reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anabuba to nie urlop w pl.. bo do zaplodnieia doszlo 10 lipca czyli ok tydzien przed wyjazdem:-D

dziki za kciukasy....
ja dzisiaj przespalam pol dnia:szok::-D
jak tylko D wrocil z pracy to dalam mu Vi i zasnelam ... a obudzilam sie o 20 na jej wieczorna kapiel:zawstydzona/y:

reklama
Witam. Przeleciałam tak na szybko po postach
Kamcia moje gratulacje fasolki :-D:-D:-D:-D:-D
Bubka filmiki nie złe :-D
Wybaczcie ale na więcej nie mam czasu :-( zaraz się biorę za sprzątanie a potem jeszcze torta z siostrą musimy zrobić a gdzie jeszcze obiad :sorry2: oj chyba mi dnia zabraknie :sorry2: wybaczcie ale chyba dzisiaj dopiero zajrzę jak Kuba wieczorem zaśnie bo nei dam rady wcześniej :tak: słoneczko ładnie dzisiaj znowu świeci i oby było ciepło :tak: miłego dzionka życzę :-)

Justa no głupawka jak sie patrzy, heehee, ale to pozytywnie!

As Ty to jesteś na takich obrotach, ze one nie nadążaja za Tobą:-D

Agnes super wiwści, najważniejsze to znaleźć bratnią duszyczkę , choćby i do zabawy!!!

Ana bo przemoc jest straszna!!!:tak::tak::tak::-):-):-)

A mialam jeszcze powiedziec, ze odratowałąm yo ciasto śliwkowe, no rewelka, pyszota! Młodajak sie dorwała, to by pół blachy zjadła tak smakowały śliweczki i kruszonka, hehe, no i przy okazji reszta. Ja samam zjadłam kilka kawałków...:zawstydzona/y:

Lece, robie dziś zapiekankę z białej kapusty, no jestem ciekawa czy to zjadliwe bedzie, hehehehe.

Dziewczyny, a ryz surowy czy ugotowany na patelnię?
http://www.winiary.pl/przepis.aspx/8449/zapiekanka-z-kapusta

Ostatnia edycja:
Lece, robie dziś zapiekankę z białej kapusty, no jestem ciekawa czy to zjadliwe bedzie, hehehehe.

Dziewczyny, a ryz surowy czy ugotowany na patelnię?
Zapiekanka z kapustą | Dania główne Winiary - Dobre pomysły dobry smak

szklanka surowego ryżu.:tak::tak::tak: On w ciągu 10 min. troszke dojdzie na patelni a potem jeszcze w piekarniku. :tak::tak::tak:Tylko pamiętaj by nie przypalić.:baffled: Jak zacznie ci przywierać podlej troszkę wodą.:tak::tak:
Mniami.:-):-):-)

Edit: tego nie ma w przepisie, ale na wierzch można położyć starty żółty ser wedle uznania. Wtedy zapiekanka jest jeszcze bardziej pyszniejsza.:tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! :-)

Ja tak na chwilkę, bo sobota to czas dla rodziny, a nie dla komputera :-p:-p:-p

Ale nie mogłam się powstrzymać i tak szybko po łebkach przejrzałam posty :-)

Kamcia, gratuluję fasoleczki i życzę spokojnej ciąży! :tak::tak::tak::tak:

Agnes, trzymam kciuki, żeby wielkie otwarcie się udało :tak::tak::tak::tak:

As, śniadanie to podobno najważniejszy posiłek dnia!!!! Nieładnie, nieładnie tak zapominać :-D:-D:-D:-D

Lunka, podeślij mi trochę ciasta! :-) W moim piekarniku niestety ciasta mi nie wychodzą :no:

Anabuba, jestem w szoku, Piotruś waży prawie połowę mniej od Weroniki! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No i więcej nie pamiętam :sorry2:

Ach:sorry2:, rozwiązanie zagadki - "plam" to tran - Piotruś bardzo go nie lubi, ale jak go wypije to dostaje kinderka dla poprawienia smaku i tym sposobem udaje mi się wcisnąć chociaż łyżeczkę dziennie :-p
Nie mam dziś pomysłu na zagadkę! :sorry2:

Będę pewnie dopiero po weekendzie, a więc miłego weekendu mamusie! :-)

Tort zrobiony :tak: zamiast czerwonego wyszedł nam różowy ale to się wytnie :-Dpod wieczór wkleje Wam fotki :tak: Kuba nadal śpi a goście na 15,00 mają przyjechać :sorry2: no cóż moje dziecko jak zwykle inne :-D a u mnie się rozpadało i to masakrycznie :szok: grad pada jak nie wiem :sorry2: a taka ładna pogoda się zapowiadała dzisiaj :tak: dobrze że poleciałam do sklepu szybko bo by mnie złapał w połowie drogi :tak: idę obiadek zjeść o i właśnie Kubełek się obudził :tak: do wieczorka :tak:

Witam i ja
Ja dopiero teraz bo jakos czasu nie mialam:szok:Po pierwsze to sie nie wyspalam bo wstalam juz o 8:no:Po sniadanku odstawilam dziewczynki do tesciowej i pojechalam z Dominikiem na zakupki:tak::tak::tak:Troszke nam zlecialo,wiec jak wrocilismy to robilam obiad:tak::tak::tak:Tak sie obzarlam ze pozniej caly czas siedzialam:-D;-)Musialabym pozmywac i ogarnac chatke ale mlodzi chca isc juz na dwor:tak::tak::tak:wiec nie wiem kiedy to zrobie:szok:

Witam wieczorem. No i już po wszystkim :tak:przyjechali narobili bałaganu i hałasu i pojechali :-D Tort wyszedł super :tak: no i oczywiście smaczny :-p już chyba z piąty kawałek zjadłam właśnie :-D Kuba właśnie kolację zjadł i dostał czkawki :sorry2: będzie fajnie jak przez tą czkawkę zwymiotuje :no: oby nie :sorry2: A ja na następny tydzień sama siedzę, bo M ma od poniedziałku to znaczy od dzisiaj co drugi dzień służbę :tak: więc od poniedziałku będę miała cisze i spokój, ale za to od 13 ma urlop dwa tygodnie :baffled:

Załączniki

• P9040002.jpg
    P9040002.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 39
  • P9040005.jpg
    P9040005.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 35
  • P9040012.jpg
    P9040012.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 40
reklama
I ja sie witam wieczorkiem
Dziewczynki juz spia bo byly mega padniete a ja z Dominikiem ogladam Mam talent:tak:
Bylam z dzieciakami na tym spacerze i znowu dotarlismy na plac zabaw:tak::tak::tak:Klaudia nie chciala mi wracac do domu tak sie ladnie bawila,ale musialam Ja wyciagnac z tego placu bo juz bylo zimno jak cholercia:no:Jak wrocilismy to ja sie wykapalam,umylam glowe i posprzatalam chate no i zrobilam dzieciom zarelko:tak::tak::tak:Teraz skonczylam myc podlogi i juz nic nie robie dzisiaj:-);-)

BEATA
Torcik wyszedl rewelacyjny:tak::tak::tak:Super:-)
A Tobie to nawet 10 kawalkow by nie zaszkodzilo;-):-)

Do góry