reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-):-):-)
My dzisiaj od godz.10 do 15 byłyśmy w krainie dziecka na spotkanie bb-owych mamuś. Maja tak się wyszalała że leży teraz na łóżku i bajki ogląda - na nic innego nie ma siły :-D:-D
MH Dużo zdrówka dla Niki oby ta temperaturka szybko spadła :tak::tak::tak:
Medeuska to jednym słowem będę miała znajomą w tv ;-);-) - trzymam kciuki :tak::tak:
Iwcik tylko nie przemęczaj się za bardzo przy tych ziemniakach i truskawkach :tak::tak:
Dowikla dla ciebie też zdrówka, co to za choróbsko cię dopada :szok::szok:
Madziula a dużo tych okien masz do mycia?
Kerna ty nie szalej tylko się oszczędzaj bo jak w szpitalu wylądujesz to dopiero będzie
Anka mam nadzieje że Lali spodobało się przedszkole :tak::tak::tak:
Patrysia pochwal się potem tymi makijażami :tak::tak::tak:

reklama
Hej jestem i ja

troche zmeczona ale trudno bylam w truskawkach ale tylko chwile bo zaczeły mi znowu nogi puchnąc i bolec wiec sie zmyłam ze slonka i dobrze bo bym w nocy nie dała rady z kregosłupem , a iemniaczki całe szczescie mąż z ojce swoim poszli wiec superrrr ja nie musiałam ich dosadzać:-):-)

Maksiu cały dzien na podwórku no i jeszcze mi nawet pomógł bo koszyk z trawa chodził i wysypywał na kupke jedną wiec j nie musiałam chodzic :-):-)

Dowikla zdrówka idzie cieplo to szybko przejdzie

Kerna ty pindo jedna pilnuj sie ja wiem ze nic nie robic to szlak trafia ale jak juz zaczynasz to dziel sobie na kilka razy ja w te truskawki to jeszcze zecztery razy bede musiał isc zeby je posiekac ale co tam ....wiec i ty uważaj:tak::tak::tak::tak:

Siostra ty to tylko imprezki i pikniki ja tez chce:-D:-D:-Djutro chyba grilla zapale ze szagierką oooooooo:tak::tak::tak:

Madziula Natasza ile ty tych okien masz kochana do mycia:rofl2::rofl2::rofl2:

Dorotko witamy spowrotem

Lidka jutro tez ma byc ciepełko:-):-):-)

Anakonda no to super i ja było na spotkaniu:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam Was i ja :-)

Siedze sama w domku bo Mały Pojechał z babcia do rodziny.
Posprzatalam i strasznie mi sie nudzi :-) W tyg. bede musiala chyba jechac do biblioteki ,żeby mieć cos w biblioteczce na nude :-p

Pozdrawiam i życze Wam Miłego ,radosnego i CIEPŁEGO WEEKENDU :-) hihih
ja nie lubie czytac ksiazek ale bedac w Twojej sytuacji chyba bym zaczela :-D:-D
hej dziewczyny .Mam nadzieje ze sie za mna stesknilyscie ;-).
Jestemi bede przez jakies poltorej tygodnia :-)

U nas Ok Oliwka lobuzuje i jest coraz mondrzejsza .Teraz poszla z tata na karuzele wiec ja mam chwile od niej wytchnienia :-).

Lece troche was poczytac.Ja zaniedlugo wybieram sie z mama i Jasiem na zakupy :-).
no baaaaaaa, super ze jestes:tak::tak::tak:
witam was dziewczynki!!!!:-)
ja dopiero teraz usiadlam sobie,od rana wpadłam w wir sprzatania:szok:,cały dom wysprzatałam,w szafach porobiłam porzadki,buty pomyłam i pochowałam kozaczki a powyciagałam letnie.dobrze ze mój M był dzisiaj krótko w pracy to sie zajmowa dzieciakami,poszedł z nimi na spacer a ja spokojnie sobie sprzątalam.:tak:
a wieczorem jedziemy do znajomych na imprezke,już sie doczekac nie mogę(mam nadzieje że bedzie fajnie).;-):tak:
dzisiaj u nas jest piekna pogoda,aż zal w domu siedziec-oby jutro tak cieplo było jak dzis.

dowikla-kochana mam nadziej ze Ci szybko przejdzie ten ból gardła i nic bardzej powarznego Cie nie dopadnie.

natalineczka-jaka tam ze mnie laska.:no:
kochana jestem gruba,mam duzy brzuch,jestem brzydka i wogóle cala do wymiany.:dry:

madeuska-trzymam mocno kciuki,oby wszystko poszło po twojej mysli.i mam nadzieje ze Cie zobacze w mtv.:tak:

patrysia-no czekamy na te fotki.pochwal sie kochana jaki piekny makijaz robisz.

iwicik-trymam kciuk za te masaże,mam nazieje ze Ci pomogą.:tak:

kerna-no, tobie to w dupsko dac :wściekła/y:jestes w ciąży zagrożonej a sie wzielas za koszenie trawy.:no::no::no:żeby to bylo pierwszy i ostatni raz.
tos wysprzatala :szok::szok:
baw sie dobrze na imprezce :tak::tak::tak:
Witam :-):-):-)
My dzisiaj od godz.10 do 15 byłyśmy w krainie dziecka na spotkanie bb-owych mamuś. Maja tak się wyszalała że leży teraz na łóżku i bajki ogląda - na nic innego nie ma siły :-D:-D
MH Dużo zdrówka dla Niki oby ta temperaturka szybko spadła :tak::tak::tak:
Medeuska to jednym słowem będę miała znajomą w tv ;-);-) - trzymam kciuki :tak::tak:
Iwcik tylko nie przemęczaj się za bardzo przy tych ziemniakach i truskawkach :tak::tak:
Dowikla dla ciebie też zdrówka, co to za choróbsko cię dopada :szok::szok:
Madziula a dużo tych okien masz do mycia?
Kerna ty nie szalej tylko się oszczędzaj bo jak w szpitalu wylądujesz to dopiero będzie
Anka mam nadzieje że Lali spodobało się przedszkole :tak::tak::tak:
Patrysia pochwal się potem tymi makijażami :tak::tak::tak:
fajnie ze Majeczka mogla sie wyszlaec

zdjecia - nie smiejcie sie :-p:-p:-p
P4241143.jpgP4241148.jpgP4241144.jpgP4241151.jpg

hej haj ellooo

Na pikniku bylo extra Laura nie chciala wraca ale sama jest padnieta non stop biegala a to na dmuchany zamek, a to na gumowym koniku szalala, dziewczyny malowaly dzieciaczkom buzie to i Laura dala sobie motylka namalowac:)
Teraz oglada bajeczke pootem dam jej kolacje i pojdzie spac
MOj dojechal do mamy wlasnie dzwonil:-)
Jutro ma byc spowrotem wiec luzik.Dzien nam minie bo jedziemy do ZOO z Agnieszka i Emily

U nas tak goraco ze na krotki rekaw latalysmy a jutro ma byc jeszcze cieplej do 25st:-)
Nie wiem jak dam rade w tym ZOO:baffled: biore wozek na wszelki wypadek bo zapewne Lali bedzie zmeczona:sorry2:

Patrysia a z czego mialybysmy sie smiac?
Iwcik fajnie ze Max ci pomogl a grill madry pomysl:tak:
Gwiazdeczko nudzisz sie a szybko uciekals z forum:laugh2:Ja nielubie czytac ale coz dla zabicia nudy nie takie rzezczy sie robi:-D
Anaconda podobalo sie podobalo.Az za bardzo:)

Witam wieczorkiem
Ja jak dziewczynki spaly to sie spielam i wyprasowalam wszytsko co mialam:szok::szok:No jak nic jestem z siebie dumna:tak::tak::tak:
A klopsiki wyszly mi pyszniutkie mimo ze robilam pierwszy raz:tak::tak::tak:

Po obiadku bylismy jeszcze na spacerku i na placu a teraz juz siedzimy w domu:tak::tak::tak:

hej haj ellooo

Na pikniku bylo extra Laura nie chciala wraca ale sama jest padnieta non stop biegala a to na dmuchany zamek, a to na gumowym koniku szalala, dziewczyny malowaly dzieciaczkom buzie to i Laura dala sobie motylka namalowac:)
Teraz oglada bajeczke pootem dam jej kolacje i pojdzie spac
MOj dojechal do mamy wlasnie dzwonil:-)
Jutro ma byc spowrotem wiec luzik.Dzien nam minie bo jedziemy do ZOO z Agnieszka i Emily

U nas tak goraco ze na krotki rekaw latalysmy a jutro ma byc jeszcze cieplej do 25st:-)
Nie wiem jak dam rade w tym ZOO:baffled: biore wozek na wszelki wypadek bo zapewne Lali bedzie zmeczona:sorry2:

Patrysia a z czego mialybysmy sie smiac?
Iwcik fajnie ze Max ci pomogl a grill madry pomysl:tak:
Gwiazdeczko nudzisz sie a szybko uciekals z forum:laugh2:Ja nielubie czytac ale coz dla zabicia nudy nie takie rzezczy sie robi:-D
Anaconda podobalo sie podobalo.Az za bardzo:)
jeeeeeee ale Wam zazdroszcze dnia...
super
a z czego?? hmmm sama nie wiem... ;p
Witam wieczorkiem
Ja jak dziewczynki spaly to sie spielam i wyprasowalam wszytsko co mialam:szok::szok:No jak nic jestem z siebie dumna:tak::tak::tak:
A klopsiki wyszly mi pyszniutkie mimo ze robilam pierwszy raz:tak::tak::tak:

Po obiadku bylismy jeszcze na spacerku i na placu a teraz juz siedzimy w domu:tak::tak::tak:
no ciotka tez jestem z Ciebie dumna :D

ANKA
Super ze piknik udany i ze Lali sie tak wyszalala:tak::tak::tak:A juztrzejszej pogody to Wam zazdroszcze:tak::tak::tak:mam nadzieje ze u mnie tez bedzie jutro ciepelko:-):tak:

PATRYSIU
Zdolniacha z Ciebie:tak::tak::tak:

Hej baabole:tak:

Padam na twarz dzis ,okien sztuk 4 ,ale po wymianie ,cały bałagan sprżatałam + jeszcze byłam z psami na szczepieniu i na zakupach ,mam dość:tak:skad tu siłe brać na figle skoro chata wolna ,to nie wiem:rofl2::-D

Patrysia to ty jesteś ,na tym zdjeciu gdzie widac cała twarz ,nie poznaję cie:tak:a makijaż sliczny:tak:

Wiki ty flirciaro ,miła przygoda:tak:

Ale macie fajnie laseczki pikniki ,słonko ,a mi dzisiejszy dzień uciekł normalnie:baffled:
Zapomniałam co miałam pisać ,bo mnie m zagaduje i na pifko ciagnie,to lece:tak:

No MADZIULKA to zaszalalas:szok:
Do mnie wlasnie zadzwonila znajoma i jedzie na kawulca ze swoim facetem:tak::tak::tak:Mlodzi jedza,wiec mam cisze hehe;-)

A co z MALINKA:baffled:Bo dawno sie nie odzywala:-(

reklama
Moja juz w lozku
Ja wyciagnelam sobie piwko i cole Mam zamiar to wypic i jakis film ogladnac:-)
Patrysia mi sie makijaz podoba wiec chyba o to chodzilo czy nie?:baffled:Lubie takie kolorki ale ze sie malowac nie umie to tez tego nie robie:-D:-D
Dowikla ode mnie zawsze do Ciebie szla pogoda to mama nadzieje ze to ciepelko tez do Ciebie powedruje.A goscie o tej porze na kawe:szok:chyba na winko albo piwko:-D
Madziula moje okna tez trzeba umyc wez no podjedz:-D:-D

Do góry