Natalineczka555
kocham kochać :)
no kochana, nigdy wiecej takich numerowCześć.
A ja wczoraj za abrdzo nie pisałam, bo bałam się w ogóle cos napisać.....
Nie wiem co mnie podkusiło, moze ta piękna pogoda...a ja uwielbiam kosić trawe..no i pojeździłam sobie maszyną a wieczorem brzuch mi sie stawiał Wściekłą byłam na siebie okorpnie
Wkurza mnie już to nic nie robienie, do głowy można dostać...no ale mam nauczkę, pożądnie się wystraszyłam
Dziś znowu jest cudownie, reszta drzewa przyjechała a moje domowe remonty coś zacząć sięnie mogą Za tydzień rodzinka się z wrocka zjeżdża no i będą mieli co podziwiać
Iwcik mam nadzieje, że faktycz\nie te masaże Ci pomogą, bo całe lato przed Wami
wrzucaj foteczki;-);-)witam sie i ja pogoda piekna, dzieci spia m pojechal do kumpla a ja sama
No ale dzisiaj tez byly znajome zebym je pomalowala na weselicho...
potem wkleje fotki bo teraz ide spac - trza korzystac
oj kochana, witaj spowrotem;-)hej dziewczyny .Mam nadzieje ze sie za mna stesknilyscie ;-).
Jestemi bede przez jakies poltorej tygodnia :-)
U nas Ok Oliwka lobuzuje i jest coraz mondrzejsza .Teraz poszla z tata na karuzele wiec ja mam chwile od niej wytchnienia :-).
Lece troche was poczytac.Ja zaniedlugo wybieram sie z mama i Jasiem na zakupy :-).
to jak takie laski jak ty mysla o sobie w ten sposob to co ja mam sobie myslec o sobienatalineczka-jaka tam ze mnie laska.
kochana jestem gruba,mam duzy brzuch,jestem brzydka i wogóle cala do wymiany.
kobieto gdzie ty masz oczy
my tez dzis na dzialeczce caly dzien z tym ze mama jako tako sie odprezyla a ja mlodymi musialam sie zajacHej jestem i ja
troche zmeczona ale trudno bylam w truskawkach ale tylko chwile bo zaczeły mi znowu nogi puchnąc i bolec wiec sie zmyłam ze slonka i dobrze bo bym w nocy nie dała rady z kregosłupem , a iemniaczki całe szczescie mąż z ojce swoim poszli wiec superrrr ja nie musiałam ich dosadzać:-):-)
Maksiu cały dzien na podwórku no i jeszcze mi nawet pomógł bo koszyk z trawa chodził i wysypywał na kupke jedną wiec j nie musiałam chodzic :-):-)
czarek jeszcze w miare grzeczny bo nie mowie ze idealny ale wiktor przechodzil samego siebie
witam sie dopiero teraz bo wczesniej napisalam poscika z odp i wszystkimi cyt i mi sie komp wylaczyl
wiec wkurzylam sie i nie wlaczalam go, za to posialismy z czarkiem rzodkiewki
klepal ziemie i sial a pozniej podlalismy i na balkon wystawilismy