reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kubek śpi w końcu :tak: ja sobie włoski umyłam i już się pomalowałam :tak: Kuba wstanie i zje to od razu w drogę o warsztat tylko do 17,00 :sorry: a jeszcze z przystanku trzeba dojść do niego :tak: obiadek się podgrzewa bo głodna jestem :-)
Mamola witamy :-D a ostatnio o Tobie myślałam :-)
Natali pogoda fajna więc można na dwór wychodzić :tak:

reklama
Kurcze, no troche dłuzej mnie nie bylo:-p

Młoda juz w domu, zadowolona i wymeczona:-)
Obiad na jutro mam juz zrobiony tylko pyrki obrac i wsio. Chata posprzatana, podłogi pomyte, a ja wcinam drugie sniadanie:-p
Lidka przede wszystkim naj naj naj lepszego kochana, spóźnione, ale serdeczne

Joasiu a czemu wstrzymali rodzinne? Nudziło im sie, czy mysleli, ze Tobie sie nudzi???
Przykro mi z powodu etatu, oj dziewczyno, tez bym z nerwów łzami glebe zalała:-(.Świnie.
Co do Waszego Wojtka-normalnie szok, co dzieciaki potrafią wymyślać. Dużo siły...

wlasnie patrzalam jak tam sie ma sprawa naszego konkursu Twoje pudełko
i tego gościa co As pisała to chyba wywalili bo znow za nami jest ten kibic:tak::tak:
a i dalej go nie ma:no::no::no: tzn go nie widzialam
a dzis ostatni dzien rozstrzygniecia konkursu:tak::tak::tak:
Tak, goscia wyrzucili, pewnie za te dziwne tendencje głosowe:rofl2:

1. I faktycznie pizga jak w Kieleckim:-D:-D:-D:-DBubka u was tez tak się mówi ????

2. dzieciaki w piórka obrastają :wściekła/y::wściekła/y:ja nie mówie że jestem zwolennikiem bicia czy broń boże katowania dzieci :no::no::no:ale jeszcze od klapsa w tyłek nikt nie umarł :wściekła/y: a teraz dzieciaki dochodza do wniosku np mój Adam że nie wolno go tknąć bo powie w szkole i rodzice będą mieli przekichane :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dodam że mój Adacho potrafi powiedziec że jak coś będzie nie po jego myśli to on to wymyśli a my w "pierdlu" zgnijemy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

3. Lunka dużo zdrówka dla ciebie kochana :tak::tak::tak::tak:le masz dziś "zapracowany " dzień :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddomyślam sie kochana że szlag cię trafia tym "siedzeniem " w domu bo kasa potrzebna i praca też jak najbardziej:tak::tak::tak::tak::tak:trzymam kciukasy żeby się udało jak najszybciej coś znalazła :tak::tak::tak::tak::tak:

4.a teraz przed pójściem do pracy robiąc bdania trzeba zaliczyć ginekologa :tak::tak::tak:
Ad 1.-hehe, u nas też się tak mówi, i wiem, ze na mazurach też:-D:-D:-D
Ad 2.-jestem tego samego zdania. Co prawda nigdy młoda nie dostała, ale nie raz reka aż swędziała i byłoby to zasłużone. TYlko, że w jej wypadku, tzn w tym co akurat robiła żadnego efektu by to nie dało, bo bić za to , ze się złosci, no raczej jej nie uspokoi:-D:-D:-D
A Adaś takim tekstem potrafi rzucić??? O matko, kochana, masz z nim tez krzyz pański:-:)-:)-(
Ad 3.- Oj kochana, dosteję na głowe, raz sprzątam aż pot po plecach ciurkiem leci, do rana, a raz siedze, patrze na sterte ciuchów w koszu do prasowania i mam je głęboko ...no... Albo np od 4 dni brwi podchodze sobie wyregulowac, no i nie mogę. No bo po co, skoro i tak z dupą w domu. I ta niechęć, niemoc. No i co z tego, ze w domu tyle czasu? I motywuję sie , ze dl amęża, tylko, ze maż wraca wieczorem do domu i ledwo na oczy patrzy, wychodzi jak jeszcze spimy... Oj dostaje na głowę. I jak pomyślę z emoznabym cos zarobic tym czasem a nie można....
Ad 4.- no co ty?!!!!!!!!!!!!???????????:szok:

Od rana wydzwaniam po całejej wawie, żeby dziecko na ekg zapisać, poddałam się idziemy w końcu prywatnie :wściekła/y: Wściekła jestem jak...
:no:

Po interwencji telefonicznej u koordynatora organizacji służby zdrowia zrobią mi przed wizytą u kardiologa :sorry2: jak się chce to jednak się da :sorry2:
:tak::tak::tak:
Zuch dziewczyna-i bardzo dobrze, niech sobie nie myśłą. Ja wam powiem-miejsca tak na prawde są, ale zostawione dla tych, co w łapę dadzą , rodziny i znajomych

1. Asereje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

2. szkoda ze o tym gwizdku nic nie mowilas.popatrze u nas w sklepach bo moze cos znajde
a ni ma gdzies jaksi festynow?zawsze na festynach jakies stragany sa:tak::tak::tak::tak:

3. no dzis dzwonilam do przedszkola wiec miejsce dla Weroniki na 100% zaklepane od listopada
i zanim zdazylam zapytac do dyrektorka sama sie zaoferowala zebym z nia trohe poprzychodzila zeby sie oswoila zprzedszkolem:tak::tak::tak::tak:
wiec jak juz wyzdrowieje to pojdziemy

a ja nadla dycahm.ni to gardlo ni oskrzela.nie wiadomo.katar nie mam....
Ad 1.-że co?:rofl2:
Ad2.-no bo nie ma czym głowy zawracac tylko gwizdkiem za 2 zł:-D:-D:-D
U nas nie ma odpustów, przynajmneij o żadnym nie słysząłm. Jak byłam mała to pojechałam z babcią do jej znajomej, do wsi na odpust- i tam włąsnie babaci ami kupiłą taki gwizdek, hehe, no i chciałam dla mojej,ale ...
Ad 3.- no to fajnie, ciekaw jak Weronika zareaguje na przedszkole.

1. tere fere kuku strzela bab z łuku a dziad z pistoletu strzela do klozetu:-D:-D:-D:-Dno i kto powie mi z jakiej książki albo choc jakiego autor to cytat ???????????????????????????????????????????????????????????
:-D:-D:-Dalez masz humorek:-D:-D:-DDziad i baba Kraszewskiego:-)

Hehe! Madziula, to dokładnie tak jak ja! :-D:-D:-D:-D Też czytam, ale na pisanie lenia mam! ;-)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki! :-)
No następna, oj Wy niedobre dzopki:-D:-D:-D

a ja teraz bo od samego rana mialam super dzien:tak:.mój m mnie tak zaskakuje ze szok.:szok::szok:rano kawka i sniadanie do lóżka,po południu jak z krystianem ze szkoły wrócil to dostałam w prezecie kwiatki,pierscionek złoty i torta nawet zamówił.:tak:obiadek pyszny zrobił,dziecmi sie dzis zajmuje no normalnie ja mam dzisiaj luz bluz.:-Da i oczywiscie super wieczór sie szykuje.;-)
no to jest święto, to ja rozumiem:-D.

MH współczuje chorego chłopa w domu, to gorsze niż samej byc chorą:-(

Zagłosujcie na Mikołaja raz dziennie, prosimy... Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
Kurcze bardzo nam zalezy by wygrac ale jakos nie mozemy sie wspiąć na wyzsze miejsce... Dziewczyny zagłosujcie.................
hehe, n przypominaj się, to będe głosować, bo ja mam pamięć dobra, ale krótką:-)

No to nadrobiłam wczoraj i dzisiejszy ranek, a teraz się okaże, ze mam drugie tyle hehehehehehe

Ale ze mnie ciapa...dopiero znalazłam ten wątek :zawstydzona/y:też jestem "domową" mamą i lubię to gdyby nie fakt, że czasem czuję się przytłoczona i nic mi się nie chce
Witaj, uważaj, ten wątek uzależnia:-)

Dziewczyny wiecie że w naszym pudełku wygraliśmy 2000zł dla Ani :tak:
Fajnie, ciekawe, czy dadzą cos jeszcze od siebie, tak jak obiecali...

Witam również nową mamę.
Tak Beatko wiemy ,wiemy.
Super,że ta nogroda będzie dla niej.

Dziewczynki znacie tę stronkę?
Ja nieraz młodemu tam zabawki zamawiam ,bo drewniane ,więc niezniszczalne i sporo jest edukacyjnych.
Polecam puzzle drewniane 3D .
Niedrogie i super zabawa. :-D

Zabawki drewniane - MaxiZabawa - Strona główna

Tutaj są puzzelki.
Zabawki drewniane - MaxiZabawa - Puzzle
Fajne fajne

czesc dziewczyny...
oj dawno mnie nie było ......ale pewnie nie zuważyłście:)//////
Zauważyły, zauważyły... Co to się stało, ze tak zniknęłaś?

Natali fajnie, ze mała zdrowieje, oby szybko wszystko do końca przeszło&&&

Ide troszkę się dzieciątkiem swoim zając, bo taka zmęczona z przedszkola wróciłą, teraz dopiero dochodzi do siebie:-D:-D:-D

No w końcu w domu :tak: samochód odebrany i 250zł poszło :tak: a myślałam że więcej dobrze że znajomy to trochę z ceny spuścił :-) Kuba zjadł ryż z sosikiem teraz sobie ogląda bajkę a ja zaraz do kuchni muszę wejść i sprzątnąć trochę :-) miałam iść do sklepu ale mają zaraz chodzić i gaz sprawdzać :sorry: a mam trzy worki śmieci do wywalenia, chyba się przejdę wieczorem z Kuba od razu do sklepu chociaż po jakieś pićku sobie zajdę :tak: idę do kuchenki chociaż mi się nie chce ;-) zajrzę później :-)

hej dziopki
m wzial mlodego na spacer
a ja zostalam z lenka:tak:
leb mnie napierdziela m tez zdycha ale na chorobowe isc nie chce:crazy:
grochem o sciane normalnie:angry:
mowie mu choc do konca tyg te dwa dni niech sobie wezmie i sie porzadnie wykuruje:sorry:
bo nas wszystkich tu pozaraza czarek juz zacyna pokaslywac a mnie tez co wieczor jakby cos bralo:cool:
mam nadzieje ze nam przejdzie

mloda zasnela wiec zaniose ja do pokoju a tu przewietrze:tak::tak::tak:

Witam wieczorkiem
Obejrzalam Majke i zaraz bedziemy robili tosty:tak::tak::tak:
Jak zaprowadzilam dziewczynki do przedszkola to wzielam mlodego i pojechalismy sobie do kandulskiego na ciacha:tak::tak::tak:Ja wpierniczylam dwie duze kostki gruszkowe i wypilam sobie herbatke z cytrynka;-):-)Pozniej szybkie zakupki i powrot do domku:tak::tak::tak:Kupilam dziewczynkom po parze spodni w h&m i taki taborecik zeby mogly bez problemu sikac do ubikacji:tak::tak::tak:
Glowa mnei cos boli i jestem juz bardzo glodna:tak::tak:

No i sie chwle:-)Dominik dostal dzisiaj z religii dwie 5 za modlitwy:tak::tak::tak:Tzn za jedna jakas modlitwe i za znak krzyza(czyli przezegnanie sie)bo w koncu sie nauczyl:tak::tak::tak:

Witam ...zła jak osa i wku....na na maxa.

Wkurzyłam się na maxa dziś jak jechałam do fundacji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kupiłam Nilkowi kamizelkę i dałam napis Fundacja pomocna ręka a z drugiej strony teraz pracuję.

Wchodzę z psem do autobusu a facet o kaganiec się czepia.
To ja grzebię w torbie i szukam ,a ten mnie z autobusu wyrzuca :szok::szok::szok::szok:
Tłumaczę facetowi,że się spieszę do fundacji ,bo dzieciaki na terapię czekają.
A ten do mnie z tekstem.
No i właśnie dlatego założy pani temu psu kaganiec ,bo nie wiadomo z kim pracuje i nie wiadomo jak się zachowuje. :szok::szok::szok:

A mnie normalnie dziewczyny słuchajcie jakby kto w mordę strzelił. :szok::szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Aż się we mnie zagotowało . :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Posłałam palantowi i poszłam na inny przystanek.

Najgorsze jest to,że Kubuś to słyszał i się wściekł.
Zaczął krzyczeć :
Ja mam autyzm ty palancie i jak Ci dokopie zaraz...... :sorry:

Strasznie mi się przykro zrobiło,bo przecież to nie wina dzieci ,że są chore.
I przede wszystkim właśnie takich dzieci nie wolno poniżać...

A ten kretyn :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy: no słów brak....
poryczałam się :-:)-:)-:)-:)-:)-(

boshe As współczuje......rzeczywiscie debil jeden...taki hardy bo kobiete mu na drodze staneła.......a jak by z tyłu banda gówniarzy chlała to by z kabiny nosa niewyściubił...eh.....życie....szkoda biednego Kubulka ze jeszcze sie nasłuchał......

Co za chamstwo :no::no::no: aż słów brak...może jak kiedyś w rodzinie będzie mial chorą osobę to zrozumie co powiedział i jak takie słowa potrafią ranić...

I niech złapie "gumę" na zadupiu !!!

reklama
Dowikla gratki dla Dominika :-D smacznego życzę :tak: możesz podesłać do mnie kilka tostów :-)
As co za palant :crazy: ja to bym mu chyba taką wiązankę puściła że by się nogami zakrył :wściekła/y: co za debil :wściekła/y: szkoda że Kuba słyszał :-(

Witam wieczorem :-) Kuba ogląda sobie bajkę a ja korzystając z okazji na BB :-) zrobiłam sobie musli z banankiem i zaraz to pochłonę i za pół godziny znowu głodna będę :sorry: mnie ostatnio lepiej ubierać niż karmić :-D dzisiaj indiana jones znowu :tak: jak nie pandę to sobie obejrzę :tak: a podobno ma wyjść piąta część filmu w 2012 chyba :sorry: ciekawa jestem czego indii tym razem będzie szukać :-D M dzisiaj po 3 jedzie na poligon :sorry: też sobie godzinę wymyślili na wyjazd, jeszcze starem na dodatek :sorry: ciekawe ile razy po drodze im się zepsuje :-D idę zjeść i się kładę :tak: do jutra Laseczki :-)

Do góry