Ogłaszam, że nikt nie wygrał wczorajszego konkursu.
Ale muszę wam powiedzieć, że nie było to łatwe, bo ja sama swego czasu się nad tym bardzo głowiłam
Otóż "popaśń mamo" oznacza "powąchaj mamo"
Jak coś pachnie to on mówi "paśnie", no i wczoraj chciał, żebym zobaczyła jak ładnie pachnie jego ukochany jeżyk
To konkurs na dziś będzie łatwiejszy! Rano Piotruś powiedział
"tata naślatał wziazience". Co to znaczy????
Dla zwyciężczyni oczywiście kawusia! Może nawet z ciachem! ;-):-):-):-)
Super, że Oliwce się spodobało w przedszkolu!
...
Lunka-ja juz nawet nie patrze na swoje ksiązki, bo i tak narazie nie mam czasu na czytanie a uwielbiam strrrasznie.....
...
Ja też uwielbiam czytać, ale jak się Zuzia urodziła, to jedną książkę czytałam przez 3 miesiące
Padałam po jednej dwóch stronach i później musiałam się jeszcze cofać o kilka stron do tyłu, bo nie pamiętałam o co chodzi.
...
wczoraj u gina
wszystko ok mowi ze szyjka nie ruszona
nawet sie nie szykuje wiec znajac zycie bede czekac az do października i jeszcze na wywolanie pojde
serduszko w porzadku mala glowa w dół no i trzeba czekac teraz nastepna wizyta za 2 tyg
...
Kochana, ja na dwa dni przed porodem miałam praktycznie nie ruszoną szyjkę i moja gin mi powiedziała, żeby po terminie się zgłosić do szpitala, a tu dzień przed terminem urodziłam :-) Więc nie martw się na zapas, będzie tak jak ma być
...
czas zjesc sniadanie,Darus oglada tvn turbo a Julek gada z robaczkami....doła mam bo do soboty sama z dziecmi jestem...i dzis mamy z Darkiem rocznice a on daleko daleko.....
Oj to przykro, że musieliście rocznicę oddzielnie spędzić. Ale życzę wam cudownych kolejnych rocznic!
A powiedz mi, twój starszy synek to Darek i mąż też Darek? Darek senior i junior?
...
Mały na dzień dobry cyrk urządził.
Dowiedział się,że nie będzie oddzielnej sali dla nich trzech tylko razem mają z całą klasą zajęcia i.... próbował uciec nam ze szkoły.
:-
wściekła/y:
Oj chyba znów początek będzie ciężki.:-
-
-
baffled:
Dyrektorka znów stanęła na wysokości zadania i zorganizowała kącik na końcu sali praktycznie ze względu na Kubusia.:-):-):-)
Znajdzie się tam namiot jakiś z Ikea ,żeby miał gdzie się wyciszyć ,kocyk,materacyk i podusia,żeby mógł poleżeć na przerwach, do tego stolik z ulubionymi zabawkami,kredkami i takimi pierdółkami ,których młody będzie potrzebował.
:-)
Poza tym Kubuś nie będzie wychodził na przerwy ,żeby się nie nakręcał hałasem ,tylko ten czas będzie właśnie spędzał w swoim kąciku.
No w szoku jestem normalnie.
Do tego zmieniła nauczycielkę od angielskiego na taką ,która ma doświadczenie w pracy z dziećmi autystycznymi.
Ja jestem zadowolona ,a Kuba?
To się okaże.
;-)
:-):-)
Co do Darka.
Najechał na niego Tir z naczepą.
Wedle prawa i przepisów to jego wina
,ale wg oznaczeń na drodze to wina ustawiających znaki "roboty drogowe"
.
Policjanci powiedzieli,że niech się cieszy ,że żyje ,bo mogło być nieciekawie.
...
Nie zazdroszczę przygód z Kubą, ale dyrektorka rzeczywiście super.
Dobrze, że Darkowi nic nie jest, a samochód da się wyklepać, a jak nie to zawsze można wymienić.
co tu takie pusteczki?
mlody poszedl spac kolo 11
powiedzialam mu ze ma pokoj posprzatac swoj i pozbierac zabawki z mojego to siadl na lozku i tak siedzial siedzial siedzial ja sie za sprzatanie wzielam i se mysle co tam tak cicho ja ci wchodze a ten spi
czesc zabawek pozbierał a czesc nadal lezy moze musial odpoczac
...
a nie ida mi te co teraz mam nie ida gowno takie malutkie a ja paluchy mam za grube
Ale się uśmiałam z Czarka
Piotruś też często odpoczywa podczas sprzątania. No w sumie bardzo się dzieciak męczy w czasie robienia bałaganu, to kiedyś odpocząć musi
A ty widzę nie masz motywacji do pracy
...
Justa i inne dziewczyy, które moga sobie napalić w piecu- zazrdroszcze, u nas zimno jak cholercia a raczejnie zapowiada się żeby się zbierali do grzania
...
Oj ja też zazdroszczę
Wsiadaj w pociąg!!!!! Zrobię kawę, ciasto i jeszcze jakiś obiad ukręcę! :-):-):-)
hej mamuski!!!
witam sie i ja.u nas pogoda poprostu masakryczna,dosłownie jesien za oknem.zimno,wieje,pada-szkoda słów.:-(
a wiec tak.......ja na nogach od 7 na godz.10 rozpoczecie roku szkolnego u krystianka,moj synek bardzo zadowolony
,juz sie zapoznał z 2 chlopcami i jak on mi powiedział "już mam przyjaciól"
wychowawczyni bardzo faja kobieta widac ze ma podejscie do dzieci.sala odnowiona,super zabawki i wystrój.codzienie ma na godzine 8 do 13 wiec mi to bardzo odpowiada
.mam nadzieje ze bedzie z checią chodził do szkoly.
...
No widzisz, a tak się martwiłaś :-):-):-)
Nie polecam niczego rozkładanego, to nie działa dobrze na małe kręgosłupki
My też mamy mało miejsca i szukaliśmy czegoś rozkładanego dla Piotrusia, ale zrezygnowałam jak zobaczyłam jak się rozjeżdżają takie kanapy.
...
a na 12,30 byłam z Lenka na wizycie u pediatry i musze wam napisac ze Lenka wazy juz 3550:-):-):-):-) a ja myslałam ze bedzie duzo mniej ważyc
suoer jestem zadowolona ze tak ładnie przybiera na wadze , serduszko i cała reszta tez jest ok , na 16 wrzesnia mamy szczepienie a na 7 pazdziernika mamy usg bioderek wiec terminy juz ustalone :-):-):-)
...
Super, że z Lenką ok! :-)
Sofy z ikea podobają mi się, ale takie za 3 tys
...
To ja chyba wiem które
Też mi się podobają
Współczuję
...
niepotrzebnie sie baliśmy,Oliwka dała radę moja dzielna kobitka:-):-):-):-):-)
No jak mogłaś w to wątpić
Uuuuffff... Nadrobione :-)