reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to prawda se sól zatrzymuje wode w organizmie a ja mam nadzieje ze masaze beda ja własnie odprowadzac :-D:-D:-D

Ja juz sie żegnam bo nie daje juz rady takze dobranoc do jutra :tak::tak::tak:

oby ci ja odprowadzaly:tak:
a jak nie to srodki na przeczyszczenie :-D:-D
biegunka odwadnia:-D:-D:-D:-D

a ja sie wzielam za rzodkiewki :zawstydzona/y::-D:-D:-D
dzis kupilam dwa peczki i jeden juz znika :-D:-D:-D
jeszcze dwie mi zostaly:zawstydzona/y:
i ogladam film narzeczony mimo woli, zapowiada sie fajny:tak::tak::tak:

reklama
WITAM,

Anaconda, super wyglądasz :tak: a kolor świetny, podobny do mojego :tak::-D

Iwcik, współczuję opuchlizny, strasznie wcześnie :szok:

Moja Niki ma temperature od wczoraj :no: miałam powoli odstawiac od cyca, ale w tej sytuacji niema mowy:dry:

sorry że tak tylko o sobie.. ale wpadlam Wam poinformować, ze jadę nagrywać teledysk:eek::rofl:

wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie kumpela ze znajomemu wykruszyły się dwie modelki i czy chce:rofl:
jak wyjdzie ok to może mnie w MTV zobaczycie:rofl::-D:-D:-D
w sumie to wolalabym zeby nie bylo tego w TV:-D
zobaczymy- przynajmniej kaska wskoczy:rofl:
lece sie szykować, bo treba sie do porądku doprowadzić:-D

witam.

medeuska ulalala ulalaal super chciałabym zobaczyć ten teledysk :tak::tak::tak::tak: gratuluję :-):-):-):-)

Oliwka ma ostatnio hopla na punkcie samochodów i wczoraj kupilismy jej garaż kurcze od wczoraj i dziś od raxu po rebudzeniu tylko garażem się bawi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nawet chomik był już zmuszony pozwiedzać nową zabawkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

my juz po sniadanku.

zaraz do pracy biuuuuuuuuuuu nie chce mi się :no::no::no::no:

dobrze ze dzis am byc ciepło,jest już +8C a ma myć póxniej ok 17C to super,słoneczko już swieci.

dziś dzień u teściowej ,ma urodziny więc jedziemy z prezentem.

nauczyłam Oliwke jak ma składac życzenia zobaczymy jak jej to wyjdzie ;-);-);-);-);-);-)

Witam z rana

Ja na chwilke bo własnie mąż wrócił do domciu a dzisiaj mamy ziemniaki sadziec wiecbedzie znowu dzien poza domem a ja pewnie pójde sobie odrobinke truskawki przesiekac zeby mi urosły ładnie:-):-):-)słoneczko swieci pieknie i jest cieplutko wiec zapowiada sie ładny dzionek:-):-):-)

Miłego dnia :-):-):-)

Moja Niki ma temperature od wczoraj :no: miałam powoli odstawiac od cyca, ale w tej sytuacji niema mowy:dry:
bidulka:no::no:
oby to nic powaznego:no::no:
sorry że tak tylko o sobie.. ale wpadlam Wam poinformować, ze jadę nagrywać teledysk:eek::rofl:

wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie kumpela ze znajomemu wykruszyły się dwie modelki i czy chce:rofl:
jak wyjdzie ok to może mnie w MTV zobaczycie:rofl::-D:-D:-D
w sumie to wolalabym zeby nie bylo tego w TV:-D
zobaczymy- przynajmniej kaska wskoczy:rofl:
lece sie szykować, bo treba sie do porądku doprowadzić:-D
woooooowwwww no to czekamy na wiadomosci :tak::tak:
a do czego ten teledysk, do jakiej pioseneczki
Oliwka ma ostatnio hopla na punkcie samochodów i wczoraj kupilismy jej garaż kurcze od wczoraj i dziś od raxu po rebudzeniu tylko garażem się bawi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nawet chomik był już zmuszony pozwiedzać nową zabawkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
moj czarek ostatnio dorwal lalke i z nia chodzil:-D:tak::tak::-D

witam sie z rana mlody wcina mleko a ja na bb;-)
zaraz trza troszku tu ogarnac i zmykac na dwor bo sloneczko swieci:tak::tak::tak:
a moze na balkonik wyjdziemy to sobie kwiatuszki zasieje i ta rzodkiew :tak::tak:

Witam z ranca:-)
Pogoda supe i w sumie mam juz goraco w domu:tak::tak::tak:Ja jestem mega zawalona,psikam i gardlo mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Masakra jakas:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj tak nagle odpadlam bo moj net zlapal zawieche i nic juz nie moglam zrobic:no::no::no:
Mlodzi pozno poszli wczoraj spac bo po filmie step up a dziewczynki wstaly jzu po 8:no::no::no:Na razie sie bawia ale jak mi zaczna beczec to chyba zwariuje:no::no::no:

Hej to i ja na minutke.

Zaraz lece do sasiadów posprzatać im ,bo wczoraj firma im wszystkie okna w domu wymieniała,no nie chce mi sie jak cholera,ale mus to mus.....:tak:

Dzieci wieczorem dziś wyoddalam do rodziców na nocke ,no raj ,ale z K odsapniemy:-D:rofl2:

Był przed chwila facet z telekomunikacji ,bo nam identyfikacja numeru siadła ,szlag,wina aparatu:crazy:zrezygnujemy z usługi ,bo sensu nie ma z tak błahego powodu aparatu zmieniać:baffled:

Odpadam póki co ,bo musze koszulki poprasowac ,bo wsio zalega w szafie ,czeka ,a ja nienawidze prasowania ,niestety zostałam przycisnieta do muru ,araczej do zelazka:rofl2::-D

Buziaki dziewczyny ,Anaconda ładnie ci w tej frycce ,al koor to nie zmienił sie chyba z abardzo wcześniej też miałaś ciemne włoski??

No,pa

Witam z ranca:-)
Pogoda supe i w sumie mam juz goraco w domu:tak::tak::tak:Ja jestem mega zawalona,psikam i gardlo mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Masakra jakas:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj tak nagle odpadlam bo moj net zlapal zawieche i nic juz nie moglam zrobic:no::no::no:
Mlodzi pozno poszli wczoraj spac bo po filmie step up a dziewczynki wstaly jzu po 8:no::no::no:Na razie sie bawia ale jak mi zaczna beczec to chyba zwariuje:no::no::no:
mnie od dwoch dni rano gardlo nawala jak nie wiem o ale wykrztuszam flegme i wypluwam, i pozniej mam spokoj:tak::tak:
choc na wieczor znow katar przychodzi:sorry2::sorry2:
Hej to i ja na minutke.

Zaraz lece do sasiadów posprzatać im ,bo wczoraj firma im wszystkie okna w domu wymieniała,no nie chce mi sie jak cholera,ale mus to mus.....:tak:

Dzieci wieczorem dziś wyoddalam do rodziców na nocke ,no raj ,ale z K odsapniemy:-D:rofl2:

Był przed chwila facet z telekomunikacji ,bo nam identyfikacja numeru siadła ,szlag,wina aparatu:crazy:zrezygnujemy z usługi ,bo sensu nie ma z tak błahego powodu aparatu zmieniać:baffled:

Odpadam póki co ,bo musze koszulki poprasowac ,bo wsio zalega w szafie ,czeka ,a ja nienawidze prasowania ,niestety zostałam przycisnieta do muru ,araczej do zelazka:rofl2::-D

Buziaki dziewczyny ,Anaconda ładnie ci w tej frycce ,al koor to nie zmienił sie chyba z abardzo wcześniej też miałaś ciemne włoski??

No,pa
a ja musze powiesic i zebrac wiec czeka mie skladanie :baffled::baffled::baffled:

u nas juz 15 st w cieniu:szok::szok::szok::szok:
no masakra dawno tak cieplo nie bylo, penie dzis na dzialeczke pojedziemy:tak::tak:

reklama
Do góry