reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam,
ja sie tylko przywitalam na tym watku i nie pisalam bo moje dziecie dostalo aft w buzi no i mamuska tez (cholerstwo jak nie wiem)no i ciagle placz był wiec rece zajete były...ale na szczescie juz wracamy do siebie i buzki wyleczone:)
widze prawie same mamy starszaków :)
fajnie, ze wasze maludy dzielnie znosza pierwsze dni w przedszkolach :) ja mam w domu tez 4 letnia przedszkolanke jak na razie bez problemów :)
moje dziecie spi cisza w domu ale dobrze:)

zimno to fakt u mnie 22 stopnie a siedze opatulona kocem najchetniej to bym kominek odpalila hehe:p

Ostatnia edycja:
reklama
Oj wrzesień, wrzesień...:baffled:

Ogłaszam, że nikt nie wygrał wczorajszego konkursu. :no: Ale muszę wam powiedzieć, że nie było to łatwe, bo ja sama swego czasu się nad tym bardzo głowiłam :-D:-D:-D Otóż "popaśń mamo" oznacza "powąchaj mamo" :-D:-D:-D:-D Jak coś pachnie to on mówi "paśnie", no i wczoraj chciał, żebym zobaczyła jak ładnie pachnie jego ukochany jeżyk :-D:-D:-D:-D

To konkurs na dziś będzie łatwiejszy! Rano Piotruś powiedział "tata naślatał wziazience". Co to znaczy????

Dla zwyciężczyni oczywiście kawusia! Może nawet z ciachem! ;-):-):-):-)
ooo :-(. " Tata naślatał" :-D:-D:-D z jednym mi się skojarzyło :zawstydzona/y:, ale napiszę , że nachlapał. :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

... ide powiesci pranie i pomóc wypelnic dokumenty do rodzinnego
I ja dziś składałam.:tak:, wcześniej , póki nie ma jeszcze kilometrowych kolejek. Boziu, ile wypełniania:szok::szok:.Co rok to samo, powariowali.:crazy:

Napisalam eske do KERNY:tak::tak::tak:

A wiec KERNA lzey w szpitalu,szew ma sciagniety,skurcze ma ale jeszcze nie te porodowe:tak:caluje nas wszystkie:-)[/B]
Ucałuj kernę i od nas.:tak::tak:
Lada moment i następna kruszynka do nas dołączy.:-):-):-)

moj Julek wazy juz ponad 6 kilo...zakladam mu ubranka roz 68....tych malych rozm 50 i 56 prawie nie zakladalam....ale mój byczek wazyl 4400....
niedługo moją kruszynkę dogoni. :-D:-D:-D

MAMAOLA
To niezlego byczka urodzilas:szok::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

U nas jakby słoneczko wyszlo.:rolleyes: :-) Wywieszę więc pranko na dwór, bo w domu przez te zimna to nic nie schnie.:crazy: O , i nim się obejrzę po Julkę będę musiała lecieć.:dry::dry::dry:

Myszunia ja kupuję w LIDLU odplamiacz W5 duze niebieskie okrągle pudelko cena ok 7.50 dla mnie najlepszy :tak:Lidl W5 Uniwersalny odplamiacz - Środki do prania - Opinie.senior.pl - Lidl W5 Uniwersalny odplamiacz powiem szczerze ze pospierał mi takie dawne plamy :tak:jak nie masz mozliwosci kupic to Ci podesle :-) ide powiesci pranie i pomóc wypelnic dokumenty do rodzinnego
Oooo, dzięki wielkie! :-) Muszę się wybrać do Lidla w najbliższym czasie! :-)
witam,
ja sie tylko przywitalam na tym watku i nie pisalam bo moje dziecie dostalo aft w buzi no i mamuska tez (cholerstwo jak nie wiem)no i ciagle placz był wiec rece zajete były...ale na szczescie juz wracamy do siebie i buzki wyleczone:)
fajnie, ze wasze maludy dzielnie znosza pierwsze dni w przedszkolach :) ja mam w domu tez 4 letnia przedszkolanke jak na razie bez problemów :)

zimno to fakt u mnie 22 stopnie a siedze opatulona kocem najchetniej to bym kominek odpalila hehe:p
Witaj! :-)
...
ooo :-(. " Tata naślatał" :-D:-D:-D z jednym mi się skojarzyło :zawstydzona/y:, ale napiszę , że nachlapał. :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
...

Justa!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciekawe z czym ci się skojarzyło :-p:-p:-p

Ale brawooo! Zgadłaś! A oto nagroda:

n1b47t.jpg

No to następna zagadka i zmykam, bo dzieci zaczynają marudzić, a dom brudem zarasta!

Piotruś powiedział: "tosiam plusię". Co to znaczy????

No i zapomnialam
LUNKA
Szkoda ze mała tak plakala w przedszkolu:-(mam nadzieje ze szybciutko sie przyzwyczai i bedzie ok:tak::tak::tak:

Napisalam eske do KERNY:tak::tak::tak:

A wiec KERNA lzey w szpitalu,szew ma sciagniety,skurcze ma ale jeszcze nie te porodowe:tak:caluje nas wszystkie:-)
u lala czyzby sie szykowalo ?
Patrysia- no takiego mi smaczka zrobilas ze jutro mam zaplanowane pierogi:)))

moj Julek wazy juz ponad 6 kilo...zakladam mu ubranka roz 68....tych malych rozm 50 i 56 prawie nie zakladalam....ale mój byczek wazyl 4400....
no widzisz juz pomysl na obiad masz, wow duze dzieci rodzilas... ufffff :-D
to chyba nie do konca cieplolubna bo ja juz bym miala dawno włączone jakbym sama o tym decydowała:rofl:

nie no powaznie, ja śpie w dresie....:szok: ciekawe co będzie w zime:confused::rofl:
heh w zime bedziemy w kombinezonach :baffled:
Dzień dobry :-)

Ale ziiiiimno :baffled: Zrobiła się prawdziwa jesień. Ciekawe, kiedy u nas rozpoczną sezon grzewczy :sorry2:

Piotruś wczoraj przez cały dzień zjadł dwa naleśniki, 2 łyżki obiadku i 3 łyżki zupy i wypił 2 szklanki mleka :no: Nie wiem, kiedy to dziecko zacznie normalnie jeść. :baffled:

Padł wczoraj po 17.00, ja poszłam na korki, a jak wróciłam to się okazało, że jeszcze śpi :szok: Obudził się po 22.00 i musiałam z nim siedzieć prawie do 1.00 :angry: No i to oczywiście nie przeszkodziło mu dziś we wstaniu przed siódmą :crazy:

Zuzia umęczyła tatusia, bo jak mnie nie było to wcale spać nie chciała. M wykąpał ją po raz pierwszy w brodziku pod prysznicem, podobno radochę miała niesamowitą :-D No i oczywiście zrobiła mi pobudkę o piątej :baffled: Kiedy ja się wyśpię? No kiedy???? :dry:

Idę poczytać...
kiedy?? jak dzieci podrosna a my na emeryturze bedziemy :-p:-p:-p
Witam z ranca
Mlody do szkoly idzie na 8;55 a od 7 buszuje juz mi po chacie:szok::szok::szok:Dziewczynki spia a jak pojde z Dominikiem do szkoly to przyjdzie moj szwagier w razie gdyby se obudzily:tak::tak::tak:
na dworze chyba znowu zimno brrr,dobrze ze chociaz na razie nie pada

MEDEA
U mnie w domu nie jest jeszcze az tak tragicznie zimno bo mam ponad 22 stopnie:tak::tak::tak:Ogrzewanie planuje odpalic jak temp spadnie ponizej 21:-)
A jesli chodzi o spanie w dresie to ja nawet zima nie spie:szok:Ani ja ani dzieciaki.Dziewczynki teraz spia w samych majtkach lub ewentualnie w krotkim rekawku i maja kolderki,a Dominik spi w pizamce ale na krotki rekaw,dpoero jak bedzie zimnije to beda spali w normalnych pizamach:tak::tak::tak:
u nas by takie spanie nie przeszlo bo jak sie wychodzi z pod koldry to pizga jak nie wiem :szok:
Hejka
Młoda odprowadzona. Szła ochoczo i nawet mówiła, ze będzie sie bawić...Przed sala dała mi buziaka, sama weszła i zanim się odwróciła juz była spowrotem z płaczem, że ona nie chce.... Panie wyleciały za nia, zabrały:-:)-:)-(
No kto wie, czy lada moment nie wzbogacimy sie o nową członkinie BB:-)

Myszunia na samej gurze, na pasku nad postami masz -pokaż pierwszy nieprzeczytany. kliknij.
to dopiero poczatek, moze bedzie jakas poprawa :tak:
witam :-) obiecałam ze bedę częsciej :tak: i krótka relacja Gabi chętnie chodzi do przedszkola bez płaczu ,wstała dzis i mnie popedzała ze sie spozni :-D worek sobie spakowala załozyła ulubione kalosze i stanęla przed lustrem i mówi poprawiajac swoje urocze loki -Wyglądam jak księzniczka :-D:-D:-D:-D mowie Wam boki zrywac :-D jak przychodze po nia jest troche zakręcona ale spoko Nie wiem czy to ze jej tłumaczyłam i mówiłam o przedszkolu czy wogóle jest tak w kazdym razie bardziej martwie sie jak w sobote i w niedziele jej wytlumacze ze nie idzie to dopiero bedzie płacz :baffled: Wojtek oczywiście niezadowolony bo szkoła sie zaczęla od razu mu powiedziałam ze wiecej bedzie pracował nad lekcjami sam :no: i chyba mu sie to nie usmiecha Zuzia oczywiscie pełne zdowolenie :tak:ide poczytam co u Was aaaaaaaa mąz z nowej pracy zadowolony :tak:
no to czyli u Was wporzadku to fajnie,
Działa! :tak: Dzięki! :-)

Dziewczyny doradźcie mi jakiś tani, a dobry odplamiacz, bo przy Zuzi potrzebuję ilości hurtowych, a "fantastyczny" Vanish raczej kiepsko działa w konfrontacji z marchewką i jej kupkami :baffled::baffled::baffled:
ja to staram sie niczego nie plamic karmiac Niki, ale nie zawsze wychodzi, nie mam zadnego odplamiacza bo zaden sie nie sprawdzil , w sumie to nawet nie szukalam tak zeby znalezc cos dobrego, ale juz pare bluzeczek jest zniszczonych :wściekła/y:
Myszunia ja kupuję w LIDLU odplamiacz W5 duze niebieskie okrągle pudelko cena ok 7.50 dla mnie najlepszy :tak:Lidl W5 Uniwersalny odplamiacz - Środki do prania - Opinie.senior.pl - Lidl W5 Uniwersalny odplamiacz powiem szczerze ze pospierał mi takie dawne plamy :tak:jak nie masz mozliwosci kupic to Ci podesle :-) ide powiesci pranie i pomóc wypelnic dokumenty do rodzinnego
to moze i ja kupie jak go polecasz, zadzwonie do ciotki niech przywiezie go babci a tata p[o niego najwyzej pojedzie :tak:

no i witam z ranka
kawa wypita mala zasnela
sewi juz po snaidanku sie bawi
jak mala wstanie to musze poodkurzac
potem m z roboty przyjdzie
snadanie jemu
ja pojde z niow do mamy

dobra potem znow wejde :-D

Witam wrześniowo :happy::happy::happy::happy:

Moja Julka obudziła mnie o 5:szok::szok::szok::szok:z płaczem czemu ja śpię jak trzeba iść do szkoły:szok::szok: rozpoczęcie szkoły zaliczone mamusia jak zwykle ze łzami w oczach :zawstydzona/y: jakoś tak szybko mi te dzieci rosną...za szybko.....
Adam cały tydzień prócz piątków ma do szkoły na okolice 10 do 16.45 :baffled::baffled:mało fajne Julka pon-śro na 8 do południa ale czwaretk na 13,30 do 16.45 piątek na 12.35 do 15.55:baffled:zimą to masakra :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Co do Adama to u niego wszystko się wyostrzyło odkąd jego tata zamieszkał ze swoją dziewczyną...nie wiem ile w nim emocji wiem że sami nie dajemy rady więc potrzebujemy pomocy......
A Dowiklus jak Dominik w szkole?????????????
Myszunia dla mnie to popatrz mama........zasłużyłam na kawę owiedz że tak a jak z ciastem to wsiadam w pociąg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
złapałam po drodze gumę w wózku i na flaku musiałam rowadzić na tylnim kółku ze śpiącym Antkiem mówię wam rozkosz:baffled::baffled::baffled:

Malina Julka jak zwykle niesamowita :-D:-D:-D
O Adamie to już Ci dawno mówiłam,że on sam sobie raczej nie poradzi.
Szukajcie mu specjalisty jak najszybciej.:tak:Będzie dobrze,zobaczysz :tak::-):-)
Flaka w wózku nie zazdroszczę :no:

no to fajnie jak wizyta u gina ok, kochana nim sie obejrzysz to juz bedzie po :-D

bardzo dobry pomysl z tym kacikiem dla niego, no rewelka i jeszcze ta nauczycielka z angla - zobaczymy co Kubus na to...
a jeszcze raz sie powtorze - dobrze ze Darkowi nic sienei stalo...

u nas w domu tez mrozy ... brr az sie z lozka nie chce3 wstawac :sorry2::no:

kochane zdjecia:

Zobacz załącznik 280118Zobacz załącznik 280120Zobacz załącznik 280121Zobacz załącznik 280119

w kolejnosci:
1. ja z niki
2. ja z m ale juz w domku po weselu
3. niki spi a muza gra
4. sewi i kuzynka ola - tancowali
Patrysia wyglądaliście cudnie.:tak:

Patryśka, świetnie wyglądacie :tak: A mała słodziutka :tak:

No to teraz ja kilka fotek wrzucę :-p

Tu czekamy aż nas ksiądz do kościoła wprowadzi:

p1150783.jpg

By lola_lu at 2010-09-01

Tutaj tuptuś :

p1150805.jpg

By lola_lu at 2010-09-01

A to nasz tort :)

p1150862j.jpg

By lola_lu at 2010-09-01
MH -no mała słodzizna z Niki jest.
Piękne zdjęcia .:tak::-):-) i widać ,że zabawa była super.
Pochwal się co dałaś do butelki,że mała potem na stole tańczyła?;-):-D:-D:-D

Jedno napiszę żadnych narożników.:crazy::crazy:
Będziesz czuła każde łączenie,każdą wszytą linkę wykończeniową i prawie każdy szew conajmniej 2-3 godziny po wstaniu na kręgosłupie.:sorry2::sorry2::sorry2:

hej laski

no widac ze rok szkolny sie zaczał babeczki maja wiecej czasu i klikaja na bb :tak::tak::tak: fajnie jest co czytac ja poczytalam ale nie dam rady odpisac ale pamietam ze pati obchodziła urodzinki wiec wszytskiego najlepszego kochana .

Ja rano byłam z Maksiem w szkole na rozpoczeciu i powiem wam ze mój syn jest zadowolony pani fajna i jak to moje dziecko doczekac sie szkoły nie móg wiec dzisiaj jak poszedl to był w siódmym niebie i chciał nawet plecak brac :-) jutro zaczyna o 8 lekcje i maja do 12,35 i po lekcjach bedzie jeszcze chodził na obiady wiec odbiera:-)c go ze szkoły bede ok 13 ....dla maksa to za szybko bo on chce do 15 tak jak przedszkole:-D:-D:-Da tak sie nie da:-):-):-)

a na 12,30 byłam z Lenka na wizycie u pediatry i musze wam napisac ze Lenka wazy juz 3550:-):-):-):-) a ja myslałam ze bedzie duzo mniej ważyc :tak::tak: suoer jestem zadowolona ze tak ładnie przybiera na wadze , serduszko i cała reszta tez jest ok , na 16 wrzesnia mamy szczepienie a na 7 pazdziernika mamy usg bioderek wiec terminy juz ustalone :-):-):-)

Matko u mnie tez zimno i jestem w dobrej sytuacji bo moge isc i w centralnym zapalic bo zamarzne z a chwile wiec ide palic

a Malinka no tak to jest ze siostra wyjechała i mój chłop nie miał z kim pic ale to dobrze ze jeszcze ze dwa dni i mój chłop z siostra by mieli juz chyba fioletowe nosy od tego nadmiaru alkoholu :-D:-D:-D dobrze ze wrócil juz do pracy wiec teraz organizm sie troche zregeneruje :-):-):-)

Pozdrawiam was wszystkie:tak::tak::tak:
Fajnie,że jesteście zadowoleni ze szkoły.
Pierwsze wrażenia są bezcenne.:tak::-):-)
Mała już ładnie przybyła :tak::-):-)

To ja poproszę fotki tego materiału co się tak dobrze czyści :tak::-p

As, cierpliwości kobitko, dasz radę :-)
Dałam radę ,ale już zaczynało być nieciekawie.
Kuba skończył obiad prawie o 18.15 :baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D
:-):-):-)

Oooo, dzięki wielkie! :-) Muszę się wybrać do Lidla w najbliższym czasie! :-)

Witaj! :-)

Justa!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciekawe z czym ci się skojarzyło :-p:-p:-p

Ale brawooo! Zgadłaś! A oto nagroda:

n1b47t.jpg

No to następna zagadka i zmykam, bo dzieci zaczynają marudzić, a dom brudem zarasta!

ooooooo jak miłoooooo. :-D:-D:-D
Nie pytaj z czym.:zawstydzona/y::-p;-):-D:-D:-D:-D
Skoro wygrałam, to wszystkim ciacho stawiam. :-)

ciastka03.jpg

A trzecia zagadka to: Kocham Zuzię !!:-D:-D

Musiałam pociąć ,bo się nie mieścił post.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Hej

Dziewczynyw przedszkolu masakra, płakała cały dzień,a ż się zanosiłą. Już chcieli dzwonić, kilka razy sie uspoikoiła i znów w ryk-mamo, mamusiu!!!

Tez mi się wydaje dłuuuugo, koło 12 już by można dzieci odbierać, tak przez pierwsze 3 dni, no nie?

No dyrektorka postarała się, na prawdę, medal dla niej. Oby Kubulec też był zadowolony.

No to pięknie. Szczęście , że nic mu się nie stało!!!

:-):-):-)

Natali, też widze piękny miałąś wypadek. To mi się przypomniało, jak znajomy jechał autem, wyjeżdzal z parkingu i mnie zauważył jak do pracy śmigam, woła, krzyczy a ja nic, słuchawki w uszach... no i wjechał pod zaparkowany autobus:-):-):-). Biedak, tylko podwieźć mnie chciał:rofl2::rofl2::rofl2:

No w cale nie było tak słodko. Pałkałą aż sie zanosiła cały dzień, dopiero jak ją przebrałam i wyprowadziłąm z przedszkola i obiecałam, ze teraz idziemy małe kotki na Manhatanie nakarmić, to sie uspokoiła, ale mam nadzieję, że będzie z zgórki. Nie iwem tylko, czy jutro da isę w ogóle zaprowadzić:baffled:
Lunka słońce ona jest bardzo z Tobą zżyta i dlatego tak rozpacza.
Wytrzymajcie miesiąc a potem to już z górki.:tak::-):-)
U nas dzieci można odbierać od 13 i dużo osób z tego korzystało pamiętam.

wdech wydech wdech wydech :tak: kochana nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi, Kubulkowi przejdzie po jakoims czasie ;-):-)

u mnie wszyscy juz kimają :-D
m ma na nocke ale dopiero na 2 w nocy
da sie przezyc :tak:
kolacja zjedzona, wlasnie wyszlam z kaieli i pierwsze co to bb :rofl2:
chwile jeszzce posiedze i pojde spac :tak:
bo wczoraj troche zabalowalam :baffled:
no przeszło mu jak najbardziej.
Biegał do upadłego do 23 z minutami.
W końcu powiedział jestem zmęczony:szok:,przewrócił się na łóżko i usnął w sekundę.:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
A gdzie zabalowałaś?:-D:-D:-D

Witam wieczorkiem
ja tylko na chwilke bo jestem cholernie padnieta:no:Rano bylam na rozpoczeciu roku,pozniej szybka kawka z siora,zakupki,jak wrocilam to trzeba bylo robic obiad ktory i tak jedlismy przed 17,pozniej sprzatanie,zmywanie i tak mi minal caly dzien:szok:
Teraz dzieciaki spia to mam chwilke ale zaraz chyba tez sie poloze bo jutro tzreba wstac
Dominik zadowolony:tak::tak::tak:ma bardzo fajna Pania ,do klasy doszlo kilkoro nowych dzieci:tak::tak:Po zakupkach podpisywalismy ksiazki i szykowalismy na jutro walizke i bardzo sie Jemu podobalo:tak::tak::tak:
Do szkoly co dzien bedzie chodzil na rano ale chyba zapisze Go do swietlicy zeby w razie co moc Go odbierac do 17:tak::tak::tak:

Sprobuje troszke poczytac
Cieszę się,że jesteście zadowoleni ,a bieganiny nie zazdroszczę.:no:

A wiec KERNA lzey w szpitalu,szew ma sciagniety,skurcze ma ale jeszcze nie te porodowe:tak:caluje nas wszystkie:-)
Też ją od nas pozdrów.:tak::-):-)

za pare minut nocne karmienie Julka i czas na sen....

Czas na sen to u mnie bliżej nieokreślony...:-D:-D:-D
Twój byczek ważył 4400 , a moja krówka 4550 :-D:-D:-D

witam sie porannie.

zaraz wychodzimy do przedszkola. ale wstawanie było dzis ciężkie,jak nie trzeba było to wstawała bez niczego o goz 6.00 ateraz jak trzeba do przedszkola to dobudzic jej nie mogę.dzis ją obudziłam o 6.20 ale jak powiedziałam ze jak nie wstaje to nie idzie do przedskola to od razu wstała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzis idziemy w trójke ztatusiem bo Oliwka powiedziała ze chcemu pokazac przedszkole :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra zbieramy się,ale dziś znów zimno na dworze brrrrr az sie nie chhce z domu wychodzić
No widzisz jaki masz fajny sposób na małą :tak::-):-)
A tak się martwiłaś.:laugh2::laugh2::laugh2:

to chyba nie do konca cieplolubna bo ja juz bym miala dawno włączone jakbym sama o tym decydowała:rofl:

nie no powaznie, ja śpie w dresie....:szok: ciekawe co będzie w zime:confused::rofl:
W zimie Ci dobrze napalą i kaloryfery będą gorące.:tak::-):-)
U mnie dziś w nocy piec też się załączył i rano o 7 ,więc musiało być poniżej 15 stopni na dworze :szok::baffled::baffled:

Dzień dobry :-)

Piotruś wczoraj przez cały dzień zjadł dwa naleśniki, 2 łyżki obiadku i 3 łyżki zupy i wypił 2 szklanki mleka :no: Nie wiem, kiedy to dziecko zacznie normalnie jeść. :baffled:

Padł wczoraj po 17.00, ja poszłam na korki, a jak wróciłam to się okazało, że jeszcze śpi :szok: Obudził się po 22.00 i musiałam z nim siedzieć prawie do 1.00 :angry: No i to oczywiście nie przeszkodziło mu dziś we wstaniu przed siódmą :crazy:

Zuzia umęczyła tatusia, bo jak mnie nie było to wcale spać nie chciała. M wykąpał ją po raz pierwszy w brodziku pod prysznicem, podobno radochę miała niesamowitą :-D No i oczywiście zrobiła mi pobudkę o piątej :baffled: Kiedy ja się wyśpię? No kiedy???? :dry:

Idę poczytać...
Kochana co ja mam napisać??
No dzieci to sama rozkosz ;-):-D:-D:-D
Znasz powiedzenie
Kto ma pszczoły to miód...:-D:-D:-D

Hejka
Młoda odprowadzona. Szła ochoczo i nawet mówiła, ze będzie sie bawić...Przed sala dała mi buziaka, sama weszła i zanim się odwróciła juz była spowrotem z płaczem, że ona nie chce.... Panie wyleciały za nia, zabrały:-:)-:)-(
No kto wie, czy lada moment nie wzbogacimy sie o nową członkinie BB:-)
Widzisz ,no i już było lepiej.
Głowa do góry.
Sposób oddzielania od rodziców na siłę bardzo mi się nie podoba :crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:,ale jak widać co przedszkole to swoje zasady...
Nową osóbkę to dawaj natychmiast.
Czym nas więcej tym weselej...:-D:-D:-D

witam :-) obiecałam ze bedę częsciej :tak: i krótka relacja Gabi chętnie chodzi do przedszkola bez płaczu ,wstała dzis i mnie popedzała ze sie spozni :-D worek sobie spakowala załozyła ulubione kalosze i stanęla przed lustrem i mówi poprawiajac swoje urocze loki -Wyglądam jak księzniczka :-D:-D:-D:-D mowie Wam boki zrywac :-D jak przychodze po nia jest troche zakręcona ale spoko Nie wiem czy to ze jej tłumaczyłam i mówiłam o przedszkolu czy wogóle jest tak w kazdym razie bardziej martwie sie jak w sobote i w niedziele jej wytlumacze ze nie idzie to dopiero bedzie płacz :baffled: Wojtek oczywiście niezadowolony bo szkoła sie zaczęla od razu mu powiedziałam ze wiecej bedzie pracował nad lekcjami sam :no: i chyba mu sie to nie usmiecha Zuzia oczywiscie pełne zdowolenie :tak:ide poczytam co u Was aaaaaaaa mąz z nowej pracy zadowolony :tak:
Bardzo dobrze,że chętnie poszła,tylko się cieszyć.
I super ,że mąż z nowej pracy zadowolony.:tak::-):-)
UFFFF nadrobiłam.:tak:

witam,

ja nie ta starszakowa mama bo moj maly ma 2 latka a nastepne jeszcze nie ma ci czeka na wyklucie wiec lada chwila bedzie dzidzi:tak::-D:-D:-D

hej dziopki z rana
my juz po sniadanku ale pod kolderka jeszcze :tak::tak:
dzis ma babka przyjechac zobaczec jak mi kokardki ida a ja kartonu nie mam zrobionego:-p
inna sprawa ze do tego kartonu wchodzi 1000 kokardek
mloda wierci sie jak nie wiem co zaraz trza zawijac bety i do roboty sie zabierac
niedlugo czeka nas dmuchanie balonow, maly bedzie mial 2 latka:szok:
ale czas leci :no::no:

reklama
Matko kochana, weszłam tylko na NK żeby zdjec trochę dodać a tu tyle już??? Szok, hehe, ale dobrze!!!

To konkurs na dziś będzie łatwiejszy! Rano Piotruś powiedział "tata naślatał wziazience". Co to znaczy????
no i nie zdążyłam:-(

Działa! :tak: Dzięki! :-)

To powiedz jeszcze dlaczego mi się wyświetlają cytaty na które już odpisałam? i muszę je kasować :sorry2:
Dziewczyny doradźcie mi jakiś tani, a dobry odplamiacz, bo przy Zuzi potrzebuję ilości hurtowych, a "fantastyczny" Vanish raczej kiepsko działa w konfrontacji z marchewką i jej kupkami :baffled::baffled::baffled:
Jak za szybko odpowiadasz to sie tak robi, ja tez ciągle mam z tym problem, nic nie poradzisz...
n aplamy polecam biedronkowe OXY w płynie, butelka jak vanish, chyba cos koło 6zł, al eten Lidlowski tez wypróbuję, bo ostatnio mnei mój zawiódł, hmmm

Kocham , alebo przytulam ( u nas tośtac, to przytulac :-D )

Lunka słońce ona jest bardzo z Tobą zżyta i dlatego tak rozpacza.
Wytrzymajcie miesiąc a potem to już z górki.:tak::-):-)
U nas dzieci można odbierać od 13 i dużo osób z tego korzystało pamiętam.

Widzisz ,no i już było lepiej.
Głowa do góry.
Sposób oddzielania od rodziców na siłę bardzo mi się nie podoba :crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:,ale jak widać co przedszkole to swoje zasady...
Nową osóbkę to dawaj natychmiast.
Czym nas więcej tym weselej...:-D:-D:-D
No było lepiej, dziś jest zebranie, to porozmawiam sobei z paniami, bo coś mi się wydaje, ze nie bardzo sie nią zajmują. Nawet moja bratowa, co podejscia do dzieci nie ma żadnego potrafiła uspokoic furię młodej, a tu z placzem sobie cały dzien nie poradziły??? zadzwonie dziś do przedszkola, czy mogę wczesniej ją zabrac...
A o nowej osóbce, to nie o sobie piałam, tylko o Kernie :-D:-D:-D

Ależ sie denerwuję...

EDIT:
obiadek mają dopiero 12.45, więc prędzej jak o 13.15 nie mam co przychodzić. ale zapowiedziałąm, ż eprzyjde zara zpo obiadku. Biedna, ciekawę czy dzis troszkę lepiej???

Spadam czyms sie zając...

Ostatnia edycja:
Do góry