reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ponieważ się nudzę kilka zdjątek
Ciuchy - Demotywatory.pl
- Władek, kiedy wrócisz do łóżka? - Demotywatory.pl

A i dziewczyny, tego szukałam-nowy, prosty przepis na spagetti-co prawda jeszcze nie robiłam, zrobię jutro, ale już mi is e morda śmieje na widok mordy mojego męża jak to zobaczy
Nie trzeba być mistrzem kuchni - Demotywatory.pl

no i dalej demoty
czy któraś z Was tam była? no nie omieszkam jak będę w okolicy- Polak potrafi ... - Demotywatory.pl

Ogranicza Cię tylko - Demotywatory.pl

Ścierpłam :)

nie no nie moge z tym spagetti
sama kiedys takie zrobie:-D:-D:-D:-D:-D
ciekawa jestem jak m zareaguje:-D:-D:-D:-D

reklama
Fajne, co nie?
Nic dziewczyny, mam jeszcze kilka km na rowerze na dzś więc spadam. Później książka i moż ezasnę.
Do juterka.

siedze na demotach i juz 5 razy bb odswiezalam ale oderwac sie nie moge:-D:-D:-D:-D:-D
niektore sa genialne :tak::tak:
"sajmon mowi" albo "masz problem z potem" nie no popuscilam normalnie:-D:-D:-D:-D
mlody spi nadal moze sie nie obudzi w nocy:eek:

Witajcie babeczki.
Siedzę sobie nad papierami z PFRON wykończą mnie te te papierzyska :sorry::sorry::sorry:.
Niedługo kończę i przydało by się nieco zdrzemnąć.:-D:-D:-D:-D
Dobranoc moje mamuśki.

Witam,

As, gratki :tak:

Lunka, świetne :tak::-D:-D:-D

Madea, co u ciebie? :-)

Iwcik, nieźle się mąż usmarował :-D mój też poszlał na weselu, ale zato od tamtej pory anioł nie człowiek :-D:-D:-D:rofl2:

Dzięki kobitki za wszystkie miłe słówka :tak::-) Babcia cieniutko :eek: dzisaj sadny dzień, bo robia tomografię i gastroskopie :-(

No ale mam też dobre wieści, niki powoli przestawia sie na mleko z flaszki :tak::tak::tak:v Koniec cycolenia zbliża się wielkimi krokami :-)

No i dzisaj, wizyta w szpitalu u neurologa :eek: byłam przekonana, że na 9, a okazało się, ze na 10 :rofl2: dobrze, że zajrzałam do kalendarza

witajcie babolki.
Zaraz wypadam z młodym do szkoły,ale może zajrzę jeszcze przed południem do Was.
Dzięki za gratulacje.:tak::-):-)

Witam Was moje Kochane :-D piszę od siebie w końcu :tak: wczoraj nas podłączyli do świata :-) żeście tyle naskrobały że na 100% nie nadrobię :-:)-:)-( dlatego bym prosiła o skrót :tak: Kuba szaleje, M w pracy a ja się muszę wziąć za sprzątanie bo Kuba wczoraj z chrupkami i wafelkami i wszędzie mam okruszki wielkości ziemi :-D:-D:-D:-D za dwa tygodnie M ma urlop przez 3 tygodnie i mamy zamiar się wybrać nad morze na weekend chociaż, zobaczymy co z tego wyniknie :sorry: muszę poszukać jakiejś dobrej miejscowości i ośrodka :tak: no to tyle ode mnie na razie, zajrzę potem :tak:

MH dzieki, u mnie nieciekawie, dlatego tak mało się udzielam

poza tym teraz w iedziele mamy chrzciny...
dziś muszę jechac do CH poszukac garnituru dla Maksa...

i nie wiem kiedy okna umyje bo ostatnio to na nic nie mam sił...:-/

fajnie ze Niki łapie butle:-) a wogóle z butli czy z niekapka jej dajesz to mleko?

kurde Niki juz ma 4 zeby a u Maksa jak wyszły 2 na raz to teraz zastój:-D

witam kochane moje:happy:
jaki piękny słoneczny dzionek dziś :tak::tak::tak:no w końcu mamy już lato :tak::tak::tak::tak:
Moje dzieciaki juz w szkole zaprowadzone jak to julka mawia "doprowadzone" :-D:-D:-D:-Ddziś znów do 12.30 maja lekcje :tak:Julka już w czwartek ma zakonczenie roku szkolnego Adam w piątek i o mamo znów wakacje:szok::szok::szok::szok::szok::szok:wiecie co jakoś ten rok szybko zleciał :szok:
MH trzymam kciukasy za babcię oby wyniki wszystko wyjaśniły i to w jak najlepszym świetle :tak: no Niki ci dorasta kurcze będziesz jeszcze tęsknić za tym cycoleniem :-)
Meduska chrzcicie Maxa????????????? nic nam wcześniej nie mówiłaś:eek:albo ja nie doczytałam :sorry::sorry::sorry::sorry: a co to bez humorku :sorry:zaglądaj do nas a moja głupawa ci się udzieli :tak::tak:
Beatko wróciłaś do żywych :-D:-D:-Dkochana to już na mieszkanku masz neta podłączonego ?????bywaj teraz często co byś nadrabiać nie musiała :tak::tak::tak::tak::tak:
Anka i jak mężuś wykazał się za te 2 zawalone wieczorki????:-Dbo mój wczoraj tak się wykazał że ja pod prysznic wracam a on chrapie :sorry::-D:-D:-D:-Dalem obudziła drania o 4.30 no co tak będzie spał i spał :-D:-D:-D
Iwcik posikałam się jak wyobraziłam sobie twojego mężulka na tym rowerze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkurcze dzieciaczki sie rodza ale ty kochana czekaj co by księżniczka nie musiał się dogrzewać w inkubatorku twój przenośny inkubatorek najlepszy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:polecam ci zakupić do domku moskitiery jak masz tyle komarów fajne są w casto niedrogie sama sobie docinasz na wymiar okna i one są na taki rzep ja u nas zamontowałam zajeło mi to 15 minut musze dokupić jeszcze do kuchni i dzieciaków pokoju :tak::tak::tak:

AS gratulacje !!!!!!!!!!!!!! truskawkowy potworze czy ty czasem sypiasz ????????:-D:-D:-D
Lunka demoty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmy kiedyś z Pietruszką do drugiej w nocy siedzieliśmy i wyliśmy przed laptopem :-D:-D:-D KOCHANA CZY DOSZŁA PACZKA DO CIEBIE?????????????
Antek wysypał mi kilogram ryżu na podłogę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idę zbierać zaraz wracam :wściekła/y:

reklama
ellooo

I ja dzisiaj ranny ptaszek.Wstalam o 6:40 Razem z moim mezulkiem
Mam juz posprzatane buleczka na mielone sie moczy.Zostalo mi wlaczenie prania ale to za chciwlke jak bede wychodzila do sklepu Z rana dostalam koszyk truskaweczek od meza naszej Agnieszki za mala pomoc pycha .Nie wiem czy wiecie ale Agi maz jest Niemcem i swietnie mowi po polsku.Podjechalismy po te truskawki a te gada po niemiecku ja patrze a laski pitaka bokiem.David sie pyta czy go rozumieja po niemieckua tam jedna laska nic nie rozumie a ten do niej po polskui to laska zrozumiala Takim sposobem mam truskawki w domku
Laura oglada bajke i wlasnie zamknela mi balkon bo smieciarka podjechala i nie slyszy bajki:-D:-D

Mh fajnie ze NIka polubila modyfikowane :) Czekamy na info odnosnie babci
Malinus wykazal sie wykazal.Ma szczescie bo inaczej bym mu pokazala gdzie pieprz rosnie:-D:-DTo ja chyba taka gapa jak Ty bo tez nie doczytalam nigdzie o chrzcie Maksa:eek:
Beata powodzenia w poszukiwaniu miejsca na urlop napewno cos znajdziesz

Do góry