reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki.
ja mam teraz chwilke czasu wolnego bo m z tracy wrucil to sie małymi raczkami zajmuje.
kurcze jak ja nie lubie wkacji,wszystkie sariale sie pokaczyły i teraz nie mam co ogladac:no:

beacia-witaj!!!!

iwicik-dobrze ze jestes bo jak cie nie ma przez dluszy czas na bb to sie zaczynam martwic o Ciebie.

reklama
Witam dziewczynki.

Jedyne co mi zostało to wspomnienia i ślady po uszczypaniu takie ze zdarciem naskórka w kilku miejscach na ręku.:-(
No nic ryzyko zawodowe.:tak::-p:-p
Dziś mieliśmy praktyki w ośrodku dla dorosłych autystów.:sorry::sorry:
Ciężko było ,ale już po bólu.:tak::-):-)
I już po kursie.
Kolejny ważny papierek w kieszeni jest.:tak::-):-)

Hejka dziewczynki. Mój o 17 do pracy pojechał, my z Witusią byłyśmy w przedszkolu na ostatnim spotkaniu-niestety. Czegos się już dowiedziałam, gdybym się nie spóźniła wiedziałabym więcej:-D.
No i placuszek dziś zrobiłam -biszkopt z kremem, truskawkami przesłodkimi i galaretką. No pyszota!
Mloda układa wierzę ( Malinka dzięki za donos-te z bezdomki mama Witusi kupiła no są świetne, ciągle je układa).

MH
dużo zdrówka dla babci. Bardzo mi przykro... No i daj znac co powiedzieli po rechabilitacji!?

Malinka trzymam kciuki aby to był jednak czop. Jak byłam mała pamiętam takie płukanie ucha a moja mama nockę przepłakała no i niepotrzebnie, słuch mam wyśmienity.
A zakupy no pierwsza klasa!!!!!!!!!!!

Lidus kochana ma spanie, ale w nim męża nie ma , bo nocki robi, więc co to za spanie...

Iwcik
ależ sypią sie dzieciaczki. Jak słodko! Współczuję tych rewolucji żołądkowych.Ale ten powrót z przejażdżki rowerowej, no uśmiałam się! A wypad do rzeszowa udany.

Witaj Beaciu. To masz pełne ręce roboty-dorastające dzieciaki i półtora roczny dzieciaczek. Wow.

Edit-włąśnie zauważyłam jaką z Piciem mamy dziś fajną rocznicę, hehe.

Ostatnia edycja:
Iwcik alem sie usmiala z tego twojego mezusia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zaproszen nie wystawialam boje sie ze nie dalabym rady ich skonczyc na czas a mam tylko po jednym wzorze:sorry:
nie wiem taka jakas dziwna jestem:-p:-D
wolalabym te bizuterie nic to musze poprobowac, proba nie strzelba czekam tylko na jakas kase dod zeby zakupic potrzebne półprodukty:tak::tak::tak:

wlasnie przed chwila wrocilam z zakupow:confused2::confused2::confused2:
z biedrony całym koszykiem pelnym wyjechalam a nie kupowalam pampersow:no::no::-D
no masakra jakas ale mam juz co jesc chociaz:-D:-D
mlody mi zasnal w aucie i nadal spi:sorry:
przebudzil sie tylko jak go bralam i przez sen zaczal mnie pytac (z predkoscia karabinu maszynowego) "co to jest coto jest co to jest" jakbym mezula widziala:-D:-D:-D:-D
a pozniej mruknal "cem pać" :-D:-D:-D:-D
i zasnal:-D:-D:-D:-D:-D
i spi wiec nocka bedzie ciekawa:sorry:
kupilam mu plasteline wiec bedzie mial zajecia:tak:

ho ho ho teraz siedze sama i nie wiem co robic :-D:-D:-Dmaksiu poszedł juz spac .........mąż w pracy a ja sam jak palec siedze i lukam dobrze ze mam internet bo jak by tego nie było to nie wiem co bym robila szlak by mnie trafił:-D:-D:-D

Lunka zrobiłas mi smaka na ciasto z truskawkami tym bardziej ze miała zrobic w sobote sernik na zimno z truskawkami tylko ze padał deszcz i nie miał mi kto isc na grzadki i pozrywac truskawek :eek::eek::eek:no i obeszłam sie smakiem:eek::eek::eek:

Lidka nie bój sie jakby cos sie działo to bym napisał ci sms-ka :-D:-D:-D lisko jestes to bys do szpitala na pogaduchy wpadla :-D:-D:-D

Becia no to masz elegancko dorastajace dzieci :eek::eek::eek:i mały rodzynek super , ile ty masz lat ze tak prosto z mostu sie zapytam bo ja taka bezposrednia jestem i nie lubie sie domyslać:laugh2::laugh2::laugh2:

Natali ja sama smialam sie z mojego chłopa tak ze z auta nie umiałam wyjsc :-D:-D:-D:-D:-D

AS gratki kolejnego papierka:happy::happy::happy:

no i jestem

u mojego jest kolega wiec korzystam:-)
ja dzis jak po ognien bo caly dzien w biegu.laura poszla mi spac o 19:30 wiem ze o 20 juz spala bo bylam sprawdzic:tak: Rano musze wstawac wiec jak dla mnie to rewelka ze spi ewentualnie w polusnie ja poloze bo weczorem mamy spotkanko;-)
W parku ubaw Lali karmila zwierzatka zliczyla 3 gleby:eek: kolano zdarte:cool:
Bylysmy jesze w sklepie kupilam jej 2 pary leginsow a sobie stringi heheheh

Iwcik usmialam sie z Krzyska a no i gratlki dla mamusiek:-) Fajne zakupki:tak:
MH fajnie ze Anika tak super sobie poradzila.Co z babcia?
As a ile ty juz masz tych papierkow:cool2:
Becia witaj na forum bylas juz tutaj czy spotkala cie na innym watku:sorry:
Malinka ceny zachecajace wiec nic dziwnego ze tyle kupilas:tak: A ja dzis latalam bo poumowiana bylam a nie lubie sie spozniac:sorry:
Natalineczka wystaw na allegro te zaproszenia:tak:
Anabuba ale z Ciebie fryzjerka :) fajnie ze fundamenty ruszyly:happy:
Agnes widze wakacje ustalone nic tylko zyczyc pogody i swietnej zabawy:happy:

ja tak jeszcze z wieczora.
moje dzieciaczki juz spia,m mecz ogląda(jak codziennie)krystek układa puzzle a mnie zaraz czeka jeszcze prasowanie ale cholernie mi sie nie chce.:no:

lunka-ale mi smaka zrobiłas z tym plackiem:-pchyba jutro zrobie sernika na zimno z truskawkami.

as-gratulacje kolejnego ważnego papierka.

Lidka Iwcik no to żeście się zgadały z tym sernikiem, hehehe

Witusia już śpi, no troszkę pieszczot zapragnęła i dopiero od jej łóżeczka odejszłam, hihi.
Byłam w bibliotece i wypożyczyłam sobie jeszcze 2 horrory , tak w razie gdybyście znów w nocy nie miały nic innego do roboty tylko spać hehe.

Anabubka i jak, wygrałaś licytację? Bo nie pamiętam do kiedy była.

reklama
Ponieważ się nudzę kilka zdjątek
Ciuchy - Demotywatory.pl
- Władek, kiedy wrócisz do łóżka? - Demotywatory.pl

A i dziewczyny, tego szukałam-nowy, prosty przepis na spagetti-co prawda jeszcze nie robiłam, zrobię jutro, ale już mi is e morda śmieje na widok mordy mojego męża jak to zobaczy
Nie trzeba być mistrzem kuchni - Demotywatory.pl

no i dalej demoty
czy któraś z Was tam była? no nie omieszkam jak będę w okolicy- Polak potrafi ... - Demotywatory.pl

Ogranicza Cię tylko - Demotywatory.pl

Ścierpłam :)

Do góry