reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
teraz mam jedyne 1310km jak jade na slask mam 1080km a wiec standardowo ponad 1000kmja tez chce slonka :-):-)
u nas pada normalnie leje masakra ochlodzilo sie ze hej...
u mnie wczorajszy barszczyk na obiad a dla dzieci paluszki rybne bo zupa jest bee
aniu a wy daleko macie do polski?
bo my do tesciowej to tylko 360 km niecale 4 godzinki jazdy
natalineczka udanego spotkanka zycze !!
tez kiedys bylam na takim spotkanku mam z lubuskiego :-):-) fajnie bylo..
Kochana tyeraz jade na podkarpacie ale jak bede na wielkopolsce to masz jak w banku ze wpadne na kawe a moze i na noc sie wprosze co by mozna bylo winko wypic )Witam i ja
Ostatnio jakos na wszytsko brakuje mi czasu a do tego weny na czytanie i pisanie tez brakBaa nawet laptopa nie chce mi sie wlaczac
Wczoraj odebralam wyniki moczu Wiktorii i sa juz o wiele lepsze,wiec na razie ma spokoj z badaniami i lekamiAle w razie gdyby pojawila sie jakas infekcja lub nietypowa goraczka to od razu musze znowu badac mocz
No i w koncu wczoraj dodzwonilam sie do kardiologa po jakis dwoch miesiacach i udalo mi sie umowic Wiktorie na wizyte na wczorajNo wiec na 11 bylysmy u pediatry odebrac wyniki a na 13 jechalismy do kardiologaU kardiologa b/z czyli w sumie okSzmer jest ale bedzie on Jej towarzyszyl dopoki bedzie roslo Jej serduszko czyli tak do 18 roku zyciaTrzeba to kontrolowac,ale nastepna wizyte mamy dopiero za 3 lata
Teraz bede probowala tak samo umowic Klaudie i Dominika bo normalnie nie ma juz miejsca w tym roku
A dodam ze bylam na NFZ
Sorki,zle nie poczytalam co u Was
Od rana wzielam sie za sprzatanie ale jzu mi sie odechcialo tego sprzatania
Super ze wyniki sie poprawily i oby6 juz nie bylo infekcji:-) SErduszko najwazniejsze kontrolowac, kontrolowac
jutro kochana tylko zapenw bardzo pozno bo moj na 18 ma jeszcze spotkanie:-(witam moje kochane
Umnie mega słonko i lekki wiatr więc posyłam słonko tym co potrzebują
Mój synus wczoraj z tatusiem wrócił byli o 16 i dostałam big kwiatka takiego jaki najbardziej kocham czyli słonecznik jest śliczny zrobili mi niespodziankę a w niedzielę wieczorem wracają moje dzieci jak ja się cieszę brakowało mi ich już bardzo bardzo
Mama z Pietruszką pojechali do lekarza na wyniki a my z Tonim zostaliśmy Toni śpi mamusia szybko obrała ziemniaczki do obiadu głowe umyła i myk na bb póki jest okazja
Anabubk basen wowsuper sama bym taki chciała a dobudówka super duży ten twój domek z profilu
Ania a ty kiedy jedziesz do PL jutro??????kurcze szkoda że Emilly na antybiotyku znów :-(
Lunka As
Liduś łap słonko bo wiem że bardzo lubisz
Magdamir 1 słuchaj a wy jesteście w DE od niedawna tak???a co was sprowadziło?????no i pytałam o szkołe małej to Polska czy Niemiecka szkoła????jak z jej znajomością niemieckiego???Natali widzę że humorek wraca mężuś w domku będzie ale się cieszysz ale kochana to znów na bb będziesz mało
Dowikluś super że z serduszkiem wszystko ok i że wyniki posiewu dobreno i tak właśnie ostatnimi czasy coś ciebie tu mało zauważyłam to tobie wysyłam trochę weny masz już kochana wyprawkę dla Dominika ???????co u niego na topie jeżeli chodzi o bohaterów bjek którzy obowiązkowo musza być na plecaku zeszytach tudzież innych pierdołach
Iwcik to coś ty kupiła że tyle kasy wydałaś wiem jak to jest niby nic a kasa poszła
Meduska a od czego ciebie tak ten brzuch boli??????a Patryk ma jak widzę czarny humorczyli taki jak ja lubię
wczoraj poszlam spac o 1 i spalam do 10 ale z lozka podnioslam se o 10:30 Jak bede chdzila spac o 10 u ciebie to do 8 sie wyspiehej laski
elegancka pogodami taka pasuje deszcz zimno i jest oki a moje dziecko sie nudzi dobrze ze babcia jeszcze mu cos wymysla bo by całkiem zwariowałteraz ogladaja bajki ciekawe jak długo
Mezus pojechał do pracy troszke wczesniej bo pojechał jeszcze do tteści zobaczyc co tam u niego słychac
Basen superowy kurcze sama bym w takim posiedziała tylko musiałabym najpierw sobie kupic a pózniej ze dwie studnie wody wlac
Dowikla super ze badania sa dobre :-):-):-)
Siostra ile ty spisz?????????? u mnie to sie skonczy bedziesz wstawaac o 8 bo dzieciaki beda skakać
Lidka tylko bez deprechy
Magdamir podziwiam odwazyłas sie tak w ciemno pojechac do niemiec z dziecmi i bez znajomosci jezyka superrrrrrrrrrrr podziwiam ale teraz juz chyba bedzie git dzieci zaczna bardzo szybko łapac znajomosc niemieckiego i bedzie z górki , zamawiasz firanki na allegro to chyba za przesylke płacisz sporo??????? Ja sama szyje własnie dzisiaj skończyłam prawie ale juz wisza na oknie
ojejku biedulek oby to nic groznego:-(witam Was
u nas dzisiaj nie ciekawie
Sewek wyladowal w szpitalu....
spadl z komody bo siegal po ksiazke i zaraz zrobil mu sie wielki naprawde ogromny guz....
wiec moj pedem do lekarza a potem do szpitala
rozpoznanie: Stłuczenie głowy, krwiak okolicy ciemieniowej prawej!!!
zrobili co mieli i przyjechali spowrotem do domku,
mam obserwowac jego zachowanie, czy nie ma zawrotow nie wymiotuje itd.
wiec poki co caly czas z nim siedze.
ma energie na zabawe, nic sie nie dzieje i oby tak zostalo....
za 3 dni kontrola u naszego lekarza,
wiec niestety nie poczytam
jak mi sie uda to moze wieczorem wejde bo z tym zasiegiem w play'u to kiepsko ;/
papa
super ze autko sprzedane!!!!!Jestem i ja, witam dziewczyny-co za dziń pełen wrażeń, a teraz nudy, hehe
Beata a Twój to pali to cuś, żeby rzucić nałóg? Daj znać czy działa, to i nam kupię, hehe.
As ja nie stety Ci w tłumaczeniu ni epomogę a mój teraz taki zalatany, że nawet mu ni ewspomnę. Biedny na 12h do pracy nan ockę i oka nie miał czasu przymknąć nawet.
Anabubka, głupoty śnisz powiadasz? M soę ostatnio śnio, ze ojciec spalił żywcem mojego psa więc zatłukłam go na śmierć. Ale jak! Waliłam jego głową o kant boazeriiw przedpokoju( u nich) i jak odzyskiwał przytomnośc to dalej nim tłukłam-żeby się pomęczył
Basen bombowy, oj chciałoby sie, chciało, hehe. No i wiatrołap niczego sobei wygląda
Dowikla fajnie, ze wyniki dobre, oby się już utrzymały&&&&&&&&&&&&
Pati no następny kaskader, mam tylko nadzieję, że żadnych powikłań nie będzie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!
No i gdzie reszta cytatów?
oj.
A co u nas? oki!
Wczoraj Piciu wystawił ogoszenie samochodu na sprzedaż a dziś już go puściliśmy! Teraz tylko kredyt załatwić i kupować nowe auto! U nas zawsze wszystko jakoś tak szybko idzie-od podjęcia decyzji do końcowych realizacji.
No a ja się teraz nudzę i gram w pasjansa- pająka
hejka.
ja wpdłam tylko na chwilkę bo iecznie nie amm czasu na kompa.
teraz zdązyłam poczytac co u Was a Oliwka już beczy że mam zejść z kompa i się z nia pobawić
normalnie przez ten gips zrobiła sie taka ciapowata,płaczliwa i marudna,cały czas trzeba się z nią bawić,trochę ją rozumiem bo jest uziemiona ale czasmai przesadza.
no ale aby wytrzymac do trzeciego sierpnia.
mam tylko nadzieję że wszystko dobrze się zrosło i będzie mogła chodzic bez problemu
pati kurczę no to sie porobiło oby tylko na tym guzie się skończyło aby nie było żadnych powikłań
a mnie dziś czeka sterta prasowania aż na samą mysl robi mi się niedobrze.ale jak mus to mus.
no i tyle se posiedziałam.co sekunde mamo to mamo tamto
zwiewam
trzymam kciuki by po sciagnieciu gipsu jej przeszlo
ide obciac mezulka
anka26_x_07
Mama Laury :)
nie ma nikogo
ehhhh no coz allegro mi zostalo
Szukam szkatulki na bizuterie i zachorowalam na buty na koturnie
ehhhh no coz allegro mi zostalo
Szukam szkatulki na bizuterie i zachorowalam na buty na koturnie
witam się pierwsza.
dziś nocka do bani,Oliwka długo nie mogłaa usnąć wieczorem,potem budziła się co chwila i jeczała,potem w nocy po 2.00 się obudziła i nie spała ponad godzinę a na koniec wstała o 6.00 i nie chciała spać ,ale była taka padnięta że wziełam ją do siebie do łozka i migiem usneła i śpi teraz a ja już usnąć nie mogę więc wskoczyłam na kompa
zresztą i tak za pół godz musiałabym wstawać bo trzeba do pracy sie szykować więc żadna różnica
pogoda jakas dziwna dziś w nocy lało,teraz wyszło słońce ale wiatrzysko że mało głowy nie urwie.
idę wskoczyć sbie na allegro:-)
dziś nocka do bani,Oliwka długo nie mogłaa usnąć wieczorem,potem budziła się co chwila i jeczała,potem w nocy po 2.00 się obudziła i nie spała ponad godzinę a na koniec wstała o 6.00 i nie chciała spać ,ale była taka padnięta że wziełam ją do siebie do łozka i migiem usneła i śpi teraz a ja już usnąć nie mogę więc wskoczyłam na kompa
zresztą i tak za pół godz musiałabym wstawać bo trzeba do pracy sie szykować więc żadna różnica
pogoda jakas dziwna dziś w nocy lało,teraz wyszło słońce ale wiatrzysko że mało głowy nie urwie.
idę wskoczyć sbie na allegro:-)
Witam sie dziewczyny !!
ja wlasnie wypilam juz kawuche dzieciaki ogladaja bajki i znowu dzien jak codzien...
tyle piszecie ze zapominam co komu odpisac
AS76 wspolczuje tej wizyty i szkoda malego,ja wybieram sie z corka we wtorek tez
juz sie boje tej wizyty tym bardziej ze to jej pierwsza
no i we wtorek ide na szczepienie z obojgiem takze wesolo bedzie :-)
anka to ladny masz kawalek do polski hehe
iwcik28 jesli chodzi o firanke to zamowilam do tesciowej a od niej odebrala kuzynka ktora mieszka przy granicy we frankfurcie nad /o i ona wyslala mi z niemiec zaplacila 4 euro a pani z allegro zazyczyla sobie 85 zl za wysylke wiec roznica spora
patrysia bardzo wspolczuje upadku synka
oby nic juz mu nie bylo i szybko wrocil do zdrowka :-):-)
daj znac po wizycie nastepnej :-)
Beata 1988 ja z lubuskiego to jestem z miedzyrzecza a moj slubny ze slubic :-)
mieszkalismy kilka latek w slubicach a teraz od 5 lat w miedzyrzeczu...
jesli chodzi o jezyk nie jest tak zle,jak trzeba to sie dogadam jakos
no to tyle co chcialam napisac hehe...
zycze wszystkim milego dnia !!
ja wlasnie wypilam juz kawuche dzieciaki ogladaja bajki i znowu dzien jak codzien...
tyle piszecie ze zapominam co komu odpisac
AS76 wspolczuje tej wizyty i szkoda malego,ja wybieram sie z corka we wtorek tez
juz sie boje tej wizyty tym bardziej ze to jej pierwsza
no i we wtorek ide na szczepienie z obojgiem takze wesolo bedzie :-)
anka to ladny masz kawalek do polski hehe
iwcik28 jesli chodzi o firanke to zamowilam do tesciowej a od niej odebrala kuzynka ktora mieszka przy granicy we frankfurcie nad /o i ona wyslala mi z niemiec zaplacila 4 euro a pani z allegro zazyczyla sobie 85 zl za wysylke wiec roznica spora
patrysia bardzo wspolczuje upadku synka
oby nic juz mu nie bylo i szybko wrocil do zdrowka :-):-)
daj znac po wizycie nastepnej :-)
Beata 1988 ja z lubuskiego to jestem z miedzyrzecza a moj slubny ze slubic :-)
mieszkalismy kilka latek w slubicach a teraz od 5 lat w miedzyrzeczu...
jesli chodzi o jezyk nie jest tak zle,jak trzeba to sie dogadam jakos
no to tyle co chcialam napisac hehe...
zycze wszystkim milego dnia !!
B
Beata1988
Gość
Witam z rana Pogoda jakaś taka, w nocy padało a teraz słońce wali ta pogoda już do końca zwariowała Kuba wczoraj zasnął chyba było jakoś koło 24, nie wiem chyba mu się spać nie chciało. A jeszcze jak M go kładł to się rozpłakał, a ten zamiast go wziąć to leży obok i nic a dziecko mi się już zanosiło jak nie wiem no myślałam że go zabiję, jak wzięłam Kubę na ręce to biedak nie mógł oddechu aż złapać powiedziałam M kilka słów do myślenia no ale w końcu zasnął ale i tak nad ranem przylazł położył się obok mamy przytulił i zasnął :-) potem trochę pochodził jak M wstał do pracy to było przed 6 a jak się obudziłam po 7 to Kuba spał obok łóżka na podłodze wzięłam go do łóżka i spał ze mną do 8,30 a ja zaraz muszę iść się wyszykować bo na zakupy muszę iść a tak mi się nie chce jak nie wiem
Magdamir zdjęcia super
Agnes współczuję nocki, na szczęście trzeci już nie długo
As oj biedny Kubulek współczuje Wam :-( oby następnym razem poszło lepiej
Iwcik, Dowikla mufinki to babeczki inaczej Dowikla to 170zł za komplet książek do szkoły to chyba nie dużo co nie
Magdamir zdjęcia super
Agnes współczuję nocki, na szczęście trzeci już nie długo
As oj biedny Kubulek współczuje Wam :-( oby następnym razem poszło lepiej
Iwcik, Dowikla mufinki to babeczki inaczej Dowikla to 170zł za komplet książek do szkoły to chyba nie dużo co nie
reklama
Witam i ja
Moje dzieci wstaly dzisiaj troszke wczesniej,ale wczoraj pierwszy raz wszyscy spali mi juz o 21No to ja sie wykapalam,umylam wlosy i ogladalam film na 1Byl zarabisty
Teraz jestesmy po sniadanku i czekam bo ma przyjechac do mnie ta siora co jest w ciazy i kolezanka ,obydwie ze swoimi dziecmi wiec bede miala wesolo
AGNES
Wspolczuje nockiJuz duzo Wam nie zostalo do sciagniecia gipsu
A jesli chodzi o ten film to moze sprobuj na e-kino
ANKA
No koniecznie jak bedziesz w moich rejonach to musimy spotkac sie na winku;-):-)
MAGDAMIR
Super foteczkiFajna z Was rodzinka
BEATKO
Ty tez mialas nie fajna noc widzeBiedny KubusNo ale najwazniejsze ze koniec koncow ladnie pospaliscie
A te ksiazki to w sumie ne drogie ,ale to jest dopiero pierwsza klasa i tam jest tylko kilka tych ksiazeczek hehe;-):-)
Moje dzieci wstaly dzisiaj troszke wczesniej,ale wczoraj pierwszy raz wszyscy spali mi juz o 21No to ja sie wykapalam,umylam wlosy i ogladalam film na 1Byl zarabisty
Teraz jestesmy po sniadanku i czekam bo ma przyjechac do mnie ta siora co jest w ciazy i kolezanka ,obydwie ze swoimi dziecmi wiec bede miala wesolo
AGNES
Wspolczuje nockiJuz duzo Wam nie zostalo do sciagniecia gipsu
A jesli chodzi o ten film to moze sprobuj na e-kino
ANKA
No koniecznie jak bedziesz w moich rejonach to musimy spotkac sie na winku;-):-)
MAGDAMIR
Super foteczkiFajna z Was rodzinka
BEATKO
Ty tez mialas nie fajna noc widzeBiedny KubusNo ale najwazniejsze ze koniec koncow ladnie pospaliscie
A te ksiazki to w sumie ne drogie ,ale to jest dopiero pierwsza klasa i tam jest tylko kilka tych ksiazeczek hehe;-):-)
Podziel się: