luna665
Mama grudniowa 2007
No nie przesadziłąś, ale z tymi pająkami nad łóżkiem to bym w życiu nie zasnęła, choć się nei boję( niby-bo takiego nad głową jeszcze nie widzialam, hehehe)
Beata no to M się nie popisał, na co czekał, aż mały ze zmęczenia padnie? Bo nie rozumiem
Tak, film na 1 wczoraj był świetny, ni eraz mało się nie popłakałam, a raz dech mizaparło, albo i dwa nawet. No super. I nawwt bym o nim ni ewiedziala, tylko brat mi dzwoni, ze mam włączyć jedynkę, bo zaraz sie zacznie. A my 1 i 2 nigdy nie włączamy.
Kredyt załatwiony, teraz tylko auto znaleźć. Piciu był w komisie, bo wstepnie jakiś oglądnęliśmy, ale koleś tak naściemniał, że szok-radio cd-a tu kaseciak, rocznik 200 a tu 1998, klima-a brak, stan idealny a tu wchodzi pomału rdza i maska pęknięta. No szok. Zawinął się na pięcie i wraca do domu bidulek. PO nocce nic nie spał. Byl wyrejestrowac auto, polatał po bankach poszukać najtańszego kredytu, później oboje musieliśmy pojechać, żebym podpisałą, no i my dwie do domku a Piciu do tego komisu jeszcze. Teraz lece do garów, obiad mu jakiś uszykować, a trochę zejdzie, a ten niech spi, bo ledwo na oczy patrzy.
Spadam dziewczyny-słonka jak u mne życzę.
A zapomnialam. Wczoraj wieczorem zabrali moją babci edo szpitala. No i zostawili. kiepściutko, al emało jeszcze wiem. Pójdę do niej jak tylko się tu obrobię.
Pa