reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja dopiero teraz zajrzałam ,ale widzę że tu cisza ale nie ma co sie dziwić bo wszystkie przygotowują się do świąt.

Oliwka jest już w domku,musiałąm się nia nacieszyć a teraz lezy już w łożeczku :tak::tak::tak:

malowalismy pisanki farbkami,toż to istna klęska wyszła,Oliwka sie cieszyła ale kto widział czarne i granatowe pisanki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D uparła się moja bestia i już :-D:-D:-D:-D:-D

a bym zapomniała

ŻYCZĘ WSZYSTKIM SPOKOJNYCH,RADOSNYCH A PRZEDE WSZYSTKIM RODZINNYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!

reklama
Żurku smacznego
Baranka cukrowego
Pisanek wymarzonych
Świąt mile spędzonych
Dyngusa mokrego
i wszystkiego bardzo udanego

życzy

Myszunia z rodzinką

16axhdt.jpg

Witam laseczki
Ja tylko na chwile bo juz padam:no:Wyszlam z domu po 10 rano a wrocilam po 20:szok::szok::szok:Bylam na zakupkach u dentysty,u siory i znowu na zakupkach:tak::tak::tak:
U dentysty ok,Dominik ma wszystkie zeby ładne i zdrowe i pierwszy zab staly zostal dzisija juz polakierowany:tak::tak::tak:
Na zkupkach kupilam sobie bluzke w new yorker i nowe adidaski-a mialam zamiar kupic sobie buty na swieta;-)
Kupilam dziewczynkom prezenty na zajaczka-srebrne kolczyki kolka,tuniczki i getry w h&m:tak::tak::tak:Dominikowi kupilam puzle ben 10 za to ze byl taki dzielny i jeszcze jakas ozdobe switeczna sobie wybral a dziewczynki farbki do rysowania raczkami:tak::tak::tak:
W h&m Dominik spadl z takiej ciuchci i rozwalil sobie gorna wrage-leciala jemu krew a pozniej mial spuchniete:no::no::no:
Mlode spaly chwilunie gdzies tam w drodze wiec teraz juz spia:tak::tak::tak:

Sprobuje troszke poczytac ale nie obiecuje ze odpisze:tak::tak::tak:
Dopiero sie wykapalam bo jeszcze jak wrocilismy do domu to przyszla tesciowa i babcia i w sumie jakos przed 22 poszly

czesc kobitki

ufffff alez sie narobiłam przez te dwa dni...
powiem tylko tyle ze wypucowalam cala chalupke,zpstalo mi tylko prysznic umyc ale to jutr o bo dzis juz mam rece jak papier scierny i nie mam sily i zrobic salatke i zupe dla dziewczyn

wczoraj wstalam po 9 i do 1 w nocy mialam co ronbic,
dzis posplaam tez do 9 i Weronika dzis spala calutka noc od 21 do 9 bez zadnej pobudki:-):-):-):-):-):-)
ale pewnie dlatego ze sie dotlenila
wczpraj i dzis moje dzieci byly na wygnaniu na podworku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wczora od 11 do 20 z przerwa godzinna na obiad:-p:-p:-p
a dzis od 11 do 17
wyrodna matka jestem nie?:-D:-D:-D:-D:-D
ale pogoda dopsiywala wiec bylo mi na reke
ladnie sie razme bawily,ja tez gdzies ise po podworku ciagle krecilam
zrobilam 8 pralek prze te 2 dni:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i pewnie jutro jeszze ze 2 puszcze
co za brudasy w tym domu mieszkaja:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

p dzis ostatnia nocka
a po swietach ma clay tydzien urlopu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
ma pomgac swojemu ojcu przy remoncie i mam nadzieje ze tak bedzie bo zwariuje z nim w domu:-D

prze swieta pewnie nie zajrze,raczej dopeiro we wtorek
jakby co trzymajcie kciuki bo we wtorek do gina ide i mam nadzieje ze nie potwierdzi moich obaw:dry:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIAT
POGODY DUCHA I DOBREJ AURY,SMACZNYCH JAJEC I WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam kochane moje :happy2:
przepraszam nie czytałam :-:)-:)-(zmogła mnie choroba:-:)-(wczoraj bolała mnie głowa wieczorem miałam dreszcze i gorączkę 38.9 pietruszka dał mi końską dawkę spałam do 8 rano .obudził mnie potworny ból głowy i gardła gorączkę mam 39.7 :-:)-:)-(Pietruszka musiał być w pracy więc dzieci zajmują się Antkiem a ja leżę w łóżku :-(muszę się wykurować bo jutro muszę być w pracy :-(Pietruch będzie dziś robił wszystko na święta i jutro a ja się kuruję:-(
ŻYCZĘ WAM KOCHANE MOJE ZDROWIA SZCZĘŚCIA I ZADUMY W TE ŚWIĘTA...CZASU BY SPĘDZIĆ GO Z BLISKIMI BEZ ŻALI GONITWY I SMUTKÓW .RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY
Malinka z ferajną :-*
Oj bidulko kuruj sie kuruj:-(Oby chorobsko szybko minelo

PATRYSIU
Dla Ciebie tez duzo zdrowka

NATALINECZKO
To super macie pogode:szok::szok::szok:No masakra jakas

Na szczescie nie bylo duzo czytania
Tearz jzu zmykam i wlece jutro z zyczeniami
Dobranoc

Cześć kobitki, ja przelotem, pogoda piekna, troszke na dworku, troszke w domu sprzatanka, a do tego jeszcze miałam dzisaj gina :/ A i net mi cosik szwankuje :(

Pozdrowionka, poczytam was później :)

i co u gina?

Dziesiecioro przykazań ;)

1. Nie myję okien, ponieważ...
kocham ptaki i nie chcę, żeby jakiś uderzył w czystą szybę i zrobił
sobie krzywdę

2.Nie pastuję podłóg, ponieważ...
boję się, że któryś z gości się pośliźnie i coś sobie złamie, a ja
będę mieć wyrzuty sumienia. Do tego jeszcze mógłby mnie
zaskarżyć.

3. Koty z kurzu są całkiem w porządku, ponieważ...
dotrzymują mi towarzystwa. Ponadawałam im imiona, a one zgadzają
się ze wszystkim, co mówię.

4. Pajęczyny zostawiam w spokoju, ponieważ...
wierzę, że każde stworzonko powinno mieć swój dom

5. Porządki wiosenne odpuszczam, ponieważ...
lubię wszystkie pory roku jednakowo i nie chcę, żeby reszta była
zazdrosna.

6. Nie wyrywam chwastów w ogrodzie, ponieważ...
nie będę się przecież wtrącać w boskie sprawy. Bóg to projektant
doskonały.

7. Nie chowam porozkładanych rzeczy, ponieważ...
nikt ich potem nigdy w życiu nie znajdzie.

8. Kiedy robię imprezę, nie szykuję niczego wykwintnego,
ponieważ...
nie chcę, żeby się goście stresowali, co mają mi podać, kiedy idę
do nich z wizytą.

9. Nie prasuję, ponieważ...
wierzę etykietkom, na których napisano "nie wymaga
prasowania".

10. Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ...
nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić i
zostać pomarszczonym, zrzędliwym starym prykiem!

;-);-);-)

dobre:-D:-D:-D
a ja wczoraj podlogi wypastowalam
dzis wstalam zlopzka i wzielam szklanke z woda do kuchni odniesc i mialam bose nogi i nagle leze i woda sie wylala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D
dobrez ze nie na dywan
ale sie smialam sama z sievbie

Ja smarkam jak opentana i najchetniej to urwalabym sobie ten nos.Mam czerwony kinol i od tego smarkania i chusteczek nawet gorna wagra zrobila mi sie czerwona:-(.Wygladam jak potwor:-p

Ciekawe jak tam ANACONDA z teciowa i M ??????????

Umylam u mamy okno i zabralm sie z sprzatanie lazienki ale nie chce mi sie jej dzis konczyc bo zle sie czuje.No nic jutro dokoncze :-).
zdrowka

N, A jak zapisze tylko do jednego i w maju obudze sie z reka w nocniku, bo w tym nie bedzie dla nas miejsca???????????? POmocy!!!!!!!!!!!!

......
No i nie poszliśmy na razie do tego drugiego, musimy to przemysleć
Później zakupy, spacerkiem do domku, Zamiast ja pilnować Wiki, żeby P sie przespał przed nocką, to sama zasnęłąm a on zrobił obiad i zajął się małą!!!
......
POmysłam, o mojej babci i cioci chrzestenj, podwórze, ogród, też mają kotkę, psa, bede wozić jej jeść, niech lata po "posiadłości". I twardo z tą myślą wstałąm, ale jak mała z rana jak zwykle ukochała ją i wycałowałai mówi, że ją kocha, to ja miękne ze łzami w oczach....

kurcze chyba nie mam pomyslu co z tym fakntem zrobic:baffled:

Witam ja tylko na sekundkę.
My już po śniadanku,pranie się robi,mięsko w zalewie następne też już siedzi ,a ja idę na szybkie zakupki.
Potem o 14 .30 jeszcze młody ma zajęcia w fundacji ,a ja zamierzam w tym czasie po butki wyskoczyć ,bo zapomniałam,że nie mam butów na święta.:baffled::baffled::baffled::baffled:
]
to tak jak ja:-):-):-)
ale jakos przezyje
ma padac wiec mam jakies takie buty...

witam kochane moje :happy2:
przepraszam nie czytałam :-:)-:)-(zmogła mnie choroba:-:)-(wczoraj bolała mnie głowa wieczorem miałam dreszcze i gorączkę 38.9 pietruszka dał mi końską dawkę spałam do 8 rano .obudził mnie potworny ból głowy i gardła gorączkę mam 39.7 :-:)-:)-(Pietruszka musiał być w pracy więc dzieci zajmują się Antkiem a ja leżę w łóżku :-(muszę się wykurować bo jutro muszę być w pracy :-(Pietruch będzie dziś robił wszystko na święta i jutro a ja się kuruję:-(
ŻYCZĘ WAM KOCHANE MOJE ZDROWIA SZCZĘŚCIA I ZADUMY W TE ŚWIĘTA...CZASU BY SPĘDZIĆ GO Z BLISKIMI BEZ ŻALI GONITWY I SMUTKÓW .RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY
Malinka z ferajną :-*

oj kochana zdsrowka!!!!!!!!!!!!!!1

[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]
a teraz troszkę realizmu :sorry::sorry::sorry::sorry:
wstalismy rano i...
Zobacz załącznik 232051
prosze nie regulować odbiorników:sorry:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no i tyle wiosny:sorry::sorry:
za pługiem na święcenie:sorry:
ale sloneczko wychodzi wiec mam nadzieje że to cholerstwo stopnieje:tak::tak::tak::tak:
[/CENTER]

ło matko!!!!!!!!!!!!!!!!!
zima:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a na Boze narodzenie snieg byl????????????
bo jak nie to teraz nadrabia:-D:-D:-D:-D:-D
a na powaznie ,mieszkasz w takim miejscu ze snieg o tej porze to chyba nie noowsc?

witajcie
wpadam tylko i wypadam
czasu brak
ja ledwo zyje chora jestem na maxa wszyscy jakos sie trzymaja a ja :confused::dry:
gardlo mnie boli, ledwo gadam, kaszel olaboga :baffled:
noz masakra...

nastepna
zdrokwa!

Dziewczyny nie mam wyników, zrobili sobie dziś wolne barany jedne!

Na spotkanie klasowe tez nie idę, ma być baaaaaaaaaaardzo mało osób, bo aż 2 -3 ze mną, w dodatku pogoda nie nastraja w ogóle i olałąm sprawę. Zaraz z młą weźmiemy się z apisaneczki t lepiej czas spędzę, hihi.

idę, papaśki

co za planty!!!!!!!!!!!!1
ja ufarbowalam jaja na bordowo w cebuli:-):-):-):-):-)
i Paulna w szkoel malowala wiec beda akurat

widze, że kury doowe szykuję szykują bo mało Was dziś;-)
u mnie cały czas siostra na kompie i mama z Maksem to ja mam choć chwile spokoju od wszystkiego:-D

byłam dzisiaj na solce więc fajnie sie opaliłam- trzy wizyty i juz jestem brązowiutka:tak:

jutro z mamą jadę do chorzowa po jej teściową i na cmentarz:tak:

zazdroszcze oplanieznu

ja dopiero teraz zajrzałam ,ale widzę że tu cisza ale nie ma co sie dziwić bo wszystkie przygotowują się do świąt.

Oliwka jest już w domku,musiałąm się nia nacieszyć a teraz lezy już w łożeczku :tak::tak::tak:

malowalismy pisanki farbkami,toż to istna klęska wyszła,Oliwka sie cieszyła ale kto widział czarne i granatowe pisanki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D uparła się moja bestia i już :-D:-D:-D:-D:-D

a bym zapomniała

ŻYCZĘ WSZYSTKIM SPOKOJNYCH,RADOSNYCH A PRZEDE WSZYSTKIM RODZINNYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!

czrne i grantaowe?
to jakies popsute jajca:-D:-D:-D:-D:-D

Witam laseczki
Ja tylko na chwile bo juz padam:no:Wyszlam z domu po 10 rano a wrocilam po 20:szok::szok::szok:Bylam na zakupkach u dentysty,u siory i znowu na zakupkach:tak::tak::tak:
U dentysty ok,Dominik ma wszystkie zeby ładne i zdrowe i pierwszy zab staly zostal dzisija juz polakierowany:tak::tak::tak:
Na zkupkach kupilam sobie bluzke w new yorker i nowe adidaski-a mialam zamiar kupic sobie buty na swieta;-)
Kupilam dziewczynkom prezenty na zajaczka-srebrne kolczyki kolka,tuniczki i getry w h&m:tak::tak::tak:Dominikowi kupilam puzle ben 10 za to ze byl taki dzielny i jeszcze jakas ozdobe switeczna sobie wybral a dziewczynki farbki do rysowania raczkami:tak::tak::tak:
W h&m Dominik spadl z takiej ciuchci i rozwalil sobie gorna wrage-leciala jemu krew a pozniej mial spuchniete:no::no::no:

Dopiero sie wykapalam bo jeszcze jak wrocilismy do domu to przyszla tesciowa i babcia i w sumie jakos przed 22 poszly

do mnie cwzorja dzwonili od ortodnty ze w maju mamy wizyte z Paulina taka przed odciskiem
wiec moze do wakacji bedzie juz miala aparat:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam w Wielką Sobotę.:tak::-):-)
Miałam Wam cos napisać o 5 ,ale do tej pory mnie z neta wywalało.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poczytałam wszystko,ale odpisać nie mogłam,teraz mi posta skasowało .
Z tego co pamiętam.
Patrysia ,super ta Twoja kruszynka i jak pieknie gaworzy :tak::-):-)
Zdrówka życzę.:-):-)

Agnes fajnie,że się dziecka doczekałaś .Oj przytulaki jej się należą ;-):-):-):-)
Pisanki czarne i granatowe też są fajne.Wystrczy coś kolorowego na nich ponaklejać.;-)

Malinka dużo zdrówka życzę ,obyś dała radę wyzdrowieć na święta.:tak:;-):-):-)

Anabubka podłogi i woda -już sobie wyobrażam :-D:-D:-D:-D:-D

MH fajne przykazania :-D:-D:-D:-D

Madziula ,ależ pyszności,podziel się ;-):-):-)

Więcej nie pamiętam.
Potem do Was jeszcze zajrzę.

Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej
Bądźmy wszyscy weseli,
jako w niebie Anieli,
czegośmy pożądali,
tegośmy doczekali. Alleluja.
Dzieląc się jajkiem,
w te piękne Święta,
życzymy samych radości.
Niech będzie zdrowie,
niech będzie szczęście,
dobrobyt niech w Was gości.

Pełnych spokoju i radości Świąt Wielkanocnych,
dobrego wypoczynku w rodzinnym gronie oraz optymizmu, energii i nadziei na
lepszą przyszłość

życzy Aneta z rodziną

Wesołego Alleluja !!!!

Kurcze ale u nas swiatecznie bo nikogo nie ma .

Ja rowniez zycze WESOLYCH SWIAT

Zarz zabieram sie za sprzatanie.Pozniej idziemy z koszyczkami.Pozniej spanie malej .A wieczorem to poodkurzam i podlogi umyje i prasowanie mnie czeka .

reklama
Witajcie!
ja na chwile :-)
m zabral mlodego na chwile do znajomego bo na 12:30 ma do roboty :dry:
mala lezy albo spi - nie wiem bo teraz kompa mam w kuchni :sorry2:
ale sie nie odzywa
ja juz od rana pranie jedno robie - potem drugie
wysprztam jeszcze lazienke bo tylklko ona mi zostala, ciuchy wyprasuje, pojde do kosciola na 15 i potem nie wiem...
wstawie Wam potem fotki mojego mieszkanka bo sie jeszcze nie chwalilam :-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

sloneczko swieci ale zimno jest brr :dry:

Witam laseczki

no to zaszalalas ciotka z zakupami :happy2:
biedny Dominis
czesc kobitki

ufffff alez sie narobiłam przez te dwa dni...
powiem tylko tyle ze wypucowalam cala chalupke,zpstalo mi tylko prysznic umyc ale to jutr o bo dzis juz mam rece jak papier scierny i nie mam sily i zrobic salatke i zupe dla dziewczyn

wczoraj wstalam po 9 i do 1 w nocy mialam co ronbic,
dzis posplaam tez do 9 i Weronika dzis spala calutka noc od 21 do 9 bez zadnej pobudki:-):-):-):-):-):-)
ale pewnie dlatego ze sie dotlenila
wczpraj i dzis moje dzieci byly na wygnaniu na podworku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wczora od 11 do 20 z przerwa godzinna na obiad:-p:-p:-p
a dzis od 11 do 17
wyrodna matka jestem nie?:-D:-D:-D:-D:-D
ale pogoda dopsiywala wiec bylo mi na reke
ladnie sie razme bawily,ja tez gdzies ise po podworku ciagle krecilam
zrobilam 8 pralek prze te 2 dni:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i pewnie jutro jeszze ze 2 puszcze
co za brudasy w tym domu mieszkaja:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

p dzis ostatnia nocka
a po swietach ma clay tydzien urlopu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
ma pomgac swojemu ojcu przy remoncie i mam nadzieje ze tak bedzie bo zwariuje z nim w domu:-D

prze swieta pewnie nie zajrze,raczej dopeiro we wtorek
jakby co trzymajcie kciuki bo we wtorek do gina ide i mam nadzieje ze nie potwierdzi moich obaw:dry:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIAT
POGODY DUCHA I DOBREJ AURY,SMACZNYCH JAJEC I WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciotka zapomnialam o Bozym Swiecie - tak sie zabrala za sprztanie :-D:-D:-D:-D:-D
no i napisz jak tam juz bedziesz po wizycie u gina - ae trzymam kciuki ;-):tak:

zmykam
potem zajrze :cool2:

Do góry