reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my już daaaaaawno po chrzcinach. Ja nei miałam problemu na szczęście z ubrankiem. Dostałam w prezencie śliczny ala małay garniturek dla mojego smyka. Wyglądał bosko, no ale niestey , ani krój, ani materiał, bo to atłas nie pozwalał na dalszą eksploatację ;) ;D Poza tym my chrzciliśmy 4 września więc było jeszcze ciepło i nie musiałam się zaopatrzać dodatkowo w cieplejsze ubranka.

Kalinka do mnie może nawet i taka przyjść upasiona wiosenka. Byle przyszła wogóle o ile zawału nie dostanie po drodze, bo przez jej gabaryty mam pewne obawy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
malutka No ja wolę polarek niz atłaś zwłaszcza biały i dalej bedzie mozna to esploatować :laugh: :laugh: :laugh:

mamalgosia
coś mi się wydaje że dostała tego zawału i dlatego jeszczejej nie ma ::) ::) ::)

Może macie racje że na zapas si martwie ale często są poroblemy. :-[
Dziewczyny kiedy wyrastają ząbki,możliwe żeby już :-[ mały jest strasznie niespokojny nie chce spać,ślini się jak mała fabryka śliny i wkłada sobie do buzi dwie pięści na raz muj palec to by zjadł tak ściska mi go dziąsłami

jsorbek pisze:
malutka No ja wolę polarek niz atłaś zwłaszcza biały i dalej bedzie mozna to esploatować  :laugh: :laugh: :laugh:

JA tez myslalm o polarku albo sztruksie!
U nas jeszcze tylko dziaselka wiec nie moge ci pomoc- sama czekam na zęby

Kalinko "wiosenka" superancka!!!
siedze i wygladam jej za oknem.:))))))

Na chrzciny chce kupic cos praktycznego......nawet myslalam o sztruksowych spodenkach i moze jakac katanka...
ale czy cos takiego dostane.........? kto to wie....

Mija pisze:
Może macie racje że na zapas si martwie ale często są poroblemy.  :-[
Dziewczyny kiedy wyrastają ząbki,możliwe żeby już  :-[ mały jest strasznie niespokojny nie chce spać,ślini się jak mała fabryka śliny i wkłada sobie do buzi dwie pięści na raz  muj palec to by zjadł tak ściska mi go dziąsłami

Mija moj maly tak sie slinie,ze nie wyrabiam ze zmiana sliniakow :laugh: :laugh: :laugh: i tez tak sie martwilam jak Ty ale dowiedzialam sie,ze niektore dzieci juz w wieku 4 miesiecy maja zabki

CZEŚĆ DZIELNE MAMUŚKI
I kolejny dzień przed nami,u nas wczoraj już było tak wiosennie aż miło a dziś śnieg pada brrrrr. moje dziewcze właśnie smacznie śpi i tak zastanawiałam się czy iść na zakupy objadowe czy zajrzeć tu ;D ;D ;D
stpeczka5ba.jpg

to mojej córci śliczna co  ;D ;D

noelia pisze:
CZEŚĆ DZIELNE MAMUŚKI
I kolejny dzień przed nami,u nas wczoraj już było tak wiosennie aż miło a dziś śnieg pada brrrrr. moje dziewcze właśnie smacznie śpi i tak zastanawiałam się czy iść na zakupy objadowe czy zajrzeć tu ;D ;D ;D

to mojej córci śliczna co  ;D ;D
widze ze tez podwija paluszki u nozek jak moj szkrab! A moze kazde dziecko tak robi?

mojej wychodzą właśnie górne jedynki a nie ślini się w ogóle,jakies to dziwne,może takie starsze już sie nie ślinią ???

reklama
Do góry