reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja tez chce slonka :-):-)
u nas pada normalnie leje :tak::tak:masakra ochlodzilo sie ze hej...
u mnie wczorajszy barszczyk na obiad a dla dzieci paluszki rybne bo zupa jest bee :wściekła/y:

aniu a wy daleko macie do polski?
bo my do tesciowej to tylko 360 km niecale 4 godzinki jazdy :tak:

natalineczka udanego spotkanka zycze !!
tez kiedys bylam na takim spotkanku mam z lubuskiego :-):-) fajnie bylo..
:tak:
teraz mam jedyne 1310km:eek::-D jak jade na slask mam 1080km a wiec standardowo ponad 1000km
Witam i ja
Ostatnio jakos na wszytsko brakuje mi czasu a do tego weny na czytanie i pisanie tez brak:no::no:Baa nawet laptopa nie chce mi sie wlaczac:no::no::no:
Wczoraj odebralam wyniki moczu Wiktorii i sa juz o wiele lepsze,wiec na razie ma spokoj z badaniami i lekami:tak::tak::tak:Ale w razie gdyby pojawila sie jakas infekcja lub nietypowa goraczka to od razu musze znowu badac mocz:no:
No i w koncu wczoraj dodzwonilam sie do kardiologa po jakis dwoch miesiacach i udalo mi sie umowic Wiktorie na wizyte na wczoraj:tak::tak::tak::szok::szok::szok:No wiec na 11 bylysmy u pediatry odebrac wyniki a na 13 jechalismy do kardiologa:tak::tak::tak:U kardiologa b/z czyli w sumie ok:tak::tak::tak:Szmer jest ale bedzie on Jej towarzyszyl dopoki bedzie roslo Jej serduszko czyli tak do 18 roku zycia:tak:Trzeba to kontrolowac,ale nastepna wizyte mamy dopiero za 3 lata:tak::tak::tak:
Teraz bede probowala tak samo umowic Klaudie i Dominika bo normalnie nie ma juz miejsca w tym roku:szok::no::no::no:
A dodam ze bylam na NFZ:tak::tak::tak:

Sorki,zle nie poczytalam co u Was:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Od rana wzielam sie za sprzatanie ale jzu mi sie odechcialo tego sprzatania:no:
Kochana tyeraz jade na podkarpacie ale jak bede na wielkopolsce to masz jak w banku ze wpadne na kawe a moze i na noc sie wprosze co by mozna bylo winko wypic :))
Super ze wyniki sie poprawily i oby6 juz nie bylo infekcji:-) SErduszko najwazniejsze kontrolowac, kontrolowac
witam moje kochane :happy:
Umnie mega słonko i lekki wiatr więc posyłam słonko tym co potrzebują :tak::tak::tak::tak::tak:
Mój synus wczoraj z tatusiem wrócił :tak::tak::tak::tak:byli o 16 :tak:i dostałam big kwiatka takiego jaki najbardziej kocham czyli słonecznik jest śliczny zrobili mi niespodziankę :tak::tak::tak:a w niedzielę wieczorem wracają moje dzieci jak ja się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:brakowało mi ich już bardzo bardzo:tak::tak::tak::tak:
Mama z Pietruszką pojechali do lekarza na wyniki a my z Tonim zostaliśmy Toni śpi mamusia szybko obrała ziemniaczki do obiadu głowe umyła i myk na bb póki jest okazja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubk basen wow:szok::szok::szok:super sama bym taki chciała :tak::tak::tak::tak::tak::tak:a dobudówka super :tak::tak::tak::tak:duży ten twój domek z profilu:-D:-D:-D
Ania a ty kiedy jedziesz do PL jutro??????kurcze szkoda że Emilly na antybiotyku znów :-(
Lunka As :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Liduś łap słonko bo wiem że bardzo lubisz :tak::tak::tak:
Magdamir 1 słuchaj a wy jesteście w DE od niedawna tak???a co was sprowadziło?????no i pytałam o szkołe małej to Polska czy Niemiecka szkoła????jak z jej znajomością niemieckiego???Natali widzę że humorek wraca :tak::tak::tak::tak::tak::tak:mężuś w domku będzie ale się cieszysz :tak:ale kochana to znów na bb będziesz mało :eek:
Dowikluś super że z serduszkiem wszystko ok i że wyniki posiewu dobre:tak::tak::tak:no i tak właśnie ostatnimi czasy coś ciebie tu mało zauważyłam :sorry:to tobie wysyłam trochę weny :-D:-D:-D masz już kochana wyprawkę dla Dominika ???????co u niego na topie jeżeli chodzi o bohaterów bjek którzy obowiązkowo musza być na plecaku zeszytach tudzież innych pierdołach :-D:-D:-D
Iwcik to coś ty kupiła że tyle kasy wydałaś :-D:-D:-D:-Dwiem jak to jest niby nic a kasa poszła :eek:
Meduska a od czego ciebie tak ten brzuch boli??????a Patryk ma jak widzę czarny humor:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:czyli taki jak ja lubię :-D:-D:-D:-D:-D:-D
jutro kochana tylko zapenw bardzo pozno bo moj na 18 ma jeszcze spotkanie:eek::-(
hej laski

elegancka pogoda:-D:-D:-Dmi taka pasuje deszcz zimno i jest oki :-D:-D:-Da moje dziecko sie nudzi dobrze ze babcia jeszcze mu cos wymysla bo by całkiem zwariował:tak::tak::tak:teraz ogladaja bajki ciekawe jak długo:-D
Mezus pojechał do pracy troszke wczesniej bo pojechał jeszcze do tteści zobaczyc co tam u niego słychac:-D

Basen superowy kurcze sama bym w takim posiedziała tylko musiałabym najpierw sobie kupic a pózniej ze dwie studnie wody wlac :-D:-D:-D

Dowikla super ze badania sa dobre :-):-):-)

Siostra ile ty spisz?????????? u mnie to sie skonczy bedziesz wstawaac o 8 :-D:-D:-Dbo dzieciaki beda skakać:-D:-D:-D

Lidka tylko bez deprechy :tak::tak::tak:

Magdamir podziwiam odwazyłas sie tak w ciemno pojechac do niemiec z dziecmi i bez znajomosci jezyka superrrrrrrrrrrr podziwiam ale teraz juz chyba bedzie git dzieci zaczna bardzo szybko łapac znajomosc niemieckiego i bedzie z górki , zamawiasz firanki na allegro to chyba za przesylke płacisz sporo??????? Ja sama szyje własnie dzisiaj skończyłam prawie :-D:-D:-Dale juz wisza na oknie :-D:-D:-D
wczoraj poszlam spac o 1 i spalam do 10 ale z lozka podnioslam se o 10:30:-D Jak bede chdzila spac o 10 u ciebie to do 8 sie wyspie:-D:-D
witam Was

u nas dzisiaj nie ciekawie
Sewek wyladowal w szpitalu....
spadl z komody bo siegal po ksiazke i zaraz zrobil mu sie wielki naprawde ogromny guz....
wiec moj pedem do lekarza a potem do szpitala
rozpoznanie: Stłuczenie głowy, krwiak okolicy ciemieniowej prawej!!!

zrobili co mieli i przyjechali spowrotem do domku,
mam obserwowac jego zachowanie, czy nie ma zawrotow nie wymiotuje itd.
wiec poki co caly czas z nim siedze.
ma energie na zabawe, nic sie nie dzieje i oby tak zostalo....
za 3 dni kontrola u naszego lekarza,

wiec niestety nie poczytam :(
jak mi sie uda to moze wieczorem wejde bo z tym zasiegiem w play'u to kiepsko ;/

papa
ojejku biedulek oby to nic groznego:-(
Jestem i ja, witam dziewczyny-co za dziń pełen wrażeń, a teraz nudy, hehe

Beata a Twój to pali to cuś, żeby rzucić nałóg? Daj znać czy działa, to i nam kupię, hehe.

As ja nie stety Ci w tłumaczeniu ni epomogę a mój teraz taki zalatany, że nawet mu ni ewspomnę. Biedny na 12h do pracy nan ockę i oka nie miał czasu przymknąć nawet.

Anabubka, głupoty śnisz powiadasz? M soę ostatnio śnio, ze ojciec spalił żywcem mojego psa więc zatłukłam go na śmierć. Ale jak! Waliłam jego głową o kant boazeriiw przedpokoju( u nich) i jak odzyskiwał przytomnośc to dalej nim tłukłam-żeby się pomęczył:szok::szok::szok:
Basen bombowy, oj chciałoby sie, chciało, hehe. No i wiatrołap niczego sobei wygląda:tak:

Dowikla fajnie, ze wyniki dobre, oby się już utrzymały:tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&

Pati no następny kaskader:no::szok:, mam tylko nadzieję, że żadnych powikłań nie będzie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!

No i gdzie reszta cytatów?

oj.

A co u nas? oki!
Wczoraj Piciu wystawił ogoszenie samochodu na sprzedaż a dziś już go puściliśmy! Teraz tylko kredyt załatwić i kupować nowe auto! U nas zawsze wszystko jakoś tak szybko idzie-od podjęcia decyzji do końcowych realizacji:szok::rofl2:.

No a ja się teraz nudzę i gram w pasjansa- pająka:-D:-D:-D
super ze autko sprzedane!!!!!
hejka.

ja wpdłam tylko na chwilkę bo iecznie nie amm czasu na kompa.

teraz zdązyłam poczytac co u Was a Oliwka już beczy że mam zejść z kompa i się z nia pobawić :cool:

normalnie przez ten gips zrobiła sie taka ciapowata,płaczliwa i marudna,cały czas trzeba się z nią bawić,trochę ją rozumiem bo jest uziemiona ale czasmai przesadza.

no ale aby wytrzymac do trzeciego sierpnia.
mam tylko nadzieję że wszystko dobrze się zrosło i będzie mogła chodzic bez problemu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati kurczę no to sie porobiło :no::no::no::no::no::no: oby tylko na tym guzie się skończyło aby nie było żadnych powikłań :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a mnie dziś czeka sterta prasowania aż na samą mysl robi mi się niedobrze.ale jak mus to mus.

no i tyle se posiedziałam.co sekunde mamo to mamo tamto :crazy::crazy::crazy::crazy:

zwiewam:tak::tak::tak::tak::tak:

trzymam kciuki by po sciagnieciu gipsu jej przeszlo:tak::tak::tak:

ide obciac mezulka :)

witam się pierwsza.
dziś nocka do bani,Oliwka długo nie mogłaa usnąć wieczorem,potem budziła się co chwila i jeczała,potem w nocy po 2.00 się obudziła i nie spała ponad godzinę a na koniec wstała o 6.00 i nie chciała spać ,ale była taka padnięta że wziełam ją do siebie do łozka i migiem usneła i śpi teraz a ja już usnąć nie mogę więc wskoczyłam na kompa:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zresztą i tak za pół godz musiałabym wstawać bo trzeba do pracy sie szykować więc żadna różnica :tak:

pogoda jakas dziwna dziś w nocy lało,teraz wyszło słońce ale wiatrzysko że mało głowy nie urwie.

idę wskoczyć sbie na allegro:-)

Witam sie dziewczyny !!
ja wlasnie wypilam juz kawuche dzieciaki ogladaja bajki i znowu dzien jak codzien...:tak:

tyle piszecie ze zapominam co komu odpisac :dry:

AS76 wspolczuje tej wizyty i szkoda malego,ja wybieram sie z corka we wtorek tez
juz sie boje tej wizyty tym bardziej ze to jej pierwsza :tak::tak:
no i we wtorek ide na szczepienie z obojgiem takze wesolo bedzie :tak::-)

anka to ladny masz kawalek do polski hehe :eek:

iwcik28 jesli chodzi o firanke to zamowilam do tesciowej a od niej odebrala kuzynka ktora mieszka przy granicy we frankfurcie nad /o i ona wyslala mi z niemiec zaplacila 4 euro :tak::tak: a pani z allegro zazyczyla sobie 85 zl za wysylke wiec roznica spora :tak:

patrysia bardzo wspolczuje upadku synka
oby nic juz mu nie bylo i szybko wrocil do zdrowka :-):-)
daj znac po wizycie nastepnej :-)

Beata 1988 ja z lubuskiego to jestem z miedzyrzecza :tak: a moj slubny ze slubic :-)
mieszkalismy kilka latek w slubicach a teraz od 5 lat w miedzyrzeczu...
jesli chodzi o jezyk nie jest tak zle,jak trzeba to sie dogadam jakos :-D

no to tyle co chcialam napisac hehe...
zycze wszystkim milego dnia !!

Witam z rana :tak: Pogoda jakaś taka, w nocy padało a teraz słońce wali :sorry: ta pogoda już do końca zwariowała :dry: Kuba wczoraj zasnął chyba było jakoś koło 24, nie wiem chyba mu się spać nie chciało. A jeszcze jak M go kładł to się rozpłakał, a ten zamiast go wziąć to leży obok i nic a dziecko mi się już zanosiło jak nie wiem :no: no myślałam że go zabiję, jak wzięłam Kubę na ręce to biedak nie mógł oddechu aż złapać :wściekła/y: powiedziałam M kilka słów do myślenia :tak: no ale w końcu zasnął ale i tak nad ranem przylazł :-D położył się obok mamy przytulił i zasnął :-) potem trochę pochodził jak M wstał do pracy to było przed 6 a jak się obudziłam po 7 to Kuba spał obok łóżka na podłodze :-D wzięłam go do łóżka i spał ze mną do 8,30 :-D a ja zaraz muszę iść się wyszykować bo na zakupy muszę iść a tak mi się nie chce jak nie wiem :sorry2:
Magdamir zdjęcia super :-D
Agnes współczuję nocki, na szczęście trzeci już nie długo :tak:
As oj biedny Kubulek :no: współczuje Wam :-( oby następnym razem poszło lepiej :tak:
Iwcik, Dowikla mufinki to babeczki inaczej :tak: Dowikla to 170zł za komplet książek do szkoły to chyba nie dużo co nie :tak:

reklama
Witam i ja
Moje dzieci wstaly dzisiaj troszke wczesniej,ale wczoraj pierwszy raz wszyscy spali mi juz o 21:szok::szok::szok::tak::tak::tak:No to ja sie wykapalam,umylam wlosy i ogladalam film na 1:tak::tak:Byl zarabisty:tak:
Teraz jestesmy po sniadanku i czekam bo ma przyjechac do mnie ta siora co jest w ciazy i kolezanka ,obydwie ze swoimi dziecmi wiec bede miala wesolo:tak::tak::tak::tak:

AGNES
Wspolczuje nocki:no:Juz duzo Wam nie zostalo do sciagniecia gipsu
A jesli chodzi o ten film to moze sprobuj na e-kino:tak::tak::tak:

ANKA
No koniecznie jak bedziesz w moich rejonach to musimy spotkac sie na winku;-):-)

MAGDAMIR
Super foteczki:tak:Fajna z Was rodzinka:tak::tak::tak:

BEATKO
Ty tez mialas nie fajna noc widze:no:Biedny Kubus:no:No ale najwazniejsze ze koniec koncow ladnie pospaliscie:tak:
A te ksiazki to w sumie ne drogie ,ale to jest dopiero pierwsza klasa i tam jest tylko kilka tych ksiazeczek hehe;-):-)

Do góry