reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć.
A ja wczoraj za abrdzo nie pisałam, bo bałam się w ogóle cos napisać.....:dry::dry::dry:
Nie wiem co mnie podkusiło, moze ta piękna pogoda...a ja uwielbiam kosić trawe..no i pojeździłam sobie maszyną a wieczorem brzuch mi sie stawiał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wściekłą byłam na siebie okorpnie:wściekła/y::wściekła/y:
Wkurza mnie już to nic nie robienie, do głowy można dostać...no ale mam nauczkę, pożądnie się wystraszyłam:dry::dry::dry:

Dziś znowu jest cudownie, reszta drzewa przyjechała a moje domowe remonty coś zacząć sięnie mogą:sorry2::sorry2: Za tydzień rodzinka się z wrocka zjeżdża no i będą mieli co podziwiać:-D:-D:-D

Iwcik mam nadzieje, że faktycz\nie te masaże Ci pomogą, bo całe lato przed Wami:szok::szok::szok::szok::szok:
no kochana, nigdy wiecej takich numerow:no::no::no::no:
witam sie i ja pogoda piekna, dzieci spia m pojechal do kumpla a ja sama :dry:
No ale dzisiaj tez byly znajome zebym je pomalowala na weselicho...
potem wkleje fotki bo teraz ide spac - trza korzystac :rofl2::rofl2::rofl2:
wrzucaj foteczki;-);-)
hej dziewczyny .Mam nadzieje ze sie za mna stesknilyscie ;-).
Jestemi bede przez jakies poltorej tygodnia :-)

U nas Ok Oliwka lobuzuje i jest coraz mondrzejsza .Teraz poszla z tata na karuzele wiec ja mam chwile od niej wytchnienia :-).

Lece troche was poczytac.Ja zaniedlugo wybieram sie z mama i Jasiem na zakupy :-).
oj kochana, witaj spowrotem;-):tak::tak:
natalineczka-jaka tam ze mnie laska.:no:
kochana jestem gruba,mam duzy brzuch,jestem brzydka i wogóle cala do wymiany.:dry:
to jak takie laski jak ty mysla o sobie w ten sposob to co ja mam sobie myslec o sobie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
kobieto gdzie ty masz oczy:szok::szok::szok::-p
Hej jestem i ja

troche zmeczona ale trudno bylam w truskawkach ale tylko chwile bo zaczeły mi znowu nogi puchnąc i bolec wiec sie zmyłam ze slonka i dobrze bo bym w nocy nie dała rady z kregosłupem , a iemniaczki całe szczescie mąż z ojce swoim poszli wiec superrrr ja nie musiałam ich dosadzać:-):-)

Maksiu cały dzien na podwórku no i jeszcze mi nawet pomógł bo koszyk z trawa chodził i wysypywał na kupke jedną wiec j nie musiałam chodzic :-):-)
my tez dzis na dzialeczce caly dzien z tym ze mama jako tako sie odprezyla a ja mlodymi musialam sie zajac:sorry2::crazy:
czarek jeszcze w miare grzeczny bo nie mowie ze idealny ale wiktor przechodzil samego siebie:crazy:

witam sie dopiero teraz bo wczesniej napisalam poscika z odp i wszystkimi cyt i mi sie komp wylaczyl :crazy::crazy::crazy:
wiec wkurzylam sie i nie wlaczalam go, za to posialismy z czarkiem rzodkiewki
klepal ziemie i sial a pozniej podlalismy i na balkon wystawilismy:tak::tak::tak:

reklama
Widze ze tylko Patrysia , Iwcik i natalineczka mnie zauwazyly ;-) .Nie no zartuje .

PATRYSIA widzialam ze zdjecia wkleilas z naszego spotkania :-).Powinnas zaczac zarabiac tymi makijazami :-).
MEDEUSKA widze ze slawa sie szykuje choc nie wiem zbytnio o co kaman bo nie do konca doczytalam ;-).
LIDKA no to dzien sprzataniowy mialas :-).
IWCIK WIDZIALAM zdjecia.Slicznie wygladasz.Corcia ci urody dodaje.Sliczny masz brzuszek :-)
ANKA widze na calego imprezuje :-)/
DOWIKLA zdrowka .

I juz nie pamietam co mialam napisac.W sklepie bylismy i na lawce na rynku.
G przyprowadzil mala.Ukapalam ja i jest juz po kolacji.Zaniedlugo ide ja polozyc :-).

Jutro tez ma byc fajna pogoda i mamy miec obiad na okolo 12 i po obiedzie z Oliwka na karuzele .Babcia stawia :-).Po drodze Oliwka powinna zaliczyc drzemke.Po karuzeli ma ja G wziasc albo do niej przyjsc sie pobawic.Sama jeszcze nie wiem jak to wyjdzie .

Dziewczyny Oliwka UROSLA ma teraz 76 cm :-).A U NASZ KAZDY CM JEST NA WAGE ZLOWA :-).
Mowie wam jak to odkrylam to az sie poryczalam :-)

tu nie ma nic do smiacia :tak::tak::tak:
tu podziwiac sztuke trzeba:tak::tak::tak:
Dziewczyny Oliwka UROSLA ma teraz 76 cm :-).A U NASZ KAZDY CM JEST NA WAGE ZLOWA :-).
Mowie wam jak to odkrylam to az sie poryczalam :-)
super!!! gratulacje tak sie ciesze kochana:tak::tak::tak:
swietnie ze jest postep i chyba tez bym sie poryczala

Dorota to super że Oliwka rośnie, może jednak nie będzie tak źle z jej wzrostem :tak::tak:
Wiktoria ja dopiero teraz odkryłam że ty nie masz na imię Wiktoria :szok::szok::szok: a byłam święcie przekonana że właśnie tak masz na imię :-D:-D:-D
Majka w łóżku leży a ja do kompa zasiadłam tym bardziej że dzisiaj słomianą wdową jestem :tak::tak::tak: mąż pojechał wczoraj do mamy naprawiać facetowi auto bo tam ma warsztat i jeszcze go nie skończył :tak::tak:

hejka,niedawno wróciliśmy od teściów.

było jak zwykle milusio.

Oliwce pięknie wyszły życzenia dla babci,az babcia sie popłakała ze wzruszenia :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p ,dała kwiatuszka i czekoladki a my prezent.no teściowa była zachwycona,kupilismy jej fajniusi zestaw do kawy i herbaty.

Oliwka sie wyszalała.

A ja kupiłam sobie w deichmanie balerinki fioletowe i takie klapki wygodne do chodzenia po domu.

i kupilismy sobie nową kuchenkę mastercoka :tak::tak::tak::tak:
także dzień zaliczony do udanych.

Oliwka zjadłą już kolację.

zaraz mycie i spać,jak zwykle przysżła ,odrazu siadła i bawi się garażem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwce kupiłam śliczną opaskę do włosów z kokardką i spineczki Hello Kitty sa cudne a Oliwka wyglądaw nich jak księżniczka :tak::tak::tak:

a najlepsze było w autobusie jak zaczepiała takiego przystojniaka :-p:-p:-p:-pmnie sie też spodobał :-D:-D:-D:-D:-D ma moja córa taki sam gust co ja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet zaczeła z nim gadać,a chłopaczek był milutki i odpowiadał na jej pytania :-D:-D:-D:-D:-D:-D a na koniec sobie pomachali na pożegnanie :-D:-D:-D

mówiłąm do M że Oliwka poderwała już pierwszego faceta w swoim życiu,szybka jest skubana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dorota to super że Oliwka rośnie, może jednak nie będzie tak źle z jej wzrostem :tak::tak:
Wiktoria ja dopiero teraz odkryłam że ty nie masz na imię Wiktoria :szok::szok::szok: a byłam święcie przekonana że właśnie tak masz na imię :-D:-D:-D
Majka w łóżku leży a ja do kompa zasiadłam tym bardziej że dzisiaj słomianą wdową jestem :tak::tak::tak: mąż pojechał wczoraj do mamy naprawiać facetowi auto bo tam ma warsztat i jeszcze go nie skończył :tak::tak:
o kurcze ja tez bylam o tym przekonana :tak::tak::tak::zawstydzona/y:

Pati super makijaż mi sie podoba i to bardzo:tak::tak::tak:

ANka no to poszalała Lali :-):-):-)

Dorota superancka wiadomosc ja nie bardzo wiedziałam na czym polega choroba Oliwki ale jak poczytalam na necie to mnie ciarki przeszły , skad u takich małych dzieci biora sie takie chorubska:-:)-:)-( naprawde ciesze sie razem z toba bo kazdy centymetr jest na miare złota:tak::-):-):-)

Agnes pierwsze zaloty za ploty:-D:-D:-D czy jakos tak :-D:-D:-D

Wiki A ja sie skapłam jak cię znalazłam na NK wiec dlatego zapytałam skad u ciebie taki login sie wziął:-):-):-):-):-):-):-)

Witam!!! Chyba mnie jeszcze pamiętacie?:zawstydzona/y: Zuza znowu choruje. Od tego turnusu tak sie ciągnie. W niedziele wyladowaliśmy w szpitalu. Dusiła sie kaszlem. Ostre zapalenie krtani. Teraz jesteśmy w domku. Już w miare dobrze. 10 maja jedziemy na turnus na 2 tyg. mam nadzieję, że lepiej to zniesie bo na weekend będziemy w domu. Widzę że jest lepiej, chce chodzić, całe dnie nic tylko prowadzać po domu i sama już wstaje. Pozdrawiam Wszystkie Mamuśki!!!:-)

reklama
Oliwce pięknie wyszły życzenia dla babci,az babcia sie popłakała ze wzruszenia :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p ,dała kwiatuszka i czekoladki a my prezent.no teściowa była zachwycona,kupilismy jej fajniusi zestaw do kawy i herbaty.

A ja kupiłam sobie w deichmanie balerinki fioletowe i takie klapki wygodne do chodzenia po domu.

i kupilismy sobie nową kuchenkę mastercoka :tak::tak::tak::tak:
także dzień zaliczony do udanych.

Oliwce kupiłam śliczną opaskę do włosów z kokardką i spineczki Hello Kitty sa cudne a Oliwka wyglądaw nich jak księżniczka :tak::tak::tak:

a najlepsze było w autobusie jak zaczepiała takiego przystojniaka :-p:-p:-p:-pmnie sie też spodobał :-D:-D:-D:-D:-D ma moja córa taki sam gust co ja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet zaczeła z nim gadać,a chłopaczek był milutki i odpowiadał na jej pytania :-D:-D:-D:-D:-D:-D a na koniec sobie pomachali na pożegnanie :-D:-D:-D

mówiłąm do M że Oliwka poderwała już pierwszego faceta w swoim życiu,szybka jest skubana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pierwsze koty za płoty ;-);-):-D:-D:-D
chwal sie tu zakupami :tak::tak::tak::tak:
juz juz juz;-):-p
Witam!!! Chyba mnie jeszcze pamiętacie?:zawstydzona/y: Zuza znowu choruje. Od tego turnusu tak sie ciągnie. W niedziele wyladowaliśmy w szpitalu. Dusiła sie kaszlem. Ostre zapalenie krtani. Teraz jesteśmy w domku. Już w miare dobrze. 10 maja jedziemy na turnus na 2 tyg. mam nadzieję, że lepiej to zniesie bo na weekend będziemy w domu. Widzę że jest lepiej, chce chodzić, całe dnie nic tylko prowadzać po domu i sama już wstaje. Pozdrawiam Wszystkie Mamuśki!!!:-)
bidulka, oby juz wszystko poszlo w p....
te chorobska sa straszne :no::no::no:dzieciaczki sie tylko mecza
oby turnus wam lepiej poszxedł:tak::tak::tak:
a jak ty sie czujesz??

Do góry