reklama
hej wieczorkiem.:-)
moje raki juz spia a ja zagladam co tam u was moje kobietki;-)
a mnie brzuch boli bo @ dostalam i jakas taka nerwowa jestem,wszystko mnie wkurza.a moj m wsciekly z tego powodu bo miał dzis jakies plany na wieczor;-) a tu lipa bo @ dostalam.
dobranoc,spokojnej nocki zycze:-)
agnes-podziwiam za chec do biegana.mi by sie nie chciało ale przydalo by mi sie ruszyc i pocwiczyc bo pare kg mam do zrzucenia.
dowikla-moi panowie zadowoleni ze shreka,a moja znajoma nie przyjechala bo stwierdzila ze w taka pogode to nosa z domu nie wyciagnie.i wcale jej sie nie dziwie bo ja dzis wcale na dworze nie bylam.
patrysia-biedny sewek:-(
oby tylko na tym gozie sie skączyło.
koniecznie daj znac jak sie czuje.
lunka-kochana ty to masz sny.
a co do auta to strasznie szybko wam sie udalo sprzedac.
moje raki juz spia a ja zagladam co tam u was moje kobietki;-)
a mnie brzuch boli bo @ dostalam i jakas taka nerwowa jestem,wszystko mnie wkurza.a moj m wsciekly z tego powodu bo miał dzis jakies plany na wieczor;-) a tu lipa bo @ dostalam.
dobranoc,spokojnej nocki zycze:-)
agnes-podziwiam za chec do biegana.mi by sie nie chciało ale przydalo by mi sie ruszyc i pocwiczyc bo pare kg mam do zrzucenia.
dowikla-moi panowie zadowoleni ze shreka,a moja znajoma nie przyjechala bo stwierdzila ze w taka pogode to nosa z domu nie wyciagnie.i wcale jej sie nie dziwie bo ja dzis wcale na dworze nie bylam.
patrysia-biedny sewek:-(
oby tylko na tym gozie sie skączyło.
koniecznie daj znac jak sie czuje.
lunka-kochana ty to masz sny.
a co do auta to strasznie szybko wam sie udalo sprzedac.
Serduszko1
Fanka BB :)
Hej dziewczyny... odblokowali mnie
Nie nadrobie Was bo miałam dośc ciężki dzień i znów moja kochana macica sie odzywa... Przyszłam sie tylko przywitać )
Nie nadrobie Was bo miałam dośc ciężki dzień i znów moja kochana macica sie odzywa... Przyszłam sie tylko przywitać )
lidka ja tez mam @
dostałam wczoraj wieczorem i to podczas baraszkowania z M
na razie brzuch mnie tylko ćmi,oby tak zostało bo miesiąc temu to żle się czułam.
Oliwka jeszcze nie śpi,ale co się dziwic jak kochany tatus pozwolił jje spać w dzień 2,5h i to nie chciała wstać.
teraz udaje ze chce kupe i siedzi już 10min na muszli ,kłamczucha moja mała :-):-):-):-):-):-)
teraz będzie wymyslać aby tylko nie iść spać,teraz śpiewa sobie na tronie he he he
dostałam wczoraj wieczorem i to podczas baraszkowania z M
na razie brzuch mnie tylko ćmi,oby tak zostało bo miesiąc temu to żle się czułam.
Oliwka jeszcze nie śpi,ale co się dziwic jak kochany tatus pozwolił jje spać w dzień 2,5h i to nie chciała wstać.
teraz udaje ze chce kupe i siedzi już 10min na muszli ,kłamczucha moja mała :-):-):-):-):-):-)
teraz będzie wymyslać aby tylko nie iść spać,teraz śpiewa sobie na tronie he he he
Pati kurcze ale sie porobiło , pewnie nie tylko maly sie wystraszył ale i wy tez , oby nic sie nie stało
Luna co za sny
Beata mufinki?????? kojarzy mi sie to z takimi babeczkami to jest to czy sie myle
Agnes no to miałas sex z niespodzianką
Lidka a twój z kina wrócil zadowolony i szybko popsułas mu humorek a miał chłop plany
Ja skonczylam ogladac film i jeszcze zajrzalam do was ,moze jeszcze po allegro poskacze
Dowikla chyba faktycznie tylko ja zadowolona z pogodyupsssssss
Luna co za sny
Beata mufinki?????? kojarzy mi sie to z takimi babeczkami to jest to czy sie myle
Agnes no to miałas sex z niespodzianką
Lidka a twój z kina wrócil zadowolony i szybko popsułas mu humorek a miał chłop plany
Ja skonczylam ogladac film i jeszcze zajrzalam do was ,moze jeszcze po allegro poskacze
Dowikla chyba faktycznie tylko ja zadowolona z pogodyupsssssss
dziewczyny czy któraś oglądała może wczoraj fil niebezpiexczne wody-atak rekinów2005.kurczę film mi sie bardzo spodobał i nie mam skąd go wziąć ,szukałam na torentach i w ogólei nic.moze któras ma go nagranego albo wie skąd go zdobyć z jakiej stronki poszukać????? byłabym wdzieczna
Mama Helenki
i Aniki :D
JA tylko na chwilke, odświeżyłam swój /Angielski, tłumacząc filmik dla As
As napisz mi na priv swój adres email, bo wyszło tego 4 strony w wordzie
Dobranoc kobitki.
As napisz mi na priv swój adres email, bo wyszło tego 4 strony w wordzie
Dobranoc kobitki.
luna665
Mama grudniowa 2007
A to ja Wam nie mówiłam? Jadę sobie z małą do koleżanki, też takiej internetowej. Miałam jechac do Anabubki, ale nie będę jej na głowę w robocie wchodzic, ehe. A gdzie to? Kurcze, za sieradzem, no zapomnialam, taka wioska, co kocham-bo cisza spokój, krowy muczą, traktory popierdują, hehe. NO kocham.
A na TVP1 śliczny film na faktach o chorym dziecku!JUZ
I ja mam okres, chociaz powiem Wam, że cos za lekki. Ni edostałam na szczęści eprzy baraszkowaniu, ale i to już zdązyłam rzerobic, hehehehhe. Spadam póki co, przynajmniej na chwilkę.
EDIT: MH ale z ciebie twardzielka!
A na TVP1 śliczny film na faktach o chorym dziecku!JUZ
I ja mam okres, chociaz powiem Wam, że cos za lekki. Ni edostałam na szczęści eprzy baraszkowaniu, ale i to już zdązyłam rzerobic, hehehehhe. Spadam póki co, przynajmniej na chwilkę.
EDIT: MH ale z ciebie twardzielka!
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a ja dziś się załamałam zachowaniem Kubusia.
Wiem,że to nie z jego winy,ale....
Miał umówioną wizytę u dentysty (dokończenie ząbka po zatruciu)
Od razu szedł z nastawieniem takim jak zawsze,że nie pozwoli borować.
Zawsze się też udawało.
A dziś nie
Narobił krzyku na całą klinikę.
Jak zaczęła mu opracowywać ten ząb to zaczął krzyczeć.
Mamo ratuj mnie,ratuj ,!!!
Oni mnie zabiją !!!!
Moja głowa!!! Ludzie pęka mi głowa!!!!
Czuję tylko ból !!!!
Mamo umieram!!!!
i tak wrzeszczał 40 minut.
Wpadł w jakiś totalny odlot
Pierwszy raz w życiu wystąpiło u niego takie zachowanie
Potem jak zobaczyłam,że to nie histeria tylko go naprawdę boli ,to już nie dałam mu robić tego ząbka.
Okropnie mi go szkoda było.
Tak się biedulek spłakał,aż ja się rozwyłam z tej bezsilności.
Założyli mu tylko opatrunek czasowy.
Muszę się z nim na narkozę wybrać
Nie mam innego wyjścia.
Uciekł nam z fotela
Wiem,że to nie z jego winy,ale....
Miał umówioną wizytę u dentysty (dokończenie ząbka po zatruciu)
Od razu szedł z nastawieniem takim jak zawsze,że nie pozwoli borować.
Zawsze się też udawało.
A dziś nie
Narobił krzyku na całą klinikę.
Jak zaczęła mu opracowywać ten ząb to zaczął krzyczeć.
Mamo ratuj mnie,ratuj ,!!!
Oni mnie zabiją !!!!
Moja głowa!!! Ludzie pęka mi głowa!!!!
Czuję tylko ból !!!!
Mamo umieram!!!!
i tak wrzeszczał 40 minut.
Wpadł w jakiś totalny odlot
Pierwszy raz w życiu wystąpiło u niego takie zachowanie
Potem jak zobaczyłam,że to nie histeria tylko go naprawdę boli ,to już nie dałam mu robić tego ząbka.
Okropnie mi go szkoda było.
Tak się biedulek spłakał,aż ja się rozwyłam z tej bezsilności.
Założyli mu tylko opatrunek czasowy.
Muszę się z nim na narkozę wybrać
Nie mam innego wyjścia.
Uciekł nam z fotela
Podziel się: