reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

spadam sie szykowac, jedziemy na dzialeczke, za pol godzinki mam byc u mamy:tak::tak::tak:
troszke popracuje i sie rozerwe :tak::tak::tak::tak:
a mlodzi sie wychasaja
a co;-);-)
wpadne kolo 12;-);-);-)

aha zapomnialam jakby ktoras chcila mnie znalezc na nk to pseudo natalineczka555 ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć.
A ja wczoraj za abrdzo nie pisałam, bo bałam się w ogóle cos napisać.....:dry::dry::dry:
Nie wiem co mnie podkusiło, moze ta piękna pogoda...a ja uwielbiam kosić trawe..no i pojeździłam sobie maszyną a wieczorem brzuch mi sie stawiał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wściekłą byłam na siebie okorpnie:wściekła/y::wściekła/y:
Wkurza mnie już to nic nie robienie, do głowy można dostać...no ale mam nauczkę, pożądnie się wystraszyłam:dry::dry::dry:

Dziś znowu jest cudownie, reszta drzewa przyjechała a moje domowe remonty coś zacząć sięnie mogą:sorry2::sorry2: Za tydzień rodzinka się z wrocka zjeżdża no i będą mieli co podziwiać:-D:-D:-D

Iwcik mam nadzieje, że faktycz\nie te masaże Ci pomogą, bo całe lato przed Wami:szok::szok::szok::szok::szok:

KERNA
Powinnas dostac wpierdacz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystkie Cie ostrzegamy,przestrzegamy i staramy sie wbic Tobie do tej lepetynki ze z zagrozona ciaza nie ma zartow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To dopiero polowa ciazy,wiec w dwupaku musisz jeszcze wytrzymac z 16 tygodni minimum

witam i ja

dzis piekne sloneczko, cudowna pogoda
Laura pieknie spala 14h uffff wkoncu weszla w swoj rytm dnia:)
Dzis na 14 idziemy na piknik do przedszkola.Mam nadzieje ze Laura pozna swoja pania i nie bedzie sie jej bala:D
Ja juz mam posprzatane zostaly mi podlogi ale to wieczorem jak corka pojdzie spac.O 22 a raczej po ma wpasc do mnie kolzenaka z czasow technikum:-) A ze mojego nie ma to fajnie sobie posiedzimy i pogadamy przy piwku:)

Medeuska powodzenia!Daj czadu!!
Kerna a Ty to juz calkiem oszalalas.Chcesz stracic te ciaze!!! Zeby mi to bylo ostatni raz:wściekła/y:
Iwcik dobrze tam rozrzedz te truskawki:))I nie przemeczaj sie!
Agnes trzymam kciuki za Olwiki zyczonka:) A Lali tez sie bawi autami:) Ja jak bylam mala to mama musiala mi kupic spychacza wiec wiem po kim Laura to ma:))

My juz jestesmy po spacerku i zakupkach:tak::tak::tak:
No i dziewczynki jzu spia:szok::-)No ale byly mega spiace:tak::tak::tak:
ja planuje sobie poprasowac i zrobic klopsiki w sosie pomidorowym:tak::tak:

ANKA
Bawcie sei dobrze na pikniku:-)

m stweirdzil ze nie lubi kobiet w makijazu:no::no:
wiec zeby sie mu podobac,
ale i tak jak on nie widzi to zawsze troszke tego puderku, tuszu i cienia sie znajdzie;-);-);-)
ale gadzina jak laski wytapetowane w mini to sie oglada:sorry2::sorry2::-D:-D:-D
wole zeby sie ogladal niz macał :-D:-D

czarus spi juz mama na bb oczywscie

anakondziu ja jestem wierna:tak::-D:-D

lidzia ale z ciebie laska uuuuuuu lala no mamuuuuuuuniu :szok::szok::szok::szok::szok:
zaczynam byc zazdrosna:zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D:-D

a mezusia masz tez superacnckiego;-);-)
wlasnie takich facetow lubie:tak::tak::tak::tak:
mmmmmm
a moj nie chce dla mnie zapuscic wloskow:-:)-:)-(
a no pewnie kazdy facet lubi babeczke bez make upu :-)
Jestem spowrotem

No tak niestety puchne:-:)-:)-( ale spodziewalam sie bo z maksiem tez puchłam i na stopach to skóra az mi pekała i miałam rany , wiec czesto spałam z nogami do góry , zimne moczenie nózek w wodzie no i smarowanie zelem chlodzacym coś troche pomagalo wiec i teraz bede robic to samo tylko przeraza mnie mysl ze całe lato przedemna :szok::szok::szok:a z maksiem to przynajmniej do 3 lipca:tak: zobaczymy jak to bedzie od maja zacznam tez masaze które maja pomagac własnie na opuchlizne nóg wiec moze nie bedzie az tak zle jak z maksiem:baffled: bo ranki miedzy palcami bolą:-:)-:)-(

Widze ze wszystkie poszły ogladac eske a ja wlasnie wyłaczyłam bo musialam juz sie połozyc i odpocząc jeszcze na wieczór nastawiłam kapuste na bigos bo mi sie zachciało ale wyłaczyłam jutro skoncze bo dzisiaj juz nie dam rady:no::no::no: a mężowi na sniadanko ugotowałam tez fasolke bo on cholernie lubi:-):-):-)bedzie zadowolony bo dawno juz nie jadł:-D:-D:-D
uuuuujjjjj az do takiego staopnia :szok::szok::szok::szok:
masakra
Nie mam jakiegoś zdjęcia z teraz, wkleję z urodzin Mai a to było w styczniu
I drugie mniej wyraźne to z marca
fajnie wygladacie laseczki :tak::tak::tak::tak:
Iwcik własnie widziałam zaproszenie.

A zapomniałam wam napisac ze dzwonił do mnie facet no raczej chłopak po głosie to moze tak 24 lata to była pomyłka bo chciał sie dodzwonic do jakiegos sklepu z częsciami a zadzwonił do mnie.I tak jakos gadalismy zacza mówic ze mam miły i młody głos i czy bym sie z nim nie umówiła oczywiscie powiedziałam ze nie i zakonczyłam rozmowe
oooojjjjjjj jakis flircik - co Ci znow nie zadzwoni ze to pomylka
sorry że tak tylko o sobie.. ale wpadlam Wam poinformować, ze jadę nagrywać teledysk:eek::rofl:

wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie kumpela ze znajomemu wykruszyły się dwie modelki i czy chce:rofl:
jak wyjdzie ok to może mnie w MTV zobaczycie:rofl::-D:-D:-D
w sumie to wolalabym zeby nie bylo tego w TV:-D
zobaczymy- przynajmniej kaska wskoczy:rofl:
lece sie szykować, bo treba sie do porądku doprowadzić:-D
wowwww super tylko ze ja mtv nie mam :-:)-:)-:)-(

a co do teledysku to chcialam kiedys nakrecic ale oczywiscie spiewajac...
ale coz...

Cześć.
A ja wczoraj za abrdzo nie pisałam, bo bałam się w ogóle cos napisać.....:dry::dry::dry:
Nie wiem co mnie podkusiło, moze ta piękna pogoda...a ja uwielbiam kosić trawe..no i pojeździłam sobie maszyną a wieczorem brzuch mi sie stawiał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wściekłą byłam na siebie okorpnie:wściekła/y::wściekła/y:
Wkurza mnie już to nic nie robienie, do głowy można dostać...no ale mam nauczkę, pożądnie się wystraszyłam:dry::dry::dry:

Dziś znowu jest cudownie, reszta drzewa przyjechała a moje domowe remonty coś zacząć sięnie mogą:sorry2::sorry2: Za tydzień rodzinka się z wrocka zjeżdża no i będą mieli co podziwiać:-D:-D:-D

Iwcik mam nadzieje, że faktycz\nie te masaże Ci pomogą, bo całe lato przed Wami:szok::szok::szok::szok::szok:
Ty w dupe dostaniesz normlanie :wściekła/y:

witam sie i ja pogoda piekna, dzieci spia m pojechal do kumpla a ja sama :dry:
No ale dzisiaj tez byly znajome zebym je pomalowala na weselicho...
potem wkleje fotki bo teraz ide spac - trza korzystac :rofl2::rofl2::rofl2:

Witam Was i ja :-)

Siedze sama w domku bo Mały Pojechał z babcia do rodziny.
Posprzatalam i strasznie mi sie nudzi :-) W tyg. bede musiala chyba jechac do biblioteki ,żeby mieć cos w biblioteczce na nude :-p

Pozdrawiam i życze Wam Miłego ,radosnego i CIEPŁEGO WEEKENDU :-) hihih

HEJ i tak znowu siedze sobie z syneczkiem cały dzień przed chwilą mi usnął wreszcie chwila spokoju ... czekam na męża i pewnie sobie pogadamy...nie bardzo mi sie chce z nim gadać

hej dziewczyny .Mam nadzieje ze sie za mna stesknilyscie ;-).
Jestemi bede przez jakies poltorej tygodnia :-)

U nas Ok Oliwka lobuzuje i jest coraz mondrzejsza .Teraz poszla z tata na karuzele wiec ja mam chwile od niej wytchnienia :-).

Lece troche was poczytac.Ja zaniedlugo wybieram sie z mama i Jasiem na zakupy :-).

reklama
witam was dziewczynki!!!!:-)
ja dopiero teraz usiadlam sobie,od rana wpadłam w wir sprzatania:szok:,cały dom wysprzatałam,w szafach porobiłam porzadki,buty pomyłam i pochowałam kozaczki a powyciagałam letnie.dobrze ze mój M był dzisiaj krótko w pracy to sie zajmowa dzieciakami,poszedł z nimi na spacer a ja spokojnie sobie sprzątalam.:tak:
a wieczorem jedziemy do znajomych na imprezke,już sie doczekac nie mogę(mam nadzieje że bedzie fajnie).;-):tak:
dzisiaj u nas jest piekna pogoda,aż zal w domu siedziec-oby jutro tak cieplo było jak dzis.

dowikla-kochana mam nadziej ze Ci szybko przejdzie ten ból gardła i nic bardzej powarznego Cie nie dopadnie.

natalineczka-jaka tam ze mnie laska.:no:
kochana jestem gruba,mam duzy brzuch,jestem brzydka i wogóle cala do wymiany.:dry:

madeuska-trzymam mocno kciuki,oby wszystko poszło po twojej mysli.i mam nadzieje ze Cie zobacze w mtv.:tak:

patrysia-no czekamy na te fotki.pochwal sie kochana jaki piekny makijaz robisz.

iwicik-trymam kciuk za te masaże,mam nazieje ze Ci pomogą.:tak:

kerna-no, tobie to w dupsko dac :wściekła/y:jestes w ciąży zagrożonej a sie wzielas za koszenie trawy.:no::no::no:żeby to bylo pierwszy i ostatni raz.

Do góry