reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAM SIE Z WAMI BABECZKI;-)
sorki za caps

u nas nocka jako taka mlody mi lozko dwa razy zasikal wiec wszystko sie wietrzy na balkoniku:sorry:
mam nadzieje ze choc troszke wyschnie bo nie bedzie mial na czym spac w poludnie:sorry:
u nas sloneczko i wiatr:tak::tak:
wiec pozniej pojdziemy na spacerek

z rana juz do m dzwonilam bidak meczyl sie niemilosiernie w nocy :-:)-:)-(
mowi ze siedzial na kiblu i wymiotowal do zlewu bo nie nadazal stron zmieniac:-:)-:)-(
ale mi go szkoda
nie wiem czy to cos w powietrzu czy zjadl cos nieswiezego
mysle ze to przez konserwe zasrana bo mowil ze juz stara byla:sorry:
muli go nadal wlanie poszli jesc sniadanko ciekawe jak mu tam idzie:sorry:

mama chciala jechac na dzialke ale ja jakos weny nie mam na podrozowanie:no:
mlody baje oglada sniadanko zjadlismy
a ja nadal glodna:baffled::baffled::baffled::baffled:
zdalo by sie isc pranie wywiesic i nastepne wstawic oraz kwiaty na balkonie podlac
kuchnie doknczyc i za reszte mieszkanka sie wziac:sorry:
ale weny takze i na to brak
moze jakas "sugestia" z waszej strony:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
cześć dziewczyny, wreszcie dotarłam i tu:tak:ale zupełnie nie w temacie jestem:zawstydzona/y:ale może z czasem nadrobię i będę w miarę na bieżąco:tak:
szukam sobie jakiejś pracy w domu bo z chodzeniem to jeszcze długo będę miala problem więc to jedyne wyjście z tej sytuacji:-(

witam nowe mamusie:tak::tak::tak::tak:

poczytam chwilę i lecę coś porobić w domu (lecę hihi dobre sobie, raczej sunę)

do potem ;-)

czesc laseczki!!!!!
a u nas bez zmian,pogoda beznadziejna i nie zanosi sie zeby była ładna.ja juz mam wszyszystko zrobione,a moje dzici mnie dzis osłabiają,położyłam ich spac o 10 i do tej pory jeszcze nie spia:wściekła/y::szok:slysze jak tam w pokoju sie smieją i stukaja w sciane.
nie wiem cy sie wam chwaliłam ale od trzech dni mój alan stawia piersze samodzielne kroczki-NARESZCIE!!!!!!!!!!ale teraz to mam oczy w koło glowy:eek:nie chce nawet myslec co to bedzie jak jeszcze miki zacznie sam chodzic:szok:
a jutro mam w planach caly dzien spedzic na zakupach,musze kupic,sukienke,buty,torebke bo 10 lipca mam wesele a nie mam w czym isc.

mh-czekamy na wiesci co tam u twojej babci.i jak tam niki po wizycie u neurologa?

madeuska-a ty kochana to co w takim zlym humorku??
stalo sie cos?czy ogólnie masz złe dni.

natalineczka-mojego ostatnoi też tak meczylo przez caly dzien,co zjadl to zwrucił.
nie wiem co to bylo:no:

as-kochana czy ty wogóle cos spisz??????????????

beatka-witaj!
kiedy parapetówka????;-)

malinka-daj troszke tego lata do rzeszowa:tak:

Ostatecznie poż♥egnalismy neurologa :tak::tak::tak:

...

fajnie ze Niki łapie butle:-) a wogóle z butli czy z niekapka jej dajesz to mleko?

kurde Niki juz ma 4 zeby a u Maksa jak wyszły 2 na raz to teraz zastój:-D

z butli, stanęło na TT :sorry:

...
MH trzymam kciukasy za babcię oby wyniki wszystko wyjaśniły i to w jak najlepszym świetle :tak: no Niki ci dorasta kurcze będziesz jeszcze tęsknić za tym cycoleniem :-)
...

To sobie machne trzecie ;-):-D

Agunia, zaglądaj częściej :tak:

A o babci jeszcze nic nie wiem :(

Ostatnia edycja:
Dotarłam z moimi potworami do domu:happy::happy::happy:po drodze wstąpił w nich jakis szatan i się non top kłóciły a żeby było weselej to Antoni za wszelką cenę musiał ich przekrzyczeć :cool: jakie to szczęście że ja chodzę z nimi drogą przez ogródki działkowe to chociaż nie oglądają się wszyscy na nas bo ruch tam raczej mały :cool2::cool2::cool2::cool2:
Toni padł i śpi :tak:coś się poprzestawiał i teraz śpi w dzień koło 14 godzinkę i potem wieczorkiem koło 21 ...ale jest tego plus bo nie wstaje mi o 5 jak zawsze tylko o 7.30-8.00 a to mi jak najbardziej pasuje tym bardziej że wakacje tuż tuż i rano się zrywać nie trzeba będzie :tak::tak::tak::tak:
Moja mama do mnie dzwoniła po drodze i chcąc nie chcąc słyszała te moje rozdartuchy:cool: powiedziała że ona mnie podziwia że ja jeszcze do wariatkowa nie trafiłam :eek::eek::eek:no cóż wszystko przede mną :eek::rofl2: ale tu też plus bo stwierdziła że muszę odetchnąć i mogę ich już w poniedziałek do niej wysła to sobie z Tonim odpocznę a oni pobędą u niej nad morzem :tak::tak::tak::tak::tak:
Agunia jupi jesteś :-D:-D:-D:-Dkochana a masz jakąś pracę na oku????????????jak tam staranka???????
MH jupi:-D:-D:-D:-D:-Dale fajnie że neurolog z głowy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: kochana a jak twoje cycusie wyrabiają bez naturalnego laktatora????????????? no i ten pomysł z trzecim jak najbardziej trafiony:tak::tak::tak:pomyśl kochana jak znów możesz szaleć z wózkami :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Liduś to trzymam kciuki za pierwsze kroczki:tak::tak::tak:i za to żeby twój wzrok za nimi nadążał :-D:-D:-D słoneczko łap a proszę :tak::tak::tak::tak:u was od czwartku ma być cieplusio :tak::tak::tak:
Natali a ty co tak wpdłaś jak po zapałki:sorry::sorry::sorry::sorry: no ty kochana to tu raczej częśto bywasz a dziś tak przelotem :eek::-D:-D:-D:-D:-D kochana a mężowy może czereśni pojadł???bo mój Pietruszka pół niedzieli spędził w podobnej pozycji jak twój małżowy ale on to pożarł czereśni w gwoli ścisłości nie mytych :eek:
Amiałam się pochwalić odkąd Antoni jest bez butelkowy w nocy nie pije:no::-):-):-):-):-) z niekapka to już chyba nie taka frajda :eek::rofl2:

hej dziopki
mlodego probuje wcisnac w lozeczko co by zasnal ale cos mu sie nie chce:sorry:
przez chwile mialam w domu dwoch rumcajsow Wiktora i Czarka
no masakra
jeden wielki jazgot jeden przez drugiego
normalnie juz mialam dosc
wieczna biajtyka i klotnia i ryk :no::no::no::no:
no masakra ten buczy wiecznie bo tamten mu zabiera
ja nie wiem jak wy sobie dajecie rade z dwojka albo trójka dzieci:szok::szok::szok:

hej laski!
na reszcie mam spokój i cisze.:-)
tak jak wczesniej pisalam polożyłam spac moje dzieci o 10 to nic mi nie spali.urządzili sobie leżakowanie takie ze smiechami i wrzaskami.ale za to teraz padli mi strasznie szybko i mam nadzieje że pospią przynajmniej ze 2 godz.a ja zjadłam zupke,pranie nastawiłam i nie mam co robic:eek:

malinus-jak ja uwielbiam czytac twoje posty!!!!!!!!
a pogode łapalam ale nie złapałam bo dalej u nas zimno i chyba padac bedzie.
kochana napisz mi na pw jak cie moge znalezc na nk bo Cie nie mam.:no:

Witam
Ja tylko na chwile bo ostatnio cos weny na pisanie nie mam:no::no:
Pojechalam wczoraj z Wiktoria na te badania,ale okazalo sie ze przyjechalam za pozno i dupa:no:Musialam jechac jeszcze raz dzisiaj:no:Specjalnie rano Ja obudzilam i pojechalysmy:tak:Dodatkowo zrobilam Jej jeszcze badanie moczu zeby zobaczyc czy te ciala ketonowe sie powtorza:tak:Glukoze ladnie wypila:tak::tak::tak:Przy pobieraniu jak zwykle troszke plakala,ale ja sie jej nie dziwie jak tak czesto ma pobierana krew:no::no::no:Wyniki beda jutro i chyba zadzwonie zeby sie dowiedziec co i jak bo nie wiem czy znowu bedzie mi sie chcialo jechac:no::no::no:

Przyznaje sie ze w sumei to nic nie czytalam:zawstydzona/y::no:

Zauwazylam tylko nowa mamusie-witam:-)

...
MH jupi:-D:-D:-D:-D:-Dale fajnie że neurolog z głowy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: kochana a jak twoje cycusie wyrabiają bez naturalnego laktatora????????????? no i ten pomysł z trzecim jak najbardziej trafiony:tak::tak::tak:pomyśl kochana jak znów możesz szaleć z wózkami :-D:-D:-D:-D:-D:-D
...

Niki cały czas ssie cyca :sorry: ale dopiero jak sie naje mlekiem z flaszki :-p powoli ja przestawiam, ona uwielbia cycusia, była bym bez serca jakbym ja tak gwałtownie odstawiła. Licze, że z czasem sama zrezygnuje :-) A co do manii, to powolutku przestawiam się na meble :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

hej dziopki
mlodego probuje wcisnac w lozeczko co by zasnal ale cos mu sie nie chce:sorry:
przez chwile mialam w domu dwoch rumcajsow Wiktora i Czarka
no masakra
jeden wielki jazgot jeden przez drugiego
normalnie juz mialam dosc
wieczna biajtyka i klotnia i ryk :no::no::no::no:
no masakra ten buczy wiecznie bo tamten mu zabiera
ja nie wiem jak wy sobie dajecie rade z dwojka albo trójka dzieci:szok::szok::szok:

Przyzwyczajaj się powoli ;-):-D

Witam
Ja tylko na chwile bo ostatnio cos weny na pisanie nie mam:no::no:
Pojechalam wczoraj z Wiktoria na te badania,ale okazalo sie ze przyjechalam za pozno i dupa:no:Musialam jechac jeszcze raz dzisiaj:no:Specjalnie rano Ja obudzilam i pojechalysmy:tak:Dodatkowo zrobilam Jej jeszcze badanie moczu zeby zobaczyc czy te ciala ketonowe sie powtorza:tak:Glukoze ladnie wypila:tak::tak::tak:Przy pobieraniu jak zwykle troszke plakala,ale ja sie jej nie dziwie jak tak czesto ma pobierana krew:no::no::no:Wyniki beda jutro i chyba zadzwonie zeby sie dowiedziec co i jak bo nie wiem czy znowu bedzie mi sie chcialo jechac:no::no::no:

Przyznaje sie ze w sumei to nic nie czytalam:zawstydzona/y::no:

Zauwazylam tylko nowa mamusie-witam:-)

Dobrze, że zajrzałaś :tak: czekamy na wyniki, koniecznie daj znać.

A jadzisaj znowu spróbowałam mięsko przyrządzić według, przepisu Anki :tak: podałam z kartofelkami i świeżym ogórkiem :-) Potrzebna była dokładka :szok::tak::tak::tak:

reklama
dIWIKLUŚ TO SIĘ POZBIERAJ KOCHANA BO BRAKUJE TU CIEBIE :tak::tak::tak::tak:
LIDUŚ( ups caps:zawstydzona/y:) wysłałam pw:tak::tak::tak::tak:
MH zawsze to jakaś mania :-D:-D:-D:-Djakie meble planujesz wymienić???:-D:-D:-D
Natali jak m się 3 to się częściej człowiek wkurza ale też dużo dużo częściej śmieje:tak::tak::tak::tak::tak::tak: mnie przy moich mało kiedy głupawa opuszcza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale przy najmniej mamy wesoło:tak::tak::tak::tak::tak: a mój Pietruszka zawsze powtarza że drugiej tak wyluzowanej i wesołej mamuśki to nie zna :-p:-):-):-):-) swoją drogą lepiej niech się nie rozgląda za mamuśkami bo wtedy to ja już wesoła nie będe:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry