reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wrzuce wam kilka naszych zdjatek :-):-)

No nie przesadziłąś, ale z tymi pająkami nad łóżkiem to bym w życiu nie zasnęła, choć się nei boję( niby-bo takiego nad głową jeszcze nie widzialam, hehehe)

Beata no to M się nie popisał, na co czekał, aż mały ze zmęczenia padnie? Bo nie rozumiem:no:
Tak, film na 1 wczoraj był świetny, ni eraz mało się nie popłakałam, a raz dech mizaparło, albo i dwa nawet. No super. I nawwt bym o nim ni ewiedziala, tylko brat mi dzwoni, ze mam włączyć jedynkę, bo zaraz sie zacznie. A my 1 i 2 nigdy nie włączamy.

Kredyt załatwiony, teraz tylko auto znaleźć. Piciu był w komisie, bo wstepnie jakiś oglądnęliśmy, ale koleś tak naściemniał, że szok-radio cd-a tu kaseciak, rocznik 200 a tu 1998, klima-a brak, stan idealny a tu wchodzi pomału rdza i maska pęknięta. No szok. Zawinął się na pięcie i wraca do domu bidulek. PO nocce nic nie spał. Byl wyrejestrowac auto, polatał po bankach poszukać najtańszego kredytu, później oboje musieliśmy pojechać, żebym podpisałą, no i my dwie do domku a Piciu do tego komisu jeszcze. Teraz lece do garów, obiad mu jakiś uszykować, a trochę zejdzie, a ten niech spi, bo ledwo na oczy patrzy.
Spadam dziewczyny-słonka jak u mne życzę.

A zapomnialam. Wczoraj wieczorem zabrali moją babci edo szpitala. No i zostawili. kiepściutko, al emało jeszcze wiem. Pójdę do niej jak tylko się tu obrobię.
Pa

reklama
Słyszałyście że 26 lipca jakaś Pati26 zginęła tragicznie w wypadku? Była w 7 miesiącu ciąży jak dobrze wyliczyłam bo na wrzesień miała termin :-:)-:)-:)-( zginęła razem z córką :-:)-:)-:)-( nie mogę nic znaleźć co i jak się stało :-:)-:)-:)-:)-(
[*]
[*] :-:)-:)-:)-(
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz...na,autostradzie,a1,31,latka,nie,zyje,zdjecie/

A my jemy obiadek, znowu pierogi :tak: trzeba zjeść :tak: Kubie coś jeść się nie chce więc będzie miał na potem :tak: a mnie głowa zaczęła boleć :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej laski.
u mnie w sumie nic nowego, poza tym, że w przyszłym tygodniu będziecie mnie mogly zobaczyć w klipie w tv:-D:rofl:

3 noc z rzędu Maks się budził co chwilę i znów o 4.30 obudził się i już nie chciał spać, ale jakoś w końcu dziś się udalo, bo ostatnie 2 dni to już klapa, mieliśmy pospane już o 4.30:-D

i ostatnio Maks mi przesikuje wszystkie pampki:baffled: bokiem mu non stop wylatuje:baffled: a patrze zawsze czy ma prosto siusiaka, no i jest normalnie:baffled: nie wiem o co kaman, teraz kuiłam pieluchomajtki huggiesa, zobaczymy jak będzie z tymi....
nie mówiąc, że nie tylko bokiem przesikuje, bo on tyle sika, że pampersy wymiękają:rofl: non stop są mokre od zewnątrz:eek: nie wyrobie na te pieluchy:baffled:

miałam zaps wyliczony na 2 miechy jeszcze, a mi brakło bo on tyle sika:baffled: no a teraz juz mi zostały tylko 4+ pampki za duże jeszcze na niego no i pieluchomajtki 5 z pampersa, a to dopiero za wielkie:-D kupiłam takie, bo obałam się, że zanim zużyję te 4 to i z nich wyrośnie a tu zoooon:eek::rofl:
magdamir fajne fotki:tak:

hej mamuski!!!
witam sie i ja dopiero teraz bo od rana nie mialam czas na siedzenie.musialam obiad zrobic,posprzatac do sklepu jechac glowe umyc,pranie rozwiesic itp.ale teraz dzieci spia,krystian bajke oglada,m w pracy a ja odpoczywam.:tak:pogoda do bani,niby czasem slonce wyjdzie ale i tak jest zimno bo wieje i od czasu do czasu deszcz pada:wściekła/y:

jeszcze mnie dzis zakupy w tesco czekają bo dzieci pieluch nie maja kaszki im sie pokączyły,soczki i mleczko.

milego dnia.:-)

lunka-zdrowia dla babci życze:tak:
i oby wam sie udalo super autko zakupic.

ania-co to za buciki znalazłas?pochwal sie.

magdamir-super zdiecia.

as-biedny kubus:-(wspołczuje wam.

icon1.gif
Odp: Mamuśki z Rzeszowa i okolic

jestem i ja

od rana wziełam sie za sprzatanie bo juz nie wiem co robic normalnie pogoda mi pasuje i mam jakis przyplyw dzisiaj energi heeeeeeeee:-D:-D:-Dwysprzatałam kuchnie i łazienke pokój i jeszcze by:-Dm sie wziela za sypialnie :-D:-D:-D wczesniej nie mogłam bo maz spał a teraz juz pojechal do pracy , mamuska z wnuczkiem poszła na spacer mam nadzieje ze ich deszcz nie zasta:-Dnie po drodze bo raz pada raz słonce swieci :tak::tak::tak:

Mi odrazu rzuciła sie informacja o smierci tej dziewczyny ale ja jej nie znam z zadnego wątku:no::no::no: to straszne, ja tez pamietam jakies 12 lat temu jak jeszcze mieszkałam na sląsu i pracowałam na targu miałam koleżanke obok mnie która handlowała ciuchami i tez byla w ciąży wysokiej i pojechała autem do Rybnika i miala wypadek w którym zginęła na miejscu , próbowali ratowac dziecko ale i tak nie dalo rady i pochowali je razem dzieciątko połozyli jej w ramionach :-:)-:)-:)-( straszne sa takie rzeczy jak sie slyszy :-:)-:)-(

witam
tyle wczoraj napisalam a prosze zalogowalam sie i odpisuje i nagle net go szlag trafil....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale bylam wkurzona...
czekalam 20 min bo myslalam ze uda mi sie jeszcze wejsc ale ni hu hu....
wiec nie pamietam co pisalam...
ale z tego co zapamietalam....

spoznione ale szczere zyczenia dla solenizantek - jak dobrze doczytalam - Julki i Natalii
bubka - swietny basen fajnie sie w takim kapac - super sprawa
lunka ja sie Ciebie boooooooje jakie ty amsz sny kobieto - nie chcialabym trafic w twoje rece hehehe
medea i jak Patryk??
iwcik fajnie ze badania ku lepszemu
wiecej nie pamietam sorki - ale spiesze sie co by zasieg miec i odpisuje na szybko :-p

aha i dzieki za zyczenie zdrowka dla Sewcia

juz o wiele lep[iej
ciekawe czy mi sie to wklei :confused::confused::confused:

as to przykre - szkoda Kubusia, zestresowal sie borok
anka a co z butkami jakie to butki - pochwal sie...
medea heh a na jakim kanale bo ja mam tylko jedynke, dwojke polsat polonia i jakies tam regionalne hehe :) wiec podejrzewam ze tego nie zobacze :(
magdamir1 zdjecia swietne a te pajaki to zywe byly>??

a co do tej laski to ja tez jej nie kojarze z zadnego watku
ale to bardzo przykre
:(:(:(:(:(:)(
[*]

hehe i udalo mi sie jeszcze wejsc :D

Ostatnia edycja:
HEJ

wlecialam napisac ze autko juz spakowane.Tyle mialam rzeczy ze pod sam sufit go zapakowalam:-D:-D Jeszcze i tak ze 3 eorki mi zostaly do zabarania ale to kolejnym razem:-D:-D
Laura lata a ja szczelilam sobie jeszcze kawke.MOj pojechal na 18 na potkanie a potem jedziemy w droge.Ciekawe na ktora dojedziemy:szok::-DZapewne na obiadek:-)

reklama
ania-szczesliwej podróży życze.:tak:

patrysia-to super że sewek sie już lepiej czuje.

iwicik-i jak z tym jutrem???????
widzimy sie?

a ja mam cholernego lenia:zawstydzona/y:mialam jechac do tesco ale mi sie nie chce i m pojedzie wieczorkiem jak dzieci położymy spac.

Do góry