reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki!!!:happy2:
musialam do was zaglądnac-normalnie naug!!!!!;-):tak:
my już po imprezce,dzieciaki odziwo byli tacy grzecznie że mnie bardzo mile zaskoczyli(siedzieli grzecznie w krzesełkach przy stole i sie bawili grzechotkami)ale za to teraz daja popalic,:wściekła/y::wściekła/y:sa wykapani najedzeni a jednak nie chca spac,:wściekła/y::wściekła/y:juz nie mam siły do nich!!!!naszczescie maż z nimi walczy.

agnes-współczuje,mała ładnie ci dała popalic!!!:no:ja bym nie wytrzymała i chyba bym klapsa dała,no i pózniej oczywiscie kara.

iwicik-szok ile gosci?!!:szok::szok:i ty biedna sama wszystko musiałas przygotowac:-(,nawet na masaż od m nie możesz liczyc bo z tego co piszesz to już spi i raczej był by nie wstanie.:no:;-)
jutro nogi do gory i nic nie rób-odpoczynek Ci sie należy.:tak:

dowikla-kochana kurój sie!!oby Cie jakies chorubsko nie dopadło.:no:

natalineczka-dzieki w imieniu krystianka za życzenia.:tak:

reklama
dzieki dziewczyny za zyczenie zdrówka- generalnie po wieeeeeelkiej dawce rutinoscorbinu(10 tabletek....) i paracetamolu wieczorem i dobitką 5 rutino rano wszystkie dolegliwosci oprócz zatok przeszly po poludniu....

ale za to zatoki tak mi doskwierają że szok.....

we wtorek 100% czeka na mnie lekarz i antybbotyki, bo zatoki to nie ma żartów- miałam przewekłe zapalenie zatok i juz niby ialam z tego nie wyjsc, ale sie udało, więc wole od razu isc, bo mam nadzieje, że sie nie cofnęło.....

lece do wyrka buuuziaki

agnes wspolczuje
Zdrowka kochana .
AGNES wspolczuje tej histeri:-(Ja tez bym nie wytrzymal i klapsa dala:baffled:.
IWCIK dokladnir jutro nogi do gory i nic nie rob ,bo sie dzis wystarczajaco napracowalas.

Ja tez nlogowcem jestem bb i musialam wejsc.G jeszcze dzis mi kompa zostawil:tak:.Powiedzial ze nie wie czy wezmi mi go jutro ale w tym tygodniu wezmie na kilka dni tylko jeszcze nie wiem dokldnie kiedy.

Ja to sie dzis niezle obijlm.Obiecalam ze jutro ja zmywam bo dzis pojechalam z lenistwem rowno:tak:.
G byl u malej.Jutro przychodzi na obiad (mama z Jasiem go zaprosili)zje i zabiera mala a ja odpoczne sobie te kilka godzin.

Pogadalismy z G toche i ustalilismy nowe zasady.Dzis jakos nie przezywam tej jego wizyty tak dolujco jak to bylo ostatnio.CZas leczy rany;-).
Dobranoc

Hej, hej :)
Co u was?
Ja właśnie się zasatanawiam co zjeść na śniadanie. Chcę się dobrze odżywiać w ciąży. Macie pomysły na zdrowe jedzonko?

ellooo

Witam w poniedzialek
ja juz 4 rzy zostalam oblana wiec na dzis dziekuje ale szwagier obiecal mi kapiel extra:-D:-D
Zaraz spadamy do tesciowej bo wczoraj miala urodzinki ale nie bylismy u niej wiec dzis to juz koniecznosc :)
laura mi nie dosypia bo ciagle ktos ja budzi same wiecie jak to jest z niewyspanym dzieckiem.
Do siebie wracamy w sroide bo we wtorek moj jeszcze chce do lekarz podjechac
Laura z katarkiem ale jest dobrze

Widze nowa mamusie wiec Joasiu witam Cie na forum i gratuluje zafasolkowania
Nie czytalam bo nie ma na to czasu a pozatym chlopaki okupuja kompa :))

Wielkie buziole dla Was

witam kochane :happy2:
wpadłam tylko dać znać że żyję :tak:
mam zapalenie ślinianek spuchnięta jestem jak świnka nic przełykac nie mogę do tego boli głowa okropnie i ucho no święta mam w łóżku :-:)-:)-:)-(
buziam was mocno nie chorujcie woda się oblewajcie i świętujcie :tak:i pamiętajcie CO BY ŚWIĄTECZNE KALORIE POSZŁY W CYCKI :-):-):-):-):-)

No to witam i ja:tak::tak::tak:
Wlasnie sie wykapalam i wymylam podlogi bo od rana zrobilismy sobie w domu mega polewanie hehe;-):-D:-D:-DAle dzieciaki mialy frajde:tak::tak::tak:
Zaraz pojde na balkon powiesic pranie to tez weme mlodych z psikawami i neich se leja do woli:tak::tak::tak:
Dzisiaj dzieci daly mi ladnie psopac ale co z tego jak zasnac nie moglam prawie do 3:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MALINUS
Zdrowka Kochana :tak::tak::tak:
No i oby te kalorie poszly w cycki:tak::tak::tak::tak::-);-)

LIDUS
Super ze imprezka udana:tak::tak::tak:A mlodzi po tym jak byli takimi aniolkami musieli jakos i kiedys odreagowac;-):-)

Witam świątecznie.
Ja tylko na sekundkę.
Wczorajszy dzionek zakończyliśmy w łózku:tak:
Dzisiejszy poranek powitaliśmy łózkiem .Ja w szoku ,bo tym razem maż prowokował.:tak::szok::-D:-DZamiast Darka głowy mega bukiet róż ,a on śpiewa....

13 LAT MINĘŁO ....jak jeden dzień :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

To mnie zaskoczył,bo ja zapomniałam o naszej rocznicy ślubu.:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D

Bukiet jest przepiękny.
11 róż mocno czerwonych i 2 białe .
Na pamiątkę 11 lat ślubu cywilnego i 2 lat kościelnego...Ech mój romantyk. :tak::-):-):-)

Uciekam kchane,bo gości mam na 15 .

Hej, hej :)
Co u was?
Ja właśnie się zasatanawiam co zjeść na śniadanie. Chcę się dobrze odżywiać w ciąży. Macie pomysły na zdrowe jedzonko?
witamy
Witam świątecznie.
Ja tylko na sekundkę.
Dzisiejszy poranek powitaliśmy łózkiem .Ja w szoku ,bo tym razem maż prowokował.:tak::szok::-D:-DZamiast Darka głowy mega bukiet róż ,a on śpiewa....

To mnie zaskoczył,bo ja zapomniałam o naszej rocznicy ślubu.:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D

Bukiet jest przepiękny.
Na pamiątkę 11 lat ślubu cywilnego i 2 lat kościelnego...Ech mój romantyk. :tak::-):-):-)

no to sto lat kochana, super bukiecik

a ja juz zmykam bo goscie ida ;-);-)
papa

Witajcie!
nie moglam wejsc przez te ostatnie dwa dni :-:)-(
net mi szwankowal -z asiegu nie bylo :wściekła/y:
ale juz jestem
jaka uradowana :-D:-D:-D
wczoraj bylismy na obiadku u moich rodzicow, dzisiaj na obiedzie u tesciow :sorry2: jakos wytrzymalam ale szybko sie zmylam bo na 15 szlam z dziecmi do kosciola :tak:
niedawno wrocilam pije kawke i czekam na znajoma...
no i wogole to Sewek mnie dzis niezle zlal :-D
a wogole to strzelilam sobie dzis niebieski make-up haha :-D:-D:-D elegancko :-p:-p:-p

a ja mega wkurzona,super święta się zazeły.Oliwka mnie normalnie wyprowadziła z ruwnowagi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:poszliśmy do kościoła,wzystko ładnie pięknie przez ok 15min potem już zaczęła marudzić to zaczęła uciekać,mieliśmy już wyjść z kościoła to obiecywała ze będzie grzeczna,a za chwilę z nowu to samo :no::no::no:
to wyszłyśmy przed kościół na dwór,a tam dopiero się zaczęło,uciekanie,istna wariacja,bieganie po schodach,na nic zdały się moje tłumaczenia i ostrzeżenia no to powiedziałąm ze skoro jet taka niegrzeczna to idziemy do domu i w tedy wpadła w histerię ze ona chce iść do kościólka i mega krzyk i płacz żucanie się po ziemi,całe spodnie od jej kopania mam brudne,myślałąm ze ją rozszarpie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:aż się cała jeszce z nerwów trzęsę.
i wróciliśmy do domu,oczywiście całą drogę się darła,kładła mi sie na ulicy,myślałam ze nie dojdę.normalnie mam jej dość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za karę połozyłam ją do łóżka i ma spać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u lalala to nie ladnie...
a Tobie zazdroszcze takiej cierpliwosci mimo wszystko :tak:
dzieki dziewczyny za zyczenie zdrówka- generalnie po wieeeeeelkiej dawce rutinoscorbinu(10 tabletek....) i paracetamolu wieczorem i dobitką 5 rutino rano wszystkie dolegliwosci oprócz zatok przeszly po poludniu....

ale za to zatoki tak mi doskwierają że szok.....

we wtorek 100% czeka na mnie lekarz i antybbotyki, bo zatoki to nie ma żartów- miałam przewekłe zapalenie zatok i juz niby ialam z tego nie wyjsc, ale sie udało, więc wole od razu isc, bo mam nadzieje, że sie nie cofnęło.....

lece do wyrka buuuziaki

agnes wspolczuje
nie ma zartow - do lekarza :tak:
ellooo

Witam w poniedzialek
ja juz 4 rzy zostalam oblana wiec na dzis dziekuje ale szwagier obiecal mi kapiel extra:-D:-D
Zaraz spadamy do tesciowej bo wczoraj miala urodzinki ale nie bylismy u niej wiec dzis to juz koniecznosc :)
laura mi nie dosypia bo ciagle ktos ja budzi same wiecie jak to jest z niewyspanym dzieckiem.
Do siebie wracamy w sroide bo we wtorek moj jeszcze chce do lekarz podjechac
Laura z katarkiem ale jest dobrze

Widze nowa mamusie wiec Joasiu witam Cie na forum i gratuluje zafasolkowania
Nie czytalam bo nie ma na to czasu a pozatym chlopaki okupuja kompa :))

Wielkie buziole dla Was
no kochana ja mam nadzieje ze wpadniesz do mnie - moze jutro jak wyjezdzacie :tak:
witam kochane :happy2:
wpadłam tylko dać znać że żyję :tak:
mam zapalenie ślinianek spuchnięta jestem jak świnka nic przełykac nie mogę do tego boli głowa okropnie i ucho no święta mam w łóżku :-:)-:)-:)-(
buziam was mocno nie chorujcie woda się oblewajcie i świętujcie :tak:i pamiętajcie CO BY ŚWIĄTECZNE KALORIE POSZŁY W CYCKI :-):-):-):-):-)
zdrowka boroku jeden - kuruj sie i to szybko:-)
Witam świątecznie.
Ja tylko na sekundkę.

Bukiet jest przepiękny.

no no jak pieknie
Anetko jak moglas zapomniec o rocznicy :szok::szok::-p:-p:-p:-D:-D:-D
pochwalka dla m :tak::tak::tak:

no to ja lece - w wolnym czasie wstawie zdjecia :-D:-D:tak::tak::tak:

reklama
witam :-)
Agnes wspólczuje wiem jak to jest to samo mam z Gabi :-(
AS ja kmoglas zapomnieć ale milo ze mąż pamiętal :tak::-D
Malinka zdrówka życze :tak:
A ja niedawno wróciłam wczoraj goscilismy sie u siostry ciotecznej meza wrociliśmy na 24 do domu :baffled: bardzo fajnie mi sie jechalo coraz lepiej a dzis byliśmy u męza rodzicow obiadek był dobry smutno mi troche i przykro bylo bo my zjechlismy cala rodzina z dziecmi a brat męza sam :-( ale dobrze za juz prwie po switach nie mogłabym tak cały czas jezdzic w gosci jestem raczej domatorką :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry