reklama
hej laski
ja od rana do 14 lezałam w łózku czytałam was ale nie miałam siły odpisac cały dzien od wczoraj mecza mnie wymioty co zjem to wszystko w gardle mam i nie wiem czy to wirus czy skutki ciąży dopiero na 15 wstałam i pojechałam po dzieci do szkoły no i po ksiazki dla maksia do 1 klasy kuzwa 250zł komplet ksiazek kosztuje a gdzie reszta plecak kredki piórnik i inne duperele
musze wszystko teraz kupic bo pózniej obawiam sie ze nawet nie bede miec za bardzo czasu zeby sie wybrac na zakupy z malenkim dzieckiem
Beci dzieki za info . młoda mam z ciebie jak na macoche 17 latka chyba twoj narzeczony duzo starszy od ciebie:-):-):-)ale to moze i dobrze bo bardziej doswiadczony i wiecej wioe o zyciu
Malinka no w moskietery musze zainwestowac i widze ze nie sa drogie bo 55x150 kosztuja 8zł wiec nie ma problemu tylko trzeba do sklepu sie wybrac no i mam nadzieje ze jak sikałas z mojego chłopa to dywanu nie zalałaś
Medea no to bedzie imprezka w niedziele a ty jakas bez humoru cos ci ten chłop truje życie czy co???????
Natali no to mały plastus rosnie pochwal sie co tam ulepił
Mh super ze mala chce ciagnac flaszke zawsze to troche luzu dla ciebie:-):-):-)
Luna musialo fajnie to wygladac na talezu no i chciałabym zobaczyc mine jak to zobaczli chyba ja tez to zrobie
Lidka a ty co za doła łapiesz ???????????
ja od rana do 14 lezałam w łózku czytałam was ale nie miałam siły odpisac cały dzien od wczoraj mecza mnie wymioty co zjem to wszystko w gardle mam i nie wiem czy to wirus czy skutki ciąży dopiero na 15 wstałam i pojechałam po dzieci do szkoły no i po ksiazki dla maksia do 1 klasy kuzwa 250zł komplet ksiazek kosztuje a gdzie reszta plecak kredki piórnik i inne duperele
musze wszystko teraz kupic bo pózniej obawiam sie ze nawet nie bede miec za bardzo czasu zeby sie wybrac na zakupy z malenkim dzieckiem
Beci dzieki za info . młoda mam z ciebie jak na macoche 17 latka chyba twoj narzeczony duzo starszy od ciebie:-):-):-)ale to moze i dobrze bo bardziej doswiadczony i wiecej wioe o zyciu
Malinka no w moskietery musze zainwestowac i widze ze nie sa drogie bo 55x150 kosztuja 8zł wiec nie ma problemu tylko trzeba do sklepu sie wybrac no i mam nadzieje ze jak sikałas z mojego chłopa to dywanu nie zalałaś
Medea no to bedzie imprezka w niedziele a ty jakas bez humoru cos ci ten chłop truje życie czy co???????
Natali no to mały plastus rosnie pochwal sie co tam ulepił
Mh super ze mala chce ciagnac flaszke zawsze to troche luzu dla ciebie:-):-):-)
Luna musialo fajnie to wygladac na talezu no i chciałabym zobaczyc mine jak to zobaczli chyba ja tez to zrobie
Lidka a ty co za doła łapiesz ???????????
anka26_x_07
Mama Laury :)
masz podklady pod przescieradlo? albo sa przescieradla z guma co nie przemakajaWITAM SIE Z WAMI BABECZKI;-)
sorki za caps
u nas nocka jako taka mlody mi lozko dwa razy zasikal wiec wszystko sie wietrzy na balkoniku
mam nadzieje ze choc troszke wyschnie bo nie bedzie mial na czym spac w poludnie
u nas sloneczko i wiatr
wiec pozniej pojdziemy na spacerek
z rana juz do m dzwonilam bidak meczyl sie niemilosiernie w nocy :---(
mowi ze siedzial na kiblu i wymiotowal do zlewu bo nie nadazal stron zmieniac:---(
ale mi go szkoda
nie wiem czy to cos w powietrzu czy zjadl cos nieswiezego
mysle ze to przez konserwe zasrana bo mowil ze juz stara byla
muli go nadal wlanie poszli jesc sniadanko ciekawe jak mu tam idzie
mama chciala jechac na dzialke ale ja jakos weny nie mam na podrozowanie
mlody baje oglada sniadanko zjadlismy
a ja nadal glodna
zdalo by sie isc pranie wywiesic i nastepne wstawic oraz kwiaty na balkonie podlac
kuchnie doknczyc i za reszte mieszkanka sie wziac
ale weny takze i na to brak
moze jakas "sugestia" z waszej strony
Skoro dwa razy sie zsiusial to moze za wczesnie na noc bez papmka, albo zanim pojdziesz spac na snie go wysadzaj
A moze to wirusowka, wspolczuje
wielkie gratulacje Teraz mamusiu oczka musisz miec wszedzieczesc laseczki!!!!!
a u nas bez zmian,pogoda beznadziejna i nie zanosi sie zeby była ładna.ja juz mam wszyszystko zrobione,a moje dzici mnie dzis osłabiają,położyłam ich spac o 10 i do tej pory jeszcze nie spiaslysze jak tam w pokoju sie smieją i stukaja w sciane.
nie wiem cy sie wam chwaliłam ale od trzech dni mój alan stawia piersze samodzielne kroczki-NARESZCIE!!!!!!!!!!ale teraz to mam oczy w koło glowynie chce nawet myslec co to bedzie jak jeszcze miki zacznie sam chodzic
a jutro mam w planach caly dzien spedzic na zakupach,musze kupic,sukienke,buty,torebke bo 10 lipca mam wesele a nie mam w czym isc.
mh-czekamy na wiesci co tam u twojej babci.i jak tam niki po wizycie u neurologa?
madeuska-a ty kochana to co w takim zlym humorku??
stalo sie cos?czy ogólnie masz złe dni.
natalineczka-mojego ostatnoi też tak meczylo przez caly dzien,co zjadl to zwrucił.
nie wiem co to bylo
as-kochana czy ty wogóle cos spisz??????????????
beatka-witaj!
kiedy parapetówka????;-)
malinka-daj troszke tego lata do rzeszowa
no to sie mam nasluchala ma racje Ty to wytrzymujeszDotarłam z moimi potworami do domupo drodze wstąpił w nich jakis szatan i się non top kłóciły a żeby było weselej to Antoni za wszelką cenę musiał ich przekrzyczeć jakie to szczęście że ja chodzę z nimi drogą przez ogródki działkowe to chociaż nie oglądają się wszyscy na nas bo ruch tam raczej mały
Toni padł i śpi coś się poprzestawiał i teraz śpi w dzień koło 14 godzinkę i potem wieczorkiem koło 21 ...ale jest tego plus bo nie wstaje mi o 5 jak zawsze tylko o 7.30-8.00 a to mi jak najbardziej pasuje tym bardziej że wakacje tuż tuż i rano się zrywać nie trzeba będzie
Moja mama do mnie dzwoniła po drodze i chcąc nie chcąc słyszała te moje rozdartuchy powiedziała że ona mnie podziwia że ja jeszcze do wariatkowa nie trafiłam no cóż wszystko przede mną ale tu też plus bo stwierdziła że muszę odetchnąć i mogę ich już w poniedziałek do niej wysła to sobie z Tonim odpocznę a oni pobędą u niej nad morzem
Amiałam się pochwalić odkąd Antoni jest bez butelkowy w nocy nie pije:-):-):-):-):-) z niekapka to już chyba nie taka frajda
Fajnie ze Antos bez butelki wazne zeby w nocy dziecko nie pilo bo wiadomo ze zeby wtedy ciepria no chyba ze wode:-)
czekamy na wiesciWitam
Ja tylko na chwile bo ostatnio cos weny na pisanie nie mam
Pojechalam wczoraj z Wiktoria na te badania,ale okazalo sie ze przyjechalam za pozno i dupaMusialam jechac jeszcze raz dzisiajSpecjalnie rano Ja obudzilam i pojechalysmyDodatkowo zrobilam Jej jeszcze badanie moczu zeby zobaczyc czy te ciala ketonowe sie powtorzaGlukoze ladnie wypilaPrzy pobieraniu jak zwykle troszke plakala,ale ja sie jej nie dziwie jak tak czesto ma pobierana krewWyniki beda jutro i chyba zadzwonie zeby sie dowiedziec co i jak bo nie wiem czy znowu bedzie mi sie chcialo jechac
Przyznaje sie ze w sumei to nic nie czytalam
Zauwazylam tylko nowa mamusie-witam:-)
I co Cie wena tak opuscila Jak cwiczenia?
ciesze sie ze zasmakowalo:-):-)A jadzisaj znowu spróbowałam mięsko przyrządzić według, przepisu Anki podałam z kartofelkami i świeżym ogórkiem :-) Potrzebna była dokładka
dIWIKLUŚ TO SIĘ POZBIERAJ KOCHANA BO BRAKUJE TU CIEBIE
LIDUŚ( ups caps) wysłałam pw
MH zawsze to jakaś mania jakie meble planujesz wymienić???
Natali jak m się 3 to się częściej człowiek wkurza ale też dużo dużo częściej śmieje mnie przy moich mało kiedy głupawa opuszczaale przy najmniej mamy wesoło a mój Pietruszka zawsze powtarza że drugiej tak wyluzowanej i wesołej mamuśki to nie zna :-):-):-):-) swoją drogą lepiej niech się nie rozgląda za mamuśkami bo wtedy to ja już wesoła nie będe
No i znów na chwilkę wpadłam. Cos lichutko tutaj z frekwencją. Dziewczyny robiłam to spagetti z demotów( kto zajrzal wie o co chodzi) wyszło super. Mój patrzył i nie wiedział o co chodzi, ale zajadali się wszyscy. No pyszota. Taka zabawna. I moja mała jak nigdy wyczyściła talerz do czysta hihi. A ja bawię ise badal ze zbiornikiem, skończył mi isę udatniacz i musze powoli ( rzadziej) wode dolewać. No roboty sobie narobiłąm. Ale chociaż głowa mi troszkę przeszła, się zrelaksowałam.
Musze jeszcze napisac cv i list. Staram sie o etat u komornika sądowego. Problem tylko w tym, że tam wszyscy po studiach a ja nie, tylko dla tego mogą mnie skreślić na dzień dobry-no zobaczymy. Z szukaniem pracy jestem ograniczona godzinowo, bo to ja będę małą zaprowadzać i odbierać z przedszkola.
Włączyłam sobie Comę i się zamyśliłam, dobra lecę do zbiornika
lichutko lichutko cos sie ostatnio pusto zrobilo
Mam nadzieje ze znajdzie prace tak zeby nie kolidowala z predszkolem
Jak praca nad zbiornikiem?
luna665
Mama grudniowa 2007
Iwcik co z ta zgagą, matko kochana, zamęczysz się kobieto. A mleka próbowałaś? ja piłam 2l dziennie.
No i akwa zrobione, rybki przeglądnięte, młoda śpi. Miałam ochotę podłogi zrobić, ale nie zdążyłam poodkurzać, no i teraz już lipa. zasiadłam sobie z ciachem, a co, w koncu się odchudzam, hehehehehehe.
Natali ja moją wysadzam zanim się położe koło 23-24, później o 4 i o 7 rano. Może za wczesnie wystartowałam, ale teraz skubana nie chce słyszeć juz o pampersie, wiec pozostaje budzenie i wysadzanie na nocnik.
No i akwa zrobione, rybki przeglądnięte, młoda śpi. Miałam ochotę podłogi zrobić, ale nie zdążyłam poodkurzać, no i teraz już lipa. zasiadłam sobie z ciachem, a co, w koncu się odchudzam, hehehehehehe.
Natali ja moją wysadzam zanim się położe koło 23-24, później o 4 i o 7 rano. Może za wczesnie wystartowałam, ale teraz skubana nie chce słyszeć juz o pampersie, wiec pozostaje budzenie i wysadzanie na nocnik.
Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem
M i Dominik juz spia a male siedza mi tu i gadajaBylam z mlodymi na placu prawie 2 godzinki a wrocilam taka zmeczona jakbym tam z tydzien siedziala
Byla szybka kapiel i myslalam ze bedzie tez szybki sen
MALINUS
To fakt,przy takiej ferajnie jak my mamy to nie idzie sie nudzic i nie smiac hehe;-):-)
No a Pietruszka to rzeczywiscie niech sie nie oglada za innymi mamuskami;-)
ANKA
No opuscila cos mnie wena i na cwiczenia tez
Chyba bede musiala sie zmobilizowac wkoncu i znowu cwiczyc bo pogoda sie ladna robi a tu nie ma szans zeby sie rozebrac
IWCIK
Wspolczuje wymiotow
MH
ja tez bym chciala ten przepisik co testowalas
No i gratki dla Niki za postepy i super ze lekarze pomalu odpadaja
M i Dominik juz spia a male siedza mi tu i gadajaBylam z mlodymi na placu prawie 2 godzinki a wrocilam taka zmeczona jakbym tam z tydzien siedziala
Byla szybka kapiel i myslalam ze bedzie tez szybki sen
MALINUS
To fakt,przy takiej ferajnie jak my mamy to nie idzie sie nudzic i nie smiac hehe;-):-)
No a Pietruszka to rzeczywiscie niech sie nie oglada za innymi mamuskami;-)
ANKA
No opuscila cos mnie wena i na cwiczenia tez
Chyba bede musiala sie zmobilizowac wkoncu i znowu cwiczyc bo pogoda sie ladna robi a tu nie ma szans zeby sie rozebrac
IWCIK
Wspolczuje wymiotow
MH
ja tez bym chciala ten przepisik co testowalas
No i gratki dla Niki za postepy i super ze lekarze pomalu odpadaja
anka26_x_07
Mama Laury :)
Iwcik wspolczuje Ci tych wymiotow i zazdroszcze lezenia do 14
Lunka dlaczego za wczesnie? Nie dziwie sie ze nie chce pampka bez wygodniej:-)
Dowikla kochana ja opuscilam jeen dzionekbo impreza byla w domu nie bylo gdzie Mam nadzieje ze ladujesz akumulator w sloneczku i bedzie dobrze
Lunka dlaczego za wczesnie? Nie dziwie sie ze nie chce pampka bez wygodniej:-)
Dowikla kochana ja opuscilam jeen dzionekbo impreza byla w domu nie bylo gdzie Mam nadzieje ze ladujesz akumulator w sloneczku i bedzie dobrze
ANKA
No to ladnie idziesz z tym weiderem
Gratuluje:-)
LUNKA
Ja tez uwazam ze 2,5 roku to nie jest za wczesnie zeby spac bez pampersa
Ja moich nawet nie wysadzalam przez sen bo wydawalo mi sie to takie "sztuczne";-)
Co prawda kilka razy jak sie wiercily czy cos zaczynaly mamrotac to bralam je na nocnik jak jeszcze nie spalam ale to bylo dobry rok temuOne same wychodzily w nocy na siku,a teraz to w wiekszosci przesypiaja nocki bez sikania
No to ladnie idziesz z tym weiderem
Gratuluje:-)
LUNKA
Ja tez uwazam ze 2,5 roku to nie jest za wczesnie zeby spac bez pampersa
Ja moich nawet nie wysadzalam przez sen bo wydawalo mi sie to takie "sztuczne";-)
Co prawda kilka razy jak sie wiercily czy cos zaczynaly mamrotac to bralam je na nocnik jak jeszcze nie spalam ale to bylo dobry rok temuOne same wychodzily w nocy na siku,a teraz to w wiekszosci przesypiaja nocki bez sikania
luna665
Mama grudniowa 2007
hehehhe, no to moja jakaś do tyłu. u ją widze, jak ma sam wyjść się wysiusiać, hihihihi. Spanie to dl aniej czysta rozkosz i nie ma zamiaru go sobie zakłucac, hehehehe. Ale tak sobie myślę, że może rzeczywiscie, będę ją budzić i kazać samej na nocnik usiąść0już widze te protesty. śmiać mi sie chce, jakją budze i sadzam na nocnik. Słysze że leci a ta do mnei-ze jej sie siku nie chce, ona chce spać ))))))))
A Anabuby to dizś nie ma? Strajk? Niepodobne, hehehe
reklama
hehe to lepiej Jej nie budz;-):-)hehehhe, no to moja jakaś do tyłu. u ją widze, jak ma sam wyjść się wysiusiać, hihihihi. Spanie to dl aniej czysta rozkosz i nie ma zamiaru go sobie zakłucac, hehehehe. Ale tak sobie myślę, że może rzeczywiscie, będę ją budzić i kazać samej na nocnik usiąść0już widze te protesty. śmiać mi sie chce, jakją budze i sadzam na nocnik. Słysze że leci a ta do mnei-ze jej sie siku nie chce, ona chce spać ))))))))
A spi w lozeczku czy na wyrku?Moje od kiedy nie maja szczebelkow w lozeczku,czyli od ponad roku wylaza sameJa nawet bardzo rzadko je slyszalam jak wychodzily,tylko rano widzialam ze sa siki w nocnikach
Ja mysle ze Ona musi sama do tego dorosnac,kiedy to poczuje ze chce Jej sie w nocy siku i bedzie widziala ze musi wstac i isc sie wysikac bo inaczej sie zleje w łozkoA kazde dziecko robi to w swoim,indywidualnym dla siebie czasie
no wlasnie co z ANABUBKA?
Moje male sie polozyly i mam nadzieje ze zaraz beda spaly
Podziel się: