reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mam mały rarytas- zdjęcie ( jedyne!) z czasów mojej pierwszej pracy, po studiach. Bardzo kiepska jakośc, bo zdjęcie robione zdjęciu, ale ta zamazana zielona plama w poncho, fioletowych spodniach i chustce to ja. Obok moja siostra w białej przepasce i koleżanka w rastafariańskim berecie. Styl hippie w całej okazalości. ;D ;D ;D
hippie5lb.jpg

prowadziłam wtedy teatr amatorski i taki miałam styl...zabójczy, co?

reklama
a tak wlasnie czoraj kapali sie moi panowie! widac tylko hubka ale bardzo mu sie podobalo!!!!!!!!!!!

mam tego wiecej ale juz ocenzurowane!!!!!

A to Macio w trakcie sobotniej imprezy. Wszyscy jedza to ja też. Szkoda tylko ze nie moge za dziecmi pobiegac :D

pict10569la.jpg

czesc dziewczyny!
czy Wasi mezczyzni tez tacy madrzy ja moj :mad: ?? w niedziele wieczorem zaczal sciagac z netu jakis nowy samochod do swojej gry..no i sciagnal...razem z wiruskiem. w ciagu 30sek. szlag trafil system i twardy dysk (spalony)-wszystkie dane, filmy, muze, a bylo tego z 80 giga...no i wczoraj latalismy po komisach zeby jakiegos twardziela kupic...cala noc spedzona na ustawianiu wszystkiego od poczatku. a najgorsze, ze muze zbieralam 3 lata i wszystko poszlo do diabla... :(
no...ale przynajmniej udalo sie dzis wszystko uruchomic...

ja mam na szczescie maly transfer i mojemu nie przychodzi do glowy sciaganie no moze jakaa muze i tyle! ale szkoda tego wszystkiego...

Mordziulka ponad 7 kg waży :D

Moj też cos tam sciaga ale w ograniczonych ilosciach. i dobrze :D Teraz chce aby mi sciagnał kodek bo chce sobie w koncu ogladnac Opowiesci z Narni. Wiecie co dostałam na urodzinki własnie ksiazke Opowiesci z Narni wiec teraz mam co czytać, ale dla porównania chce sobie tez oglądnąc.

ja ogladalam opiwiesc z narni i w sumie zalezy co kto lubi mnie sie podobalo tak sobie, taka basn dla duzych dzieci i nawet usnelam na tym pod koniec...

reklama
Ja jeszcze nie ogladałam ale chce zobaczyc czym sie ludzie zachwycają.
Osobiscie wole ksiazki niz ich ekranizaje które sa skrócone itp

Do góry