Lunka zdrówka dla Witusi.Witam
Mi juz ręce opadły, nie iwem co robić. Młoda a wieczór taka zakatarzona, zasmarkana, ze szok. nawet nosa wydmuchac nie mogła, taki czop. I temp podwyższona. I co? 3 dni w przdszkolu i znów przerwa? Ja już nei iwem co robić....Dałam jej lipomal, calcium, witC, na noc paracetamol, zeby się chociaz wyspała. I takw nocy przysżła do nas spac... Ależ się nakręciła. I tak od 1 nie śpie, tera zjuż nawet mi isę nie chce.
I wiem od czego-z mojej winy. Poczuła isę lepiej, to ściagnęłam pampka na noc. Wczoraj w nocy zsikała się i przyszła do nas nad ranem przemarznięta jak nei wiem co. Musiałą się rozkopać. No i wyszło co wyszło. A mogłam z tymi pampuchami ją zostawić. Trudno, zime bedzie trzeba na nich przejechac i od wiosny znów zacząć odpampkowanie...
Dowikla-ciasto gruszkowe-zapomnialam, ze cos tak pysznego istnieje, hehe. No i zakupy udane, a wilekie gratki dla Dominika!
As brak mi słów normalnie. Ja tez jetsem za kagańcem, bo JA psa nie znam mam prawo się go bać, ale ludzie - z takimi tekstami?! Z taka arogancją?! Nie iwem, pewnie zdzieliłabym go po mordzie znając siebie i oczywiście po wszytkim się popłakała z nerwów jak znam siebie. Ech... no az mi ciśnnienie podskoczyło!
A biedny Kubuś? Jak go to musiało dotknąć, ze z takim tekstem do gścia poleciał!
Dokładnie!!!!! na normalnych ludzi to się nie boją powiesić, ale niech wejdzie karczycho bez biletu , banda hip hopów roznosi autobus to cichosza, bo można w ryj dostać!
Widzisz, nawet nie myślałam o szkole, bo miałam zamiar szybciutko do pracy iść-nadal mam taki zamiar, chęci przynajmniej, plan, ale co z tego wyjdzie? A zacząć szkołę dla zabicia czasu to bez sensu, bo jak pojde do pracy, to nie bedzi eprzebacz, nie skończę. Nie mam szans.
Ale jedziesz po tym chłopieAż się jeść boi
Kabaret fajny, ni ewiedziąłam:-)
I z tymi pampkami rzeczywiście poczekaj do wiosny.
Ona teraz może sikać w nocy ,bo przeżywa to co w przedszkolu było.
Ja tam miałam z Kubusiem.
Sporo dzieciaków ma tego typu problemy.
Witamy na naszym wątkuWitam serdecznie) jestem pierwszy raz w tym miejscu) i już mi się strasznie podoba) pozdrawiam serdecznie!! z kędzierzyna-koźla)
Rozgość się.
Witam :-)
Helenkę poszła z tatusiem do przedszkola, a my z Niki wybieramy się do lekarza, niuśka w końcu chyba zdrowieje
Witam nowe mamy :-)
Super wieści !!!!!
I oby Was już te choróbska ominęły szerokim łukiem.:-):-)
Niezłą sumkę teściowa wyłożyła ;-):-):-)Witam :-):-):-)
U nas z rana było -1st.C - szok Chyba zima idzie wielkimi krokami
Wczoraj popołudniu teściowa przyjechała więc już na kompa czasu zabrakło ale za to dała Mai 240zł więc na zimową wyprawkę jest jak znalazł
Luna to że małą ci choruje to normalne przecież do przedszkola poszła, musisz się z tym liczyć że więcej w domu będzie niż w placówce
As kultura polska nie zna granic, brak słów na tego kierowce, normalnie nóż się w kieszeni otwiera
Dowikla widzisz jakiego masz zdolnego synia
Natalineczka oby Lence całkiem już ten katarek minął
Anabuba ty nasz robokopie ;-);-);-) a chłopa to sobie wytresowałaś
Malinka aż się boję jak to będzie jak moja zacznie dorastać
Joanna jak to się mówi po znajomości to i praca się znajdzie tam gdzie jej nie potrzeba
I rzeczywiście na zimowe zakupy jak znalazł.
Przestrzegałyśmy przed tym,żebyś nie brała go do łózka ,bo potem będzie ciężko. ;-)Witam ja przy śniadanku Kuba sobie ogląda rock your baby M w połowie drogi dopiero co się dziwić jak starem jadą :-) muszę iść do sklepu a nie chce mi się jak nie wiem co nie wyspałam się dzisiaj bo Kuba się rozwalał na łóżku jak nie wiem idę dokończyć śniadanko i trzeba iść do sklepu :-)
Witam nową mamuśkę :-)
Luna a Ty co tak wcześnie dzisiaj ja o tej na drugi bok się przekręcałam zdrówka dla Małej
Zrobiłaś jak chciałaś to teraz masz
A tak na poważnie to pamiętam,że moje też się rozwalały a my po brzegach spaliśmy.
Nasze konie potrafią przyjść razem i do nas się przytulić jeszcze .;-):-):-)
O jakimkolwiek spaniu wtedy już zupełnie nie ma mowy,bo o kołdrę się biją.
Witam czwartkowo.
Dziś jedyny dzień wolny w tygodniu.
Dużo zaplanowałam ,ale ostatnio coś dużo planuję a mało robię.
Jakoś tak nie wychodzi....
Wczoraj przysz\ły wreszcie panele do okna ,do kubusiowego pokoju.
Jak je powieszę to już pokoić małego mam skończony.:-):-):-):-)
Czas pomyśleć o tym co następne do zrobienia.;-);-)