reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mam mały rarytas- zdjęcie ( jedyne!) z czasów mojej pierwszej pracy, po studiach. Bardzo kiepska jakośc, bo zdjęcie robione zdjęciu, ale ta zamazana zielona plama w poncho, fioletowych spodniach i chustce to ja. Obok moja siostra w białej przepasce i koleżanka w rastafariańskim berecie. Styl hippie w całej okazalości. ;D ;D ;D
hippie5lb.jpg

prowadziłam wtedy teatr amatorski i taki miałam styl...zabójczy, co?

reklama
a tak wlasnie czoraj kapali sie moi panowie! widac tylko hubka ale bardzo mu sie podobalo!!!!!!!!!!!

mam tego wiecej ale juz ocenzurowane!!!!!

A to Macio w trakcie sobotniej imprezy. Wszyscy jedza to ja też. Szkoda tylko ze nie moge za dziecmi pobiegac :D

pict10569la.jpg

czesc dziewczyny!
czy Wasi mezczyzni tez tacy madrzy ja moj :mad: ?? w niedziele wieczorem zaczal sciagac z netu jakis nowy samochod do swojej gry..no i sciagnal...razem z wiruskiem. w ciagu 30sek. szlag trafil system i twardy dysk (spalony)-wszystkie dane, filmy, muze, a bylo tego z 80 giga...no i wczoraj latalismy po komisach zeby jakiegos twardziela kupic...cala noc spedzona na ustawianiu wszystkiego od poczatku. a najgorsze, ze muze zbieralam 3 lata i wszystko poszlo do diabla... :(
no...ale przynajmniej udalo sie dzis wszystko uruchomic...

ja mam na szczescie maly transfer i mojemu nie przychodzi do glowy sciaganie no moze jakaa muze i tyle! ale szkoda tego wszystkiego...

Mordziulka ponad 7 kg waży :D

Moj też cos tam sciaga ale w ograniczonych ilosciach. i dobrze :D Teraz chce aby mi sciagnał kodek bo chce sobie w koncu ogladnac Opowiesci z Narni. Wiecie co dostałam na urodzinki własnie ksiazke Opowiesci z Narni wiec teraz mam co czytać, ale dla porównania chce sobie tez oglądnąc.

ja ogladalam opiwiesc z narni i w sumie zalezy co kto lubi mnie sie podobalo tak sobie, taka basn dla duzych dzieci i nawet usnelam na tym pod koniec...

reklama
Ja jeszcze nie ogladałam ale chce zobaczyc czym sie ludzie zachwycają.
Osobiscie wole ksiazki niz ich ekranizaje które sa skrócone itp

Do góry