reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chiba ona do mnie jest troszke podobna ;D ;D ;D
Choc mam nadije ze ja jestes szczuplejsza :p :p :p
JA JAsiowi na chrzciny chcialabym cos takiego kupic co by jeszcze nosil pozniej

reklama
kalinko wiosenka superasna!!!!!!

malutka ja myslalam o tym samym........chche zeby Kuba pozniej jeszcze w tym chodzil a nie tak na raz zalozyl!!!!!

szukalam cos na allegro ale nic nie ma ciekawego!!!

Witam my już po porannej kaszce :):) jeszcze niecała godzinka i spadamy na spacer :):):)

A Zuza już nie chce siedzieć w łóżeczku teraz jej rajem jest podłoga wszędzie wchodzi :):):)

Helo babeczki ale jestem nie wyspana

Kurcze my daliśmy 50 zł myslałam że mało, ale powiedziałam tyle i basta, a tu widzę że tyle dajecie wszystkie ::) ::) ::)

ja tez chcę kupić polarkowy biały płaszczyk i spodenki a do domu ma już czerwoną sukieneczke nie musi przecież mieć w domu białe nie? A takie komplety o jakich piszę widziałam w smyku superowe ;D ;D ;D

jsorbek pisze:
ja tez chcę kupić polarkowy biały płaszczyk i spodenki a do domu ma już czerwoną sukieneczke nie musi przecież mieć w domu białe nie? A takie komplety o jakich piszę widziałam w smyku superowe ;D ;D ;D
Ale to chiba malo praktyczne- gdzie pozniej mala w to ubierzesz?? Ja myslalm o jakis spodenkach i kurteczce ale jeszcze nie buszowalm po sklepach, a moze cos uszyje???

Agnieszka25wawa na styczniówkach gadałyśmy z kąd kto,ja mieszkam na Bielanach. Na ursynowie przesiadywałam do grudnia w pracowni ale musiałam z niej zrezygnowć  :( nie mogłam płacić za nią teraz kiedy w niej nie bywam,mam cichą nadzieje że za jakiś czas wróce do niej...jak Kapselek troszkepodrośnie będzie z mamą lepił  :)

Jak wstałam dzisjaj rano to pomyślałam że to żart...śnieg pada  :mad: ale Kalinka poprawiłaś mi humorek i dałaśtroszke nadziei  :) z przyjemnością przywitam taką wiosne

Ja też chce ochrzcić Nonka ale boimy się że będą problemy- przez to że nie jesteśmy po ślubie z Kurczakiem a i on chrzczony w prawosławiu.Jak w Warszawie się nie uda to pod Żyrardowem lub w Białymstoku może tam bdzie łatwiej

Odnosnie problemow to chiba zalezy od ksiedza- moja siostra jest po rozwodze i ma dziecko z tez rozwiedzzionym ale problemow z chrzcinami nie bylo ( bo przecie dziecko nie moze odpowiadac za bledy ( w mniemaniu ksiedza) rodzicow)

malutka własnie spokojnie założe bo to polarek a nie jakis atłaś czy coś taki rozkloszowany i spokojnie np w niedziele można ubracjak kupię to pokaże ale w kwietniu dopiero bo żebym z rozmiarem trafiła

Mija ja tey nie mam slubu, a Rafal rozwiedziony............jak ten nie da to inny da!!!!!poza tym to jego psi obowiazek udzielis chrztu!!!!

reklama
jsorbek pisze:
malutka własnie spokojnie założe bo to polarek a nie jakis atłaś czy coś taki rozkloszowany i spokojnie np w niedziele można ubracjak kupię to pokaże ale w kwietniu dopiero bo żebym z rozmiarem trafiła
A ja myslalam ze wlasnie z atlasiku chcvesz-o ja gapa

Do góry