reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

spadam sie szykowac, jedziemy na dzialeczke, za pol godzinki mam byc u mamy:tak::tak::tak:
troszke popracuje i sie rozerwe :tak::tak::tak::tak:
a mlodzi sie wychasaja
a co;-);-)
wpadne kolo 12;-);-);-)

aha zapomnialam jakby ktoras chcila mnie znalezc na nk to pseudo natalineczka555 ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć.
A ja wczoraj za abrdzo nie pisałam, bo bałam się w ogóle cos napisać.....:dry::dry::dry:
Nie wiem co mnie podkusiło, moze ta piękna pogoda...a ja uwielbiam kosić trawe..no i pojeździłam sobie maszyną a wieczorem brzuch mi sie stawiał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wściekłą byłam na siebie okorpnie:wściekła/y::wściekła/y:
Wkurza mnie już to nic nie robienie, do głowy można dostać...no ale mam nauczkę, pożądnie się wystraszyłam:dry::dry::dry:

Dziś znowu jest cudownie, reszta drzewa przyjechała a moje domowe remonty coś zacząć sięnie mogą:sorry2::sorry2: Za tydzień rodzinka się z wrocka zjeżdża no i będą mieli co podziwiać:-D:-D:-D

Iwcik mam nadzieje, że faktycz\nie te masaże Ci pomogą, bo całe lato przed Wami:szok::szok::szok::szok::szok:

KERNA
Powinnas dostac wpierdacz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystkie Cie ostrzegamy,przestrzegamy i staramy sie wbic Tobie do tej lepetynki ze z zagrozona ciaza nie ma zartow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To dopiero polowa ciazy,wiec w dwupaku musisz jeszcze wytrzymac z 16 tygodni minimum

witam i ja

dzis piekne sloneczko, cudowna pogoda
Laura pieknie spala 14h uffff wkoncu weszla w swoj rytm dnia:)
Dzis na 14 idziemy na piknik do przedszkola.Mam nadzieje ze Laura pozna swoja pania i nie bedzie sie jej bala:D
Ja juz mam posprzatane zostaly mi podlogi ale to wieczorem jak corka pojdzie spac.O 22 a raczej po ma wpasc do mnie kolzenaka z czasow technikum:-) A ze mojego nie ma to fajnie sobie posiedzimy i pogadamy przy piwku:)

Medeuska powodzenia!Daj czadu!!
Kerna a Ty to juz calkiem oszalalas.Chcesz stracic te ciaze!!! Zeby mi to bylo ostatni raz:wściekła/y:
Iwcik dobrze tam rozrzedz te truskawki:))I nie przemeczaj sie!
Agnes trzymam kciuki za Olwiki zyczonka:) A Lali tez sie bawi autami:) Ja jak bylam mala to mama musiala mi kupic spychacza wiec wiem po kim Laura to ma:))

My juz jestesmy po spacerku i zakupkach:tak::tak::tak:
No i dziewczynki jzu spia:szok::-)No ale byly mega spiace:tak::tak::tak:
ja planuje sobie poprasowac i zrobic klopsiki w sosie pomidorowym:tak::tak:

ANKA
Bawcie sei dobrze na pikniku:-)

m stweirdzil ze nie lubi kobiet w makijazu:no::no:
wiec zeby sie mu podobac,
ale i tak jak on nie widzi to zawsze troszke tego puderku, tuszu i cienia sie znajdzie;-);-);-)
ale gadzina jak laski wytapetowane w mini to sie oglada:sorry2::sorry2::-D:-D:-D
wole zeby sie ogladal niz macał :-D:-D

czarus spi juz mama na bb oczywscie

anakondziu ja jestem wierna:tak::-D:-D

lidzia ale z ciebie laska uuuuuuu lala no mamuuuuuuuniu :szok::szok::szok::szok::szok:
zaczynam byc zazdrosna:zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D:-D

a mezusia masz tez superacnckiego;-);-)
wlasnie takich facetow lubie:tak::tak::tak::tak:
mmmmmm
a moj nie chce dla mnie zapuscic wloskow:-:)-:)-(
a no pewnie kazdy facet lubi babeczke bez make upu :-)
Jestem spowrotem

No tak niestety puchne:-:)-:)-( ale spodziewalam sie bo z maksiem tez puchłam i na stopach to skóra az mi pekała i miałam rany , wiec czesto spałam z nogami do góry , zimne moczenie nózek w wodzie no i smarowanie zelem chlodzacym coś troche pomagalo wiec i teraz bede robic to samo tylko przeraza mnie mysl ze całe lato przedemna :szok::szok::szok:a z maksiem to przynajmniej do 3 lipca:tak: zobaczymy jak to bedzie od maja zacznam tez masaze które maja pomagac własnie na opuchlizne nóg wiec moze nie bedzie az tak zle jak z maksiem:baffled: bo ranki miedzy palcami bolą:-:)-:)-(

Widze ze wszystkie poszły ogladac eske a ja wlasnie wyłaczyłam bo musialam juz sie połozyc i odpocząc jeszcze na wieczór nastawiłam kapuste na bigos bo mi sie zachciało ale wyłaczyłam jutro skoncze bo dzisiaj juz nie dam rady:no::no::no: a mężowi na sniadanko ugotowałam tez fasolke bo on cholernie lubi:-):-):-)bedzie zadowolony bo dawno juz nie jadł:-D:-D:-D
uuuuujjjjj az do takiego staopnia :szok::szok::szok::szok:
masakra
Nie mam jakiegoś zdjęcia z teraz, wkleję z urodzin Mai a to było w styczniu
I drugie mniej wyraźne to z marca
fajnie wygladacie laseczki :tak::tak::tak::tak:
Iwcik własnie widziałam zaproszenie.

A zapomniałam wam napisac ze dzwonił do mnie facet no raczej chłopak po głosie to moze tak 24 lata to była pomyłka bo chciał sie dodzwonic do jakiegos sklepu z częsciami a zadzwonił do mnie.I tak jakos gadalismy zacza mówic ze mam miły i młody głos i czy bym sie z nim nie umówiła oczywiscie powiedziałam ze nie i zakonczyłam rozmowe
oooojjjjjjj jakis flircik - co Ci znow nie zadzwoni ze to pomylka
sorry że tak tylko o sobie.. ale wpadlam Wam poinformować, ze jadę nagrywać teledysk:eek::rofl:

wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie kumpela ze znajomemu wykruszyły się dwie modelki i czy chce:rofl:
jak wyjdzie ok to może mnie w MTV zobaczycie:rofl::-D:-D:-D
w sumie to wolalabym zeby nie bylo tego w TV:-D
zobaczymy- przynajmniej kaska wskoczy:rofl:
lece sie szykować, bo treba sie do porądku doprowadzić:-D
wowwww super tylko ze ja mtv nie mam :-:)-:)-:)-(

a co do teledysku to chcialam kiedys nakrecic ale oczywiscie spiewajac...
ale coz...

Cześć.
A ja wczoraj za abrdzo nie pisałam, bo bałam się w ogóle cos napisać.....:dry::dry::dry:
Nie wiem co mnie podkusiło, moze ta piękna pogoda...a ja uwielbiam kosić trawe..no i pojeździłam sobie maszyną a wieczorem brzuch mi sie stawiał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wściekłą byłam na siebie okorpnie:wściekła/y::wściekła/y:
Wkurza mnie już to nic nie robienie, do głowy można dostać...no ale mam nauczkę, pożądnie się wystraszyłam:dry::dry::dry:

Dziś znowu jest cudownie, reszta drzewa przyjechała a moje domowe remonty coś zacząć sięnie mogą:sorry2::sorry2: Za tydzień rodzinka się z wrocka zjeżdża no i będą mieli co podziwiać:-D:-D:-D

Iwcik mam nadzieje, że faktycz\nie te masaże Ci pomogą, bo całe lato przed Wami:szok::szok::szok::szok::szok:
Ty w dupe dostaniesz normlanie :wściekła/y:

witam sie i ja pogoda piekna, dzieci spia m pojechal do kumpla a ja sama :dry:
No ale dzisiaj tez byly znajome zebym je pomalowala na weselicho...
potem wkleje fotki bo teraz ide spac - trza korzystac :rofl2::rofl2::rofl2:

Witam Was i ja :-)

Siedze sama w domku bo Mały Pojechał z babcia do rodziny.
Posprzatalam i strasznie mi sie nudzi :-) W tyg. bede musiala chyba jechac do biblioteki ,żeby mieć cos w biblioteczce na nude :-p

Pozdrawiam i życze Wam Miłego ,radosnego i CIEPŁEGO WEEKENDU :-) hihih

HEJ i tak znowu siedze sobie z syneczkiem cały dzień przed chwilą mi usnął wreszcie chwila spokoju ... czekam na męża i pewnie sobie pogadamy...nie bardzo mi sie chce z nim gadać

hej dziewczyny .Mam nadzieje ze sie za mna stesknilyscie ;-).
Jestemi bede przez jakies poltorej tygodnia :-)

U nas Ok Oliwka lobuzuje i jest coraz mondrzejsza .Teraz poszla z tata na karuzele wiec ja mam chwile od niej wytchnienia :-).

Lece troche was poczytac.Ja zaniedlugo wybieram sie z mama i Jasiem na zakupy :-).

reklama
witam was dziewczynki!!!!:-)
ja dopiero teraz usiadlam sobie,od rana wpadłam w wir sprzatania:szok:,cały dom wysprzatałam,w szafach porobiłam porzadki,buty pomyłam i pochowałam kozaczki a powyciagałam letnie.dobrze ze mój M był dzisiaj krótko w pracy to sie zajmowa dzieciakami,poszedł z nimi na spacer a ja spokojnie sobie sprzątalam.:tak:
a wieczorem jedziemy do znajomych na imprezke,już sie doczekac nie mogę(mam nadzieje że bedzie fajnie).;-):tak:
dzisiaj u nas jest piekna pogoda,aż zal w domu siedziec-oby jutro tak cieplo było jak dzis.

dowikla-kochana mam nadziej ze Ci szybko przejdzie ten ból gardła i nic bardzej powarznego Cie nie dopadnie.

natalineczka-jaka tam ze mnie laska.:no:
kochana jestem gruba,mam duzy brzuch,jestem brzydka i wogóle cala do wymiany.:dry:

madeuska-trzymam mocno kciuki,oby wszystko poszło po twojej mysli.i mam nadzieje ze Cie zobacze w mtv.:tak:

patrysia-no czekamy na te fotki.pochwal sie kochana jaki piekny makijaz robisz.

iwicik-trymam kciuk za te masaże,mam nazieje ze Ci pomogą.:tak:

kerna-no, tobie to w dupsko dac :wściekła/y:jestes w ciąży zagrożonej a sie wzielas za koszenie trawy.:no::no::no:żeby to bylo pierwszy i ostatni raz.

Do góry