Kurcze, no troche dłuzej mnie nie bylo
Młoda juz w domu, zadowolona i wymeczona:-)
Obiad na jutro mam juz zrobiony tylko pyrki obrac i wsio. Chata posprzatana, podłogi pomyte, a ja wcinam drugie sniadanie
Lidka przede wszystkim naj naj naj lepszego kochana, spóźnione, ale serdeczne
Joasiu a czemu wstrzymali rodzinne? Nudziło im sie, czy mysleli, ze Tobie sie nudzi???
Przykro mi z powodu etatu, oj dziewczyno, tez bym z nerwów łzami glebe zalała:-(.Świnie.
Co do Waszego Wojtka-normalnie szok, co dzieciaki potrafią wymyślać. Dużo siły...
Tak, goscia wyrzucili, pewnie za te dziwne tendencje głosowe
Ad 1.-hehe, u nas też się tak mówi, i wiem, ze na mazurach też
Ad 2.-jestem tego samego zdania. Co prawda nigdy młoda nie dostała, ale nie raz reka aż swędziała i byłoby to zasłużone. TYlko, że w jej wypadku, tzn w tym co akurat robiła żadnego efektu by to nie dało, bo bić za to , ze się złosci, no raczej jej nie uspokoi
A Adaś takim tekstem potrafi rzucić??? O matko, kochana, masz z nim tez krzyz pański:-
-
-(
Ad 3.- Oj kochana, dosteję na głowe, raz sprzątam aż pot po plecach ciurkiem leci, do rana, a raz siedze, patrze na sterte ciuchów w koszu do prasowania i mam je głęboko ...no... Albo np od 4 dni brwi podchodze sobie wyregulowac, no i nie mogę. No bo po co, skoro i tak z dupą w domu. I ta niechęć, niemoc. No i co z tego, ze w domu tyle czasu? I motywuję sie , ze dl amęża, tylko, ze maż wraca wieczorem do domu i ledwo na oczy patrzy, wychodzi jak jeszcze spimy... Oj dostaje na głowę. I jak pomyślę z emoznabym cos zarobic tym czasem a nie można....
Ad 4.- no co ty?!!!!!!!!!!!!???????????
Od rana wydzwaniam po całejej wawie, żeby dziecko na ekg zapisać, poddałam się idziemy w końcu prywatnie
Wściekła jestem jak...
Po interwencji telefonicznej u koordynatora organizacji służby zdrowia zrobią mi przed wizytą u kardiologa
jak się chce to jednak się da
Zuch dziewczyna-i bardzo dobrze, niech sobie nie myśłą. Ja wam powiem-miejsca tak na prawde są, ale zostawione dla tych, co w łapę dadzą , rodziny i znajomych
Ad 1.-że co?
Ad2.-no bo nie ma czym głowy zawracac tylko gwizdkiem za 2 zł
U nas nie ma odpustów, przynajmneij o żadnym nie słysząłm. Jak byłam mała to pojechałam z babcią do jej znajomej, do wsi na odpust- i tam włąsnie babaci ami kupiłą taki gwizdek, hehe, no i chciałam dla mojej,ale ...
Ad 3.- no to fajnie, ciekaw jak Weronika zareaguje na przedszkole.
alez masz humorek
Dziad i baba Kraszewskiego:-)
Hehe!
Madziula, to dokładnie tak jak ja!
Też czytam, ale na pisanie lenia mam! ;-)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki! :-)
No następna, oj Wy niedobre dzopki
a ja teraz bo od samego rana mialam super dzien
.mój m mnie tak zaskakuje ze szok.
rano kawka i sniadanie do lóżka,po południu jak z krystianem ze szkoły wrócil to dostałam w prezecie kwiatki,pierscionek złoty i torta nawet zamówił.
obiadek pyszny zrobił,dziecmi sie dzis zajmuje no normalnie ja mam dzisiaj luz bluz.
a i oczywiscie super wieczór sie szykuje.;-)
no to jest święto, to ja rozumiem
.
MH współczuje chorego chłopa w domu, to gorsze niż samej byc chorą:-(
Zagłosujcie na Mikołaja raz dziennie, prosimy...
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
Kurcze bardzo nam zalezy by wygrac ale jakos nie mozemy sie wspiąć na wyzsze miejsce... Dziewczyny zagłosujcie.................
hehe, n przypominaj się, to będe głosować, bo ja mam pamięć dobra, ale krótką:-)
No to nadrobiłam wczoraj i dzisiejszy ranek, a teraz się okaże, ze mam drugie tyle hehehehehehe