reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc kobietki!!!:-)
witam sie w WIELKA SOBOTE.ja po nocy nie przespanej!!masakra doslownie od 24 do 3 nad ranem spalam po 10 min:wściekła/y::wściekła/y:.moj alan ma fale ząbkowania i poprstu tak sie darl że Ciezko go bylo uspokoic.dopiero po nurofenie zasnął.:-(
a dzisiaj na pelnych obrotach od samego rana,sprzatanie,robienie salatek,pranie.mój M z krystiankiem byli z koszyczkiem w kosciele,bo ja oczywiscie nie mogłam sie z niczym wyobic.:no:

dowikla-kochana zaszalałas na tych zakupkach!!:tak:;-)
biedny dominis-buziaczki dla niego.

LIDUS
Wspolczuje tej nocki:no::no::no:

Widze ze Twoje blizniaki niedlugo koncza roczek:tak::tak::tak:To szykuje sie kolejna imprezka;-):-)

A ja zrobilam sie mega spiaca:szok::szok::szok:A po drodze juz wypilam sobie redbulla:tak::tak::tak:

LIDUS
Wspolczuje tej nocki:no::no::no:

Widze ze Twoje blizniaki niedlugo koncza roczek:tak::tak::tak:To szykuje sie kolejna imprezka;-):-)

A ja zrobilam sie mega spiaca:szok::szok::szok:A po drodze juz wypilam sobie redbulla:tak::tak::tak:

ojj szykuje sie imprezka i to taka jak małe wesele;-)-bo beda urodziny potrójne.a to dla tego że mój krystianek jest z 1 kwietnia i stwierdziłam ze zrobie wspólne urodzinki-jedne a kąkretne!!!!:tak:;-):happy2:

ojj szykuje sie imprezka i to taka jak małe wesele;-)-bo beda urodziny potrójne.a to dla tego że mój krystianek jest z 1 kwietnia i stwierdziłam ze zrobie wspólne urodzinki-jedne a kąkretne!!!!:tak:;-):happy2:

No to spoznione ale szczere-wszystkiego najlepszego dla Krystianka:tak::tak::tak:

Ja bylam z mlodymi chwilke na podworku jak juz sie najedlismy:tak::tak::tak:Wybiegali sie i wykrzyczeli,wiec mzoe jak wieczorem usna to rano dlugo mi pospia-oby;-):-)
Zaraz zabieram sie za salatke:tak::tak:

już trzeci raz sie loguję i tzreci raz pisze tego posta:wściekła/y: moze tym razem mnie nie wywali

wpadłam na momencki z życzeniami

ZDROWYCH, RADOSNYCH I POGODNYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJECZKA I HOJNEGO ZAJĄCZKA:tak:A W PONIEDZIAŁEK MOKREJ POBUDKI:-D:-D A TAK POZA WSZYSTKIM TO ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM ZDRÓWKA,ŚMIEHU KAŻDEGO DN I CIERPLIWOŚCI DODZIECIACZKÓW A TAKŻE DO MĘŻÓW;-);-)

to by było na tyle z mojej strony, teraz już uciekam i do pokikania po świętach:tak::tak: pa

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób
szczerze życzy
ANIA Z RODZINKĄ

witam....

mnie dopadło jakies choróbsko.... czuje sie fatalnie od wczoraj wieczora... głowa boli, zatoki, gardło , wszystkie kości i do tego ten katar...... :baffled::eek:

Witam w piekny sloneczny poranek

Dziewczyny skladam wam najpiekniejsze zyczenia Wielkanocne, cudnych prezentow i mokrego Dyngusa

Nie bylo kompa bo cos sie zwalilo i 2 dni trwala naprawa
Sciskam Was mocno i tesknie za wami
Wielkie buziole od Ani i Laurki

reklama
Witajcie swiatecznie :-)
LIDKA no to szykuje si mega duza i fajna imprezka :-).
MEDEA zdrowa dla Ciebie kochana.Ze tez nie mialas kiedy sie rozchrowac jak w same swieta :-(.

Wczoraj na wieczor chcialam wejsc ale net mi na to nie pozwolil :-(.
Pamietajcie ze ja od jutra juz totalnie na kilka dni zagine bo G bierze kompa.

Dzis G jdnak przyjezdza kolo 13/14 .
Jutro on ja zabiera do klezanki na urodziny jej wnuczki i juz mu zapowiedzialam ze ma po nia tylko przyjsc On przyjdzie i ja mu ja dam .Pozniej on ja przyniesie i odrazu idzie.Dzis jakos przezyje tutaj w domu jego obecnosc ale jutro nie chce go zabardzo ogladac :-).

WESOLYCH SWIAT MAMUSKI :-)

Do góry