reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć.
A ja wczoraj za abrdzo nie pisałam, bo bałam się w ogóle cos napisać.....:dry::dry::dry:
Nie wiem co mnie podkusiło, moze ta piękna pogoda...a ja uwielbiam kosić trawe..no i pojeździłam sobie maszyną a wieczorem brzuch mi sie stawiał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wściekłą byłam na siebie okorpnie:wściekła/y::wściekła/y:
Wkurza mnie już to nic nie robienie, do głowy można dostać...no ale mam nauczkę, pożądnie się wystraszyłam:dry::dry::dry:

Dziś znowu jest cudownie, reszta drzewa przyjechała a moje domowe remonty coś zacząć sięnie mogą:sorry2::sorry2: Za tydzień rodzinka się z wrocka zjeżdża no i będą mieli co podziwiać:-D:-D:-D

Iwcik mam nadzieje, że faktycz\nie te masaże Ci pomogą, bo całe lato przed Wami:szok::szok::szok::szok::szok:
no kochana, nigdy wiecej takich numerow:no::no::no::no:
witam sie i ja pogoda piekna, dzieci spia m pojechal do kumpla a ja sama :dry:
No ale dzisiaj tez byly znajome zebym je pomalowala na weselicho...
potem wkleje fotki bo teraz ide spac - trza korzystac :rofl2::rofl2::rofl2:
wrzucaj foteczki;-);-)
hej dziewczyny .Mam nadzieje ze sie za mna stesknilyscie ;-).
Jestemi bede przez jakies poltorej tygodnia :-)

U nas Ok Oliwka lobuzuje i jest coraz mondrzejsza .Teraz poszla z tata na karuzele wiec ja mam chwile od niej wytchnienia :-).

Lece troche was poczytac.Ja zaniedlugo wybieram sie z mama i Jasiem na zakupy :-).
oj kochana, witaj spowrotem;-):tak::tak:
natalineczka-jaka tam ze mnie laska.:no:
kochana jestem gruba,mam duzy brzuch,jestem brzydka i wogóle cala do wymiany.:dry:
to jak takie laski jak ty mysla o sobie w ten sposob to co ja mam sobie myslec o sobie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
kobieto gdzie ty masz oczy:szok::szok::szok::-p
Hej jestem i ja

troche zmeczona ale trudno bylam w truskawkach ale tylko chwile bo zaczeły mi znowu nogi puchnąc i bolec wiec sie zmyłam ze slonka i dobrze bo bym w nocy nie dała rady z kregosłupem , a iemniaczki całe szczescie mąż z ojce swoim poszli wiec superrrr ja nie musiałam ich dosadzać:-):-)

Maksiu cały dzien na podwórku no i jeszcze mi nawet pomógł bo koszyk z trawa chodził i wysypywał na kupke jedną wiec j nie musiałam chodzic :-):-)
my tez dzis na dzialeczce caly dzien z tym ze mama jako tako sie odprezyla a ja mlodymi musialam sie zajac:sorry2::crazy:
czarek jeszcze w miare grzeczny bo nie mowie ze idealny ale wiktor przechodzil samego siebie:crazy:

witam sie dopiero teraz bo wczesniej napisalam poscika z odp i wszystkimi cyt i mi sie komp wylaczyl :crazy::crazy::crazy:
wiec wkurzylam sie i nie wlaczalam go, za to posialismy z czarkiem rzodkiewki
klepal ziemie i sial a pozniej podlalismy i na balkon wystawilismy:tak::tak::tak:

reklama
Widze ze tylko Patrysia , Iwcik i natalineczka mnie zauwazyly ;-) .Nie no zartuje .

PATRYSIA widzialam ze zdjecia wkleilas z naszego spotkania :-).Powinnas zaczac zarabiac tymi makijazami :-).
MEDEUSKA widze ze slawa sie szykuje choc nie wiem zbytnio o co kaman bo nie do konca doczytalam ;-).
LIDKA no to dzien sprzataniowy mialas :-).
IWCIK WIDZIALAM zdjecia.Slicznie wygladasz.Corcia ci urody dodaje.Sliczny masz brzuszek :-)
ANKA widze na calego imprezuje :-)/
DOWIKLA zdrowka .

I juz nie pamietam co mialam napisac.W sklepie bylismy i na lawce na rynku.
G przyprowadzil mala.Ukapalam ja i jest juz po kolacji.Zaniedlugo ide ja polozyc :-).

Jutro tez ma byc fajna pogoda i mamy miec obiad na okolo 12 i po obiedzie z Oliwka na karuzele .Babcia stawia :-).Po drodze Oliwka powinna zaliczyc drzemke.Po karuzeli ma ja G wziasc albo do niej przyjsc sie pobawic.Sama jeszcze nie wiem jak to wyjdzie .

Dziewczyny Oliwka UROSLA ma teraz 76 cm :-).A U NASZ KAZDY CM JEST NA WAGE ZLOWA :-).
Mowie wam jak to odkrylam to az sie poryczalam :-)

tu nie ma nic do smiacia :tak::tak::tak:
tu podziwiac sztuke trzeba:tak::tak::tak:
Dziewczyny Oliwka UROSLA ma teraz 76 cm :-).A U NASZ KAZDY CM JEST NA WAGE ZLOWA :-).
Mowie wam jak to odkrylam to az sie poryczalam :-)
super!!! gratulacje tak sie ciesze kochana:tak::tak::tak:
swietnie ze jest postep i chyba tez bym sie poryczala

Dorota to super że Oliwka rośnie, może jednak nie będzie tak źle z jej wzrostem :tak::tak:
Wiktoria ja dopiero teraz odkryłam że ty nie masz na imię Wiktoria :szok::szok::szok: a byłam święcie przekonana że właśnie tak masz na imię :-D:-D:-D
Majka w łóżku leży a ja do kompa zasiadłam tym bardziej że dzisiaj słomianą wdową jestem :tak::tak::tak: mąż pojechał wczoraj do mamy naprawiać facetowi auto bo tam ma warsztat i jeszcze go nie skończył :tak::tak:

hejka,niedawno wróciliśmy od teściów.

było jak zwykle milusio.

Oliwce pięknie wyszły życzenia dla babci,az babcia sie popłakała ze wzruszenia :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p ,dała kwiatuszka i czekoladki a my prezent.no teściowa była zachwycona,kupilismy jej fajniusi zestaw do kawy i herbaty.

Oliwka sie wyszalała.

A ja kupiłam sobie w deichmanie balerinki fioletowe i takie klapki wygodne do chodzenia po domu.

i kupilismy sobie nową kuchenkę mastercoka :tak::tak::tak::tak:
także dzień zaliczony do udanych.

Oliwka zjadłą już kolację.

zaraz mycie i spać,jak zwykle przysżła ,odrazu siadła i bawi się garażem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwce kupiłam śliczną opaskę do włosów z kokardką i spineczki Hello Kitty sa cudne a Oliwka wyglądaw nich jak księżniczka :tak::tak::tak:

a najlepsze było w autobusie jak zaczepiała takiego przystojniaka :-p:-p:-p:-pmnie sie też spodobał :-D:-D:-D:-D:-D ma moja córa taki sam gust co ja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet zaczeła z nim gadać,a chłopaczek był milutki i odpowiadał na jej pytania :-D:-D:-D:-D:-D:-D a na koniec sobie pomachali na pożegnanie :-D:-D:-D

mówiłąm do M że Oliwka poderwała już pierwszego faceta w swoim życiu,szybka jest skubana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dorota to super że Oliwka rośnie, może jednak nie będzie tak źle z jej wzrostem :tak::tak:
Wiktoria ja dopiero teraz odkryłam że ty nie masz na imię Wiktoria :szok::szok::szok: a byłam święcie przekonana że właśnie tak masz na imię :-D:-D:-D
Majka w łóżku leży a ja do kompa zasiadłam tym bardziej że dzisiaj słomianą wdową jestem :tak::tak::tak: mąż pojechał wczoraj do mamy naprawiać facetowi auto bo tam ma warsztat i jeszcze go nie skończył :tak::tak:
o kurcze ja tez bylam o tym przekonana :tak::tak::tak::zawstydzona/y:

Pati super makijaż mi sie podoba i to bardzo:tak::tak::tak:

ANka no to poszalała Lali :-):-):-)

Dorota superancka wiadomosc ja nie bardzo wiedziałam na czym polega choroba Oliwki ale jak poczytalam na necie to mnie ciarki przeszły , skad u takich małych dzieci biora sie takie chorubska:-:)-:)-( naprawde ciesze sie razem z toba bo kazdy centymetr jest na miare złota:tak::-):-):-)

Agnes pierwsze zaloty za ploty:-D:-D:-D czy jakos tak :-D:-D:-D

Wiki A ja sie skapłam jak cię znalazłam na NK wiec dlatego zapytałam skad u ciebie taki login sie wziął:-):-):-):-):-):-):-)

Witam!!! Chyba mnie jeszcze pamiętacie?:zawstydzona/y: Zuza znowu choruje. Od tego turnusu tak sie ciągnie. W niedziele wyladowaliśmy w szpitalu. Dusiła sie kaszlem. Ostre zapalenie krtani. Teraz jesteśmy w domku. Już w miare dobrze. 10 maja jedziemy na turnus na 2 tyg. mam nadzieję, że lepiej to zniesie bo na weekend będziemy w domu. Widzę że jest lepiej, chce chodzić, całe dnie nic tylko prowadzać po domu i sama już wstaje. Pozdrawiam Wszystkie Mamuśki!!!:-)

reklama
Oliwce pięknie wyszły życzenia dla babci,az babcia sie popłakała ze wzruszenia :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p ,dała kwiatuszka i czekoladki a my prezent.no teściowa była zachwycona,kupilismy jej fajniusi zestaw do kawy i herbaty.

A ja kupiłam sobie w deichmanie balerinki fioletowe i takie klapki wygodne do chodzenia po domu.

i kupilismy sobie nową kuchenkę mastercoka :tak::tak::tak::tak:
także dzień zaliczony do udanych.

Oliwce kupiłam śliczną opaskę do włosów z kokardką i spineczki Hello Kitty sa cudne a Oliwka wyglądaw nich jak księżniczka :tak::tak::tak:

a najlepsze było w autobusie jak zaczepiała takiego przystojniaka :-p:-p:-p:-pmnie sie też spodobał :-D:-D:-D:-D:-D ma moja córa taki sam gust co ja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet zaczeła z nim gadać,a chłopaczek był milutki i odpowiadał na jej pytania :-D:-D:-D:-D:-D:-D a na koniec sobie pomachali na pożegnanie :-D:-D:-D

mówiłąm do M że Oliwka poderwała już pierwszego faceta w swoim życiu,szybka jest skubana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pierwsze koty za płoty ;-);-):-D:-D:-D
chwal sie tu zakupami :tak::tak::tak::tak:
juz juz juz;-):-p
Witam!!! Chyba mnie jeszcze pamiętacie?:zawstydzona/y: Zuza znowu choruje. Od tego turnusu tak sie ciągnie. W niedziele wyladowaliśmy w szpitalu. Dusiła sie kaszlem. Ostre zapalenie krtani. Teraz jesteśmy w domku. Już w miare dobrze. 10 maja jedziemy na turnus na 2 tyg. mam nadzieję, że lepiej to zniesie bo na weekend będziemy w domu. Widzę że jest lepiej, chce chodzić, całe dnie nic tylko prowadzać po domu i sama już wstaje. Pozdrawiam Wszystkie Mamuśki!!!:-)
bidulka, oby juz wszystko poszlo w p....
te chorobska sa straszne :no::no::no:dzieciaczki sie tylko mecza
oby turnus wam lepiej poszxedł:tak::tak::tak:
a jak ty sie czujesz??

Do góry