reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Pospalismy sobie do po 9:tak::tak::tak:Dominik jzu sie ubral a my smigamy w pizamkach;-)Na dworze zimno i zero slonca,ale mam nadzieje ze sie rozpogodzi jeszcze:tak::tak::tak:
Do swieconki planuje isc kolo do bo pzoniej musze jechac do ciotki:tak::tak:
Zaraz zjemy cosik i mlodzi beda robili pisanki

PATRYSIU
Koniecznie wstaw fotki mieszkanka:tak::tak::tak:

Żeby śmiały się pisanki,
uśmiechały się baranki,
mokry Śmigus zraszał skronie,
dużo szczęścia sypiąc w dłonie
z okazji Świąt Wielkanocnych
Smacznego jajka i mokrego dyngusa

Ania z ferajna

reklama
Hej dziewczyny

Ja wczoraj miałam zakrecony dzien od rana zakupy musialam dwa razy jezdzic mialam juz dosc
pózniej aksiu pomógl mi umyc autko moje bo az wstyd zeby na swieta takie brudne bylo a ze maż w pracy to kto jak nie ja musiałam myc:-D
Pózniej jeszcze ostatnie porzadki w domu i wyszło na to ze do 23 myłam jeszcze podłaogi jak uz wszyscy sobie smacznie spali chodzi mi o domwników bo nielubie myc podłóg jak ktos chodzi:no:

Dzisiaj wstałam no i wspólne sniadanko pózniej włosy umyłam no i tzrzeba sie szykowac bo na 12 ze swieconką trzeba isc , a jszcze musze cos powkładac do tego koszyczka :-):-):-)

JA juz wczesniej skłdałam zyczenia ale jeszcze raz zyczę wam

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prze swieta pewnie nie zajrze,raczej dopeiro we wtorek
jakby co trzymajcie kciuki bo we wtorek do gina ide i mam nadzieje ze nie potwierdzi moich obaw:dry:
a co to za obawy:confused::confused::confused::confused::confused:
ło matko!!!!!!!!!!!!!!!!!
zima:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a na Boze narodzenie snieg byl????????????
bo jak nie to teraz nadrabia:-D:-D:-D:-D:-D
a na powaznie ,mieszkasz w takim miejscu ze snieg o tej porze to chyba nie noowsc?
było sniegu na BN od groma i więcej
ale masz racje u nas snieg to normalka :sorry2::sorry2::sorry2:
kiedys mamie na imieniny zaczal padac a imieniny ma 23 maja:sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D
takie pogodowe atrakcje zeby bylo milej to 1 wrzesnia do szkoly tez szlismy po sniegu:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
ale przynajmniej jest oryginalnie:-D:-D:-D:-D

baby popieczone zaraz mykam serniczek mezulowi robic i pod wieczor torta siostrze na chrzciny
wczoraj siedzialam do 2:30 i jajka zdobiłam do święcenia :cool2::cool2:mam dosc:sorry2::sorry2:
20 małych babeczek do swiecenia i trzy baby duże:baffled::baffled::baffled::baffled:
z czego jedna baba poszła do cioci bo zakalec:baffled:
a dziesiec małych babeczek sie przypaliło:baffled:
ale kolejne 10 jest;-);-);-);-)
a dwie do mamy mialam sobie do domu robic ale po tym pieczeniu mi sie odechciało babek jeść:sorry2::-D:-D:-D
a dzis wstałam to taki sajgon w domu ze masakra:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ide zmyware zapakować;-);-)

starałam się coś poczytać, ale nie mam głowy:dry: sernik już stygnie, teraz jeszcze babeczki które rozwaliły się i wylały na blache:wściekła/y:, sałątka jedna zrobiona, żurek też.
Mały poszedł święcić koszyczek z nami i pech chciał, że jakaś dziewczynka jadła czekoladkę...jak to Mima zobacyzł, to wrzesczał na cały modlący się kościół mniam mniam:-D:-D:dry: wszyscy myśleli, że na widok koszyczków z pysznościami i mieli radochę...potem ktoś wyciągnął telefon, to jak ksiądz święcił mały krzyczał halo halo halo:baffled: i tak do końca..
No dobra to ja wstępnie Wam i Waszym rodzinkom zyczę spokojnych świat, zdrowych i wesołych no i oczywiscie po świętach życzenia nadal aktualne;-);-);-)

KERNA :-)

Mnie zostalo tylko odkurzyc i podlogi umyc i poprasowac ale to pozniej porobieZmeczona jakos dzis jestem .
Koszyczki poswiecony.Oliwka 3 mala swoj koszyczek ale bardziej ja interesowala jego zawartosc :-).

Pozniej zakupy zaliczylam.Oliwka sie uspala w wozku,TERAZ juz spi w domu.

Juto G przyjezdza na pol dnia .Bedzie juz kolo 11 a pojedzie pewnie poznym popoludniem .Musze jakos to przezyc.W poniedzialek G zabiera Oliwke na pol dnia i to bedzie jeszcze gorsze .No ale coz musze :-(.

Aha i najwazniejsze jutro jak G bedzie wracal to zabiera komputer wiec jutro wieczorem mnie na nie bedzie :-(.
Pozniej w poniedzialek wielkanocny jak G przyjedzie do Oliwki to przywizie mi komuter bo on zabiera mi dziecko na pol dnia to choc kompa mi da.A od poniedzialku wieczora nie bedzie mnie do niedzieli na bb :-(.
Nie wiem jak to przezyje .Juz wiem ze bede ksiazke czytala w tych chwilach co mialam byc na bb i bede duzo z kolezanka przez telefon gadala :-).

Kurcze nie wiem jak ja bez waz tydzien przezyje :-(.

Witam w Wielką Sobote lasencje,,,,,,,,,,,,,

Ja juz mam garkowanie z głowy ,zostało posprzątać ,ale to po obiedzie zaraz za jakieś pół godzinki,a na koniec wykąpać sie i pomalować paznokcie i juz.

Sernik wyszedł przepyszny ,skusiłam sie rano do kawy,ciekawa jestem jak wyszło mi ciasto balowe ,bo po raz pierwszy uzywałam do ciasta słonych krakersów:baffled:

Zmeczona juz jestem i nic mi sie nie chce ,m od rtana wędzi ,teraz przy aucie grzebie,ale ma mi pomóc wiec szybko powinno pójść:tak:

Rano dzis same dzieci wysłaliśmy ze świeconka do kościoła,pierwszy raz poszli sami to z 700metrów jest,,muszą zacząć łykaźć coraz wiecej samodzielności.

Na sam wieczór tez pralke wstawie (mój strój z dzisiaj-o la boga:-D i K.po wędzeniu ubranie:baffled:)

Dobra kończę moje pitu -pitu o pierdołach

WESOŁYCH ŚWIAT KOCHANE:-)

sernik już stygnie :tak::tak::tak::tak:
krem na torta sie spieprzyl siostra poszla po bita smietane i bedziem improwizowac;-);-);-)
m idzie z malym na spacerek
a ja zaraz zabieram sie za torta;-);-)
mam nadzieje ze tym razem wyjdzie:sorry2::sorry2::sorry2:

My tez juz po swieconce i po wizycie u ciotki:tak::tak::tak:Na dworze sie slicznie rozpogodzilo:-):tak:
Dominik oglada baje ,mlode ukladaja swoje ukladanki a i tak wszyscy czekamy na pizze bo jestesmy mega glodni:-);-)

Ciekawe jak tam MALINKA sie czuje

reklama
Do góry