reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sie w WIELKA NIEDZIELE.:happy2:
dzisiejsza noc była super,ani raz do alanka nie wstawalam.ale sie tak czy tak nie wyspałam bo poszłam pózno spac a rano wstalam o 5 bo na 6 do koscioła.
teraz blizniaki spia a M z krystiankiem w kosciele.mi sie oko klei ale sie nie położe bo obiadek musze zrobic,no a potem rodzinka przyjedzie.;-)
a co do imprezki urodzinowej to az sie boje tyle gosci ma byc i dzieci!!!!!:szok:mam nadzieje że jakos to wszystko ogarne i ze urodzinki beda super.:tak:;-)

dowiklus-dziekuje w imieni krystianka za zyczenia.:tak:

madeuska-ojjj kochana na same swieta Cie jakies chorubsko dopadło!!!:no:
zdrówka życzę!!!:tak:

reklama
a ja mega wkurzona,super święta się zazeły.Oliwka mnie normalnie wyprowadziła z ruwnowagi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:poszliśmy do kościoła,wzystko ładnie pięknie przez ok 15min potem już zaczęła marudzić to zaczęła uciekać,mieliśmy już wyjść z kościoła to obiecywała ze będzie grzeczna,a za chwilę z nowu to samo :no::no::no:
to wyszłyśmy przed kościół na dwór,a tam dopiero się zaczęło,uciekanie,istna wariacja,bieganie po schodach,na nic zdały się moje tłumaczenia i ostrzeżenia no to powiedziałąm ze skoro jet taka niegrzeczna to idziemy do domu i w tedy wpadła w histerię ze ona chce iść do kościólka i mega krzyk i płacz żucanie się po ziemi,całe spodnie od jej kopania mam brudne,myślałąm ze ją rozszarpie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:aż się cała jeszce z nerwów trzęsę.
i wróciliśmy do domu,oczywiście całą drogę się darła,kładła mi sie na ulicy,myślałam ze nie dojdę.normalnie mam jej dość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za karę połozyłam ją do łóżka i ma spać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!
wielkanoc61.gif
wielkanoc45.gif

Ostatnia edycja:
Hej laski i ja wpadłam na chwilke w ten niedzielny swiateczny dzien obiadek sie gotuje ziemniaczki i roladki slaskie dochodza juz pomalutku , a w domu goscie dobrze ze maz sie nimi zajmuje :-D:-D:-D:-Dhehehhe to ja na chwilke do was zagladam , masiu szczesliwy bo ma sie z kim bawic i szaleja na podwórku:-D:-D:-D:-D

Agnes normalnie nie lada wyczyn ze i tak wytrzymałas tyle histeri dziecka bo ja to bym juz dawno szczeliła w tyłek :-(

Lidka no to udanej imprezki , faktycznie bedzie wesoło jak bedzie tyle ludzi no i wszystkiego najlepszego dla twoich szkrabów :-):-):-):-)

dobra uciekam bo mnie juz wolają:-D:-D:-D:-D

Witam
Ja tez nie moglam wytrzymac zeby chociaz na chwilke nie zajrzec;-):-)Mlode wlasnie polozylam a Dominik caly czas kreci lodziki:tak::tak::tak:Sama sie z Nimi w to od ranca bawilam:tak::tak::tak:Bylam zz tesciowka na cmentarzu a jak mlode wstana to idziemy do tesciowej na obiad i kawulca:tak::tak::tak:
Dzieciaki z zajaczka zadowolone ale przez to wczesniej wywalili mnie z wyrka hehe:-D:-D:-D
Dzwonila do mnie ANKA i troszke pogadalysmy:tak::tak::tak:Szkoda ze nie uda sie Jej do mnie wleciec-a moze sie uda:-p:-p:-p:-p

AGNES
Wspolczuje tej histerii bo ja to bym na bank nie wytrzymala:no::no::no:Moim na szczescie sie az taka nigdy nie zdarzyla i mam nadzieje ze nigdy sie nei zdarzy

MEDEA
Zdrowiej babulcu:tak::tak::tak:

Pogoda dzisija fajna,aiec jak tylko sie tok do jutra utrzyma to bedziemy sie oblewac woda na podworku:tak::tak::tak::tak:

witam....

mnie dopadło jakies choróbsko.... czuje sie fatalnie od wczoraj wieczora... głowa boli, zatoki, gardło , wszystkie kości i do tego ten katar...... :baffled::eek:
kochana zdrowiej jutrzo dyngus;-);-);-)
witam sie w WIELKA NIEDZIELE.:happy2:
dzisiejsza noc była super,ani raz do alanka nie wstawalam.ale sie tak czy tak nie wyspałam bo poszłam pózno spac a rano wstalam o 5 bo na 6 do koscioła.
teraz blizniaki spia a M z krystiankiem w kosciele.mi sie oko klei ale sie nie położe bo obiadek musze zrobic,no a potem rodzinka przyjedzie.;-)
a co do imprezki urodzinowej to az sie boje tyle gosci ma byc i dzieci!!!!!:szok:mam nadzieje że jakos to wszystko ogarne i ze urodzinki beda super.:tak:;-)

dowiklus-dziekuje w imieni krystianka za zyczenia.:tak:

madeuska-ojjj kochana na same swieta Cie jakies chorubsko dopadło!!!:no:
zdrówka życzę!!!:tak:
Sto lat dla Krystianka;-);-);-);-)
a ja mega wkurzona,super święta się zazeły.Oliwka mnie normalnie wyprowadziła z ruwnowagi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:poszliśmy do kościoła,wzystko ładnie pięknie przez ok 15min potem już zaczęła marudzić to zaczęła uciekać,mieliśmy już wyjść z kościoła to obiecywała ze będzie grzeczna,a za chwilę z nowu to samo :no::no::no:
to wyszłyśmy przed kościół na dwór,a tam dopiero się zaczęło,uciekanie,istna wariacja,bieganie po schodach,na nic zdały się moje tłumaczenia i ostrzeżenia no to powiedziałąm ze skoro jet taka niegrzeczna to idziemy do domu i w tedy wpadła w histerię ze ona chce iść do kościólka i mega krzyk i płacz żucanie się po ziemi,całe spodnie od jej kopania mam brudne,myślałąm ze ją rozszarpie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:aż się cała jeszce z nerwów trzęsę.
i wróciliśmy do domu,oczywiście całą drogę się darła,kładła mi sie na ulicy,myślałam ze nie dojdę.normalnie mam jej dość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za karę połozyłam ją do łóżka i ma spać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
współczuję kochana:tak::tak:
sama niestety mialam ostatnio okazje do przekonania sie jakie dzieci potrafia byc:dry::dry::dry:

witam sie w ten ppiekny dzien;-)
my dzis na chrzcinach ale czarka trza bylo polozyc spac wiec i ja do domku myk z malutkim i tez pospalam bo mnie mozylo;-);-);-)
wstalam przed 18 a mlody jeszcze spi :szok:
mam nadzieje ze zaraz sie obudzi;-);-);-)
papatki do po swietach;-);-);-)

:-D:-D:-Dwidze ze jednak mimo swiat i tak ktos tu zaglada , ja juz mam dzisiaj dosc,nogi mnie bola od chodzenia tam i spowrotem miedzy kuchnia a pokojem , cała rodzinka sie zwaliła ,oczywiscie tylko ze strony męża było 19 osób :szok::szok:juz nie wiedziałam gdzie ich posadzic nie spodziewalam sie musiałam na szybko ze strychu sciągac krzesła , liczyłam tylko co najwyzej na 6 osób:-D dobrze ze dwie osoby sie w miare szybko zmyły bo ja nie wiem gdzie bysmy siedzieli :-D:-D:-Ddobrze ze zakupy robiłam porzadne i niczego nie brakło:-D:-D:-D:-D
Teraz juz wszystko posprzatałam maksiu oglada dobranocke a mąż spi ululany:-D:-D:-Dale dzisiaj mu wybacze :-):-)wkoncu jemu sie nie zdarza za czesto wiec niech sie jutro pomeczy bo główka bedzie bolec:-D:-D:-Dod ran beda krzyki "kochanie herbatki prosze i aspirynke":-D:-D:-D

My juz wrocilismy od tesciowki:tak::tak::tak:nie bylo tak zle;-):-)jestesmy niezle obzarci:tak::tak::tak:Mlode byly marudne i wszystkie moje dzieci sie caly czas klocili:no::no::no:Niedlugo bedzie kapiel i niech zmykaja spac:tak::tak::tak:Ja tez jestem jzu jakas zmeczona i gardlo mnie boli:wściekła/y::baffled:

Witam świątecznie :-D Aga współczuję histerii małej :no: Ja dzisiaj to pół dnia w samochodzie a pół na nogach i bieganiem za Kubą :sorry2: teraz już śpi bo nic nie spał w dzień i mam nadzieję że będzie spać co najmniej do 8 :tak: jutro siedzę w domu chyba że będzie ładnie to się na dwór pójdzie ale tak to tyłka nie ruszam :tak: teściową dzisiaj zaliczyliśmy więc mam spokój :-) dużo nie pojadłam bo @ mnie wczoraj dopadł i lecę na słodkim jak zawsze :-D może coś przybędzie kilo hehe :-D jutro może zajrzę jak dam radę a teraz dobranoc Kochane :tak:

reklama
dzieki dziewczyny za zyczenie zdrówka- generalnie po wieeeeeelkiej dawce rutinoscorbinu(10 tabletek....) i paracetamolu wieczorem i dobitką 5 rutino rano wszystkie dolegliwosci oprócz zatok przeszly po poludniu....

ale za to zatoki tak mi doskwierają że szok.....

we wtorek 100% czeka na mnie lekarz i antybbotyki, bo zatoki to nie ma żartów- miałam przewekłe zapalenie zatok i juz niby ialam z tego nie wyjsc, ale sie udało, więc wole od razu isc, bo mam nadzieje, że sie nie cofnęło.....

lece do wyrka buuuziaki

agnes wspolczuje

Do góry