reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malina, mam duuże biurko w pokoju :eek: muszę je wymienić na mniejsze :tak: na razie oprócz kompa stoi na nim TV, więc najpierw muszę zadecydować gdzie go powiesić :confused2: Następna na liście jest kanapa :-D Puki co czekam na łóżeczko dla Niki :-)

reklama
MH nosz że też ty nie jestes ze sZczecina bo ja będe poszukiwała większego biurka dla Julki bo mamy małe a większe by było bardziej potrzebne :tak::tak::tak::tak::tak:ale plany jak najardziej fajne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewuszki kochane
MH trzymam kciuki za babcię i za butelkę Niki. Cieszę się, że neurolo pożegnanay!

Beata, no jesteś, jak Cię długo nie było! Opowiadaj babo!

kochana półroczny :-D:-D
eee tam, rok w te czy we wte, hehehehehe.

Malinuś, no taki spacer z trójeczką to zdecydowanie ekstremalny test na zrównoważenie psychiczne:-D:-D:-DPaczka nie doszła:cool:A potrafiłabyś mi powiedzieć taka docinana moskitiera na okno 110x140 ile by kosztowała? U nas nie ma casto:-(. A te firanki to chyba nam boczkiem poszły:rofl2:

Natali zdrówka dla mężulka. Ale się bdak wymęczył. Ja miałam kiedyś taką samą sytuację:no:

Lidka grtaki za pierwsze kroczki-no to teraz roboty razy trzy przynajmniej:-)

A jadzisaj znowu spróbowałam mięsko przyrządzić według, przepisu Anki :tak: podałam z kartofelkami i świeżym ogórkiem :-) Potrzebna była dokładka :szok::tak::tak::tak:
No ja gdzies przegapiłąm te przepisy-mogłabyś mi kochanna na riva nimi rzucić?plissssss

No i tyle. Wpadałam tak na chwilkę , mój w robocie już, mloda strasznie marudna-mama choć i mama choć. Bierzemy sie zaraz za akwa to bedzie maial zajecie, hehe. Wpadnę jeszcze

aaa nie chce mi sie pisac o tym dlaczego. w kazdym bądź razie nieciekawie.

tak, chrzcimy Maksa teraz w niedziele, mówiłam Wam kiedyś, że pod koniec czerwca będę chrzcić;-)

nie wiem co jeszcze mialam napisać......:/

aaaa malinka podczytuje tylko pisac mi się nie chce...

hej jestem i ja
mlody szaleje z plastelina:-D:-D
robi kuleczki i zrobil i dwa "samoloty" pozniej wkleje oteczki co to mu wyszlo:-D:-D
no i jak zwykle problem z ciocia:wściekła/y::confused2::confused2:
szkoda gadac:confused2:
no i startuje z blogiem :-p
dzis mialam taki humorek ze ho ho dzieki tej dwojce co tu buszowala:cool::cool:
a nie mialam sie gdzie wyzyc to zalozylam bloga:-p
narazie nie ma jeszcze wpisow ale wieczorkiem juz beda;-)
ino mlody pojdzie spac:-D:-D:-D

No i znów na chwilkę wpadłam. Cos lichutko tutaj z frekwencją. Dziewczyny robiłam to spagetti z demotów( kto zajrzal wie o co chodzi) wyszło super. Mój patrzył i nie wiedział o co chodzi, ale zajadali się wszyscy. No pyszota. Taka zabawna. I moja mała jak nigdy wyczyściła talerz do czysta hihi. A ja bawię ise badal ze zbiornikiem, skończył mi isę udatniacz i musze powoli ( rzadziej) wode dolewać. No roboty sobie narobiłąm. Ale chociaż głowa mi troszkę przeszła, się zrelaksowałam.
Musze jeszcze napisac cv i list. Staram sie o etat u komornika sądowego. Problem tylko w tym, że tam wszyscy po studiach a ja nie, tylko dla tego mogą mnie skreślić na dzień dobry-no zobaczymy. Z szukaniem pracy jestem ograniczona godzinowo, bo to ja będę małą zaprowadzać i odbierać z przedszkola.
Włączyłam sobie Comę i się zamyśliłam, dobra lecę do zbiornika:)

...

No ja gdzies przegapiłąm te przepisy-mogłabyś mi kochanna na riva nimi rzucić?plissssss

...

zaraz skrobnę :tak:

aaa nie chce mi sie pisac o tym dlaczego. w kazdym bądź razie nieciekawie.

tak, chrzcimy Maksa teraz w niedziele, mówiłam Wam kiedyś, że pod koniec czerwca będę chrzcić;-)

nie wiem co jeszcze mialam napisać......:/

aaaa malinka podczytuje tylko pisac mi się nie chce...

To wpadaj pisac o pirdołach, zeby oderwac sie od codzienności :tak:

No i znów na chwilkę wpadłam. Cos lichutko tutaj z frekwencją. Dziewczyny robiłam to spagetti z demotów( kto zajrzal wie o co chodzi) wyszło super. ...

Hehe, dobra jesteś :-D

Helenka spi, Ania przy cycu :sorry: ale flaszke wypiła chętnie :tak:

reklama
Skoro i tu weszłam, to się przywitam i lecę nadrobić dzisiejszy dzionek. :-)
z tego co miałam napisać....
Dowikluś ty weny nie masz a ja czasu. Się masz z tymi badaniami.:no:
lunka widziałam pomysł na spagetti.:tak: i inne demotywatory. No pomysł ekstra. Sama wypróbuję. :tak::-D
malinka dzięki za pamięć. :tak:;-):-) ,Czytam, że prowadzasz jeszcze ferajnę do szkoły. U nas lekcji od poniedziałku nie ma, bo podręczniki dawno zakończone:cool2:. Nic tylko nuda. :confused2::confused2::confused2: Toteż moje nie chodzą od wczoraj.:no:

Do góry