reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to prawda se sól zatrzymuje wode w organizmie a ja mam nadzieje ze masaze beda ja własnie odprowadzac :-D:-D:-D

Ja juz sie żegnam bo nie daje juz rady takze dobranoc do jutra :tak::tak::tak:

oby ci ja odprowadzaly:tak:
a jak nie to srodki na przeczyszczenie :-D:-D
biegunka odwadnia:-D:-D:-D:-D

a ja sie wzielam za rzodkiewki :zawstydzona/y::-D:-D:-D
dzis kupilam dwa peczki i jeden juz znika :-D:-D:-D
jeszcze dwie mi zostaly:zawstydzona/y:
i ogladam film narzeczony mimo woli, zapowiada sie fajny:tak::tak::tak:

reklama
WITAM,

Anaconda, super wyglądasz :tak: a kolor świetny, podobny do mojego :tak::-D

Iwcik, współczuję opuchlizny, strasznie wcześnie :szok:

Moja Niki ma temperature od wczoraj :no: miałam powoli odstawiac od cyca, ale w tej sytuacji niema mowy:dry:

sorry że tak tylko o sobie.. ale wpadlam Wam poinformować, ze jadę nagrywać teledysk:eek::rofl:

wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie kumpela ze znajomemu wykruszyły się dwie modelki i czy chce:rofl:
jak wyjdzie ok to może mnie w MTV zobaczycie:rofl::-D:-D:-D
w sumie to wolalabym zeby nie bylo tego w TV:-D
zobaczymy- przynajmniej kaska wskoczy:rofl:
lece sie szykować, bo treba sie do porądku doprowadzić:-D

witam.

medeuska ulalala ulalaal super chciałabym zobaczyć ten teledysk :tak::tak::tak::tak: gratuluję :-):-):-):-)

Oliwka ma ostatnio hopla na punkcie samochodów i wczoraj kupilismy jej garaż kurcze od wczoraj i dziś od raxu po rebudzeniu tylko garażem się bawi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nawet chomik był już zmuszony pozwiedzać nową zabawkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

my juz po sniadanku.

zaraz do pracy biuuuuuuuuuuu nie chce mi się :no::no::no::no:

dobrze ze dzis am byc ciepło,jest już +8C a ma myć póxniej ok 17C to super,słoneczko już swieci.

dziś dzień u teściowej ,ma urodziny więc jedziemy z prezentem.

nauczyłam Oliwke jak ma składac życzenia zobaczymy jak jej to wyjdzie ;-);-);-);-);-);-)

Witam z rana

Ja na chwilke bo własnie mąż wrócił do domciu a dzisiaj mamy ziemniaki sadziec wiecbedzie znowu dzien poza domem a ja pewnie pójde sobie odrobinke truskawki przesiekac zeby mi urosły ładnie:-):-):-)słoneczko swieci pieknie i jest cieplutko wiec zapowiada sie ładny dzionek:-):-):-)

Miłego dnia :-):-):-)

Moja Niki ma temperature od wczoraj :no: miałam powoli odstawiac od cyca, ale w tej sytuacji niema mowy:dry:
bidulka:no::no:
oby to nic powaznego:no::no:
sorry że tak tylko o sobie.. ale wpadlam Wam poinformować, ze jadę nagrywać teledysk:eek::rofl:

wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie kumpela ze znajomemu wykruszyły się dwie modelki i czy chce:rofl:
jak wyjdzie ok to może mnie w MTV zobaczycie:rofl::-D:-D:-D
w sumie to wolalabym zeby nie bylo tego w TV:-D
zobaczymy- przynajmniej kaska wskoczy:rofl:
lece sie szykować, bo treba sie do porądku doprowadzić:-D
woooooowwwww no to czekamy na wiadomosci :tak::tak:
a do czego ten teledysk, do jakiej pioseneczki
Oliwka ma ostatnio hopla na punkcie samochodów i wczoraj kupilismy jej garaż kurcze od wczoraj i dziś od raxu po rebudzeniu tylko garażem się bawi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nawet chomik był już zmuszony pozwiedzać nową zabawkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
moj czarek ostatnio dorwal lalke i z nia chodzil:-D:tak::tak::-D

witam sie z rana mlody wcina mleko a ja na bb;-)
zaraz trza troszku tu ogarnac i zmykac na dwor bo sloneczko swieci:tak::tak::tak:
a moze na balkonik wyjdziemy to sobie kwiatuszki zasieje i ta rzodkiew :tak::tak:

Witam z ranca:-)
Pogoda supe i w sumie mam juz goraco w domu:tak::tak::tak:Ja jestem mega zawalona,psikam i gardlo mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Masakra jakas:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj tak nagle odpadlam bo moj net zlapal zawieche i nic juz nie moglam zrobic:no::no::no:
Mlodzi pozno poszli wczoraj spac bo po filmie step up a dziewczynki wstaly jzu po 8:no::no::no:Na razie sie bawia ale jak mi zaczna beczec to chyba zwariuje:no::no::no:

Hej to i ja na minutke.

Zaraz lece do sasiadów posprzatać im ,bo wczoraj firma im wszystkie okna w domu wymieniała,no nie chce mi sie jak cholera,ale mus to mus.....:tak:

Dzieci wieczorem dziś wyoddalam do rodziców na nocke ,no raj ,ale z K odsapniemy:-D:rofl2:

Był przed chwila facet z telekomunikacji ,bo nam identyfikacja numeru siadła ,szlag,wina aparatu:crazy:zrezygnujemy z usługi ,bo sensu nie ma z tak błahego powodu aparatu zmieniać:baffled:

Odpadam póki co ,bo musze koszulki poprasowac ,bo wsio zalega w szafie ,czeka ,a ja nienawidze prasowania ,niestety zostałam przycisnieta do muru ,araczej do zelazka:rofl2::-D

Buziaki dziewczyny ,Anaconda ładnie ci w tej frycce ,al koor to nie zmienił sie chyba z abardzo wcześniej też miałaś ciemne włoski??

No,pa

Witam z ranca:-)
Pogoda supe i w sumie mam juz goraco w domu:tak::tak::tak:Ja jestem mega zawalona,psikam i gardlo mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Masakra jakas:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj tak nagle odpadlam bo moj net zlapal zawieche i nic juz nie moglam zrobic:no::no::no:
Mlodzi pozno poszli wczoraj spac bo po filmie step up a dziewczynki wstaly jzu po 8:no::no::no:Na razie sie bawia ale jak mi zaczna beczec to chyba zwariuje:no::no::no:
mnie od dwoch dni rano gardlo nawala jak nie wiem o ale wykrztuszam flegme i wypluwam, i pozniej mam spokoj:tak::tak:
choc na wieczor znow katar przychodzi:sorry2::sorry2:
Hej to i ja na minutke.

Zaraz lece do sasiadów posprzatać im ,bo wczoraj firma im wszystkie okna w domu wymieniała,no nie chce mi sie jak cholera,ale mus to mus.....:tak:

Dzieci wieczorem dziś wyoddalam do rodziców na nocke ,no raj ,ale z K odsapniemy:-D:rofl2:

Był przed chwila facet z telekomunikacji ,bo nam identyfikacja numeru siadła ,szlag,wina aparatu:crazy:zrezygnujemy z usługi ,bo sensu nie ma z tak błahego powodu aparatu zmieniać:baffled:

Odpadam póki co ,bo musze koszulki poprasowac ,bo wsio zalega w szafie ,czeka ,a ja nienawidze prasowania ,niestety zostałam przycisnieta do muru ,araczej do zelazka:rofl2::-D

Buziaki dziewczyny ,Anaconda ładnie ci w tej frycce ,al koor to nie zmienił sie chyba z abardzo wcześniej też miałaś ciemne włoski??

No,pa
a ja musze powiesic i zebrac wiec czeka mie skladanie :baffled::baffled::baffled:

u nas juz 15 st w cieniu:szok::szok::szok::szok:
no masakra dawno tak cieplo nie bylo, penie dzis na dzialeczke pojedziemy:tak::tak:

reklama
Do góry