reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

meduska Vicky jest duzutka:-D jak miala 6 miechow w maju wazyla 9.40:-p
teraz ma 11 z czyms no i 85cm wzrostu:sorry2:
no ale po schodach juz sama smiga tak ze jak ide ja kapac na gore to ide za nia a ona sobie wchodzi... hihih

nie chce myslec jaki goiganciorek mi sie teraz urodzi... hehe
jak ona wazyla 4260 jako pierwsze dziecko.... i miala 59cm

mamaola wiem, ze na spacery tym bardziej chusta:tak:
przynajmniej nie bedziesz chciala za predko do domu wrocic:-D
zobacz tu moja mala jak jest zachustowana, a pomysl sobie na 2 szelkach trzymac tyle kg....:baffled: bo ja sobie nawet nie chce wyobrazac:laugh2:
tu na ciepplejsze dni, po pleckach przechodzi jedynie poła wiec nie zagrzewa malenstwa, bo material cieniutki
DSC05317.jpgDSC05251.jpgDSC05240.jpg
tutaj kiedy jest chlodniej na pole nakladasz jeszcze 2 panele na krzyz i dziecku jest cieplo (uwierz)ch1.jpg
tu jak sie caly ciezar rozklada na plecy a nie tylko ramionaDSC05097.jpg
no i plecaczek (ten byl akurat troche nieudany)DSC05106.JPG
to tego masz jeszcze ilka innych prostych wiazan:-D

reklama
My juz po obiadku i wszyscy sie mega obzarlismy:tak::tak::tak:Az mi sie zmywac nie chce:-D
Pogoda sie spierniczyla i pewnie zacznie padac a ja planowalam jakis spacerek jeszcze:no:

KAMCIA
Gratuluje fasolki i zycze spokojnych 9 miesiecy:tak::tak:

Moj Dominik jest juz po pierwszym treningu i oczywiscie strzelił juz swoja pierwsza bramke:-)....SAMOBOJCZA:-D:-D:-D
No ale sie cieszył:tak::tak::tak:A jak mi to opowiadal to tak kwiczalam ze chyba wszyscy sasiedzi mnie slyszeli;-):-D:-D:-D
No ale najwazniejsze ze podoba sie jemu gra w pilke a na nastepnym treningu moze strzeli do bramki przeciwnika:tak::tak::tak:

elloo

nawet nie staram sie nadobic:sorry2::zawstydzona/y:

Od srody chodzimy do przedszkola z placzem.Mysle ze Lali nie chce chodzic przez bariere jezykowa i trzymam kciuki ze szybko ja przelamie.Placz zawsze jest z rana jak ja zostawiam to wczesniej uspokajam i mowie ze mama niedlugo przyjdzie.Placze po moim wyjsciu jeszcze chwile po czym sie uspokaja je sniadanko z dziecmi i zaczyna sie zabawa.Jak przychodze to nie chcetnie wraca.dzis w nagrode dalam jej lizaka z tatuazem wziela i mowi ze wraca do dzieci hihihi

W poniedzialek bedzie zapewne powtorka :))

ehhh i maz przyjechal na obiad

Szlak by to, 3 i ostatni raz piszę, w dodatku juz w skróciDziewczyny młoda lepiej, rano się rozpłakała dla towarzystwa kolego, ale moment ja pani uspokoiła. Wróciła zadowolona.

Natali wdech wydech wdedch wydech...

Myszunia dżem nie dobry jest

Natali pamiętasz? Wdech wydech...

Malinuś dobrze wiedzieć, zę wracasz do zywych i mniej cierpiących:tak::tak::tak:

a chusta rozklada ciezar na cale plecy a do tego dziecko ulozone jest tak ze jest ci wygodnie i mozesz wszystko, uwierz mi ze nawet chlodne dni nie przeszkadzaja w noszeniu w chuscie, jest cieplusio, a jak co mozesz dziecku zalozyc kurteczke.....:tak: odradzam nosidlo... powaznie

nowinka dla was...

jestem w ciazy
a termin na 3 maja...
juuuuuuuuupiiiiiii
jestem przeszczesliwa,
nie moglismy sie juz doczekac tej ciazy :-)
no ja mialam własnie takie nosidło, ze cięzar rozkładało, pięnie możnabyło dostosować do każdej sylwetki, wzrostu i tp.

No ikochana Gratki Ogromniaste I K ciukasy zaciśnięte Za Bliźniaki!!! &&&&&&&&&

Medea spoko, niepali się :-D:-D:-D

Ana zaraz obejrze, posłucham i sie wypowiem, hehe

Dowikla bramka samobój super, ale ważne ze jakas była, co nie?:tak::tak::tak:

Weszłam do małej do pokoju a tam kredki, plastelina, klocki, kreda, kartki, etc wszystko na środku a ta mokrymi husteczkami po pisaną szafę poleruje, o mamusiu, ale meksyk, a tak posprzatałam iękniejak jej nei bylo...

EDIT:

Ana fajne te eksty, co niektóre, widze nową moda .Zrodzijła isę nowa świecka tradycjia:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Kamcia-no to życze Ci ogronie tych bliźniaków...

Dowikla-hehe....wyobrażam sobie Twoja minke jak słuchalas Dominika....:)najwazniejsze ze juz ma jakieś sukcesy:)

Lunka-widze artystka Ci rosnie.......

My zaliczylismy długo spacer ale pomimo słoneczka to zimno jest..przez ten wiatr...zaraz wybije godzinka zero>>>kąpanie rebiaty.....

reklama
hej dziewczyny

Kamcia serdeczne gratulacje no i ja trzymam kciuki za blizniaki skoro chcesz:-):-):-)

MH naroznik super podoba mi sie ale ja mam za mały pokój , musze kupic jakas mała sofe która bedzie sie rozkładac do spania:tak::tak:

Anabubka widze ze siostra juz wytrzezwiała i sie odezwała na bb:-D:-D:-Dciekawe czy ma fioletowy nos:-D:-D:-D:-D

Lidka wspólczuje rano poruszac sie po rzeszowie wiem cos o tym bo mój maz wtedy tez wraca z pracy do domu:-):-):-)

Natali nie denerwuj sie czasami dzieci maja swoje humory :tak::tak::tak:

Beata 2 kg co to jest dla ciebie :-p:-p:-p

A ja byłam dzisiaj z Lenka na zakupach musiałysmy braciszkowi kupic jakies bluzy bo wszystkie jakies małe sie na niego zrobiły:-):-):-)chyba moje dziecko rosnie:-D:-D:-Dprzy okazji odebrałam syna ze szkoły i poszlismy odwiedzic dziadka w car:-Ditasie ale sie cieszył ze mu przynioslam Lenke.:tak::tak::tak:
Na obiadek zjadlam pierogi chociaz nie wiem czy wogóle przy diecie trzustkowej moge je jesc :-D:-D:-Dale jak na razie to mnie nic nie boli;-);-);-)
Spadam bo trzeba malutka kąpac i nakarmic :tak:

Do góry