reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie chrzciny mamy dopiero w drugi dzień swiat a w wekend miałam urodziny i imienimy. Tak naprawde to urodziny mam dzisiaj a imieniny jutro ale poniewaz w wekend wszyscy maja wolne i nie trzeba isc do pracki to goscie byli w sobote.

Maciek był zadowolony bo były dzieci i go głaskały, gilgały po prostu byli nim zafascynowane.

Sto lat...Jonatan gra ci na gitarze, Kunda.
;)
gi1yt.jpg

Malutka, jak chcialas pokazuje zdjatka spiwora.
osobiscie uzywam na spacerach z wozkiem spiworka do fotelika sam. bo ten z futerkim jest swietny,ale do spacerowki. do glebokiego, zwlaszcza kiedy jest jeszcze inne przykrycie (u mnie jeszcze przykrycie do gondoli i ochronka) jest za gruby i dzidzia splywa potem.

Dzień dobry w pierwszy dzień wiosny :)

ah aż mi sie żyć chce :p .U nas słonko wyłoniło sie zza chmurek i sie śmieje ;D Jasio zrobił nam dzisiaj pobudke jak nigdy : 6:30 ::)

...i zaczoł sie dzionek ;D

Mija superowy Noe w swoim nowym wozie <wozie domowym :p > ;D
Sorbuś buziaki dla Majutka :-*
Kalinka Jonatan to chłop jak dąb ;D i oby tak dalej :p
Kunda moja" kruszyna " waży 7600 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Mordziulka buziaki dla Hipcia pływaka ;D

u nas nauka jedzenie poszła całą parą do przodu :) Jaiso je pieknie z buteleczki ;D

dzisiaj superowy dzień wiec spedzimy go na dłłłłłuuuugim spacerku :)

reklama
Do góry