reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale jakiego palucha ma dużego juz widać kto będzie rządzić, aż się boję .W sklepach już pokazuje rogi ,a na spacerach jak idzie sama to ja i wózek w jedną strone, a moje dziewczę w drugą ::)

reklama
wkleję troszkę pużniej bo płytkę mam w pokoju gdzie niunia śpi a tu mam takie z roczku ale ciut słabo mnie widać
mamuka3uy.jpg

witam dziewczyny Kalinko wiosenka extra a dlatego pewnie jej jeszcze nie ma bo sie gdzies podrodze zasapala i sie spuznia.Co do zabkow to moj starszy sym (teraz prawie 8 lat) zacza lsie slinic od 4 nawet wczesniej miesiecy a pierwszy zab wyszedl mu jak mial 10 miesiecy a znowu moja mala wiki miala 7 miesiacy(mosialam sprawdzic bo mam odbite stopki i tam napisane kiedy byl pierwszy zab)

my niestety nie dorobiliśmy się aparatu cyfrowego i wszystkie zdjęcia robi mój brachol i dlatego nie mam cyfrowych za dużo za to zwykłych zdjęć to cały album

malutka ta pierwsza zupka tak jasiowi smakowala ze jad ja prawie z zamknietymi oczkami -slodki bobas .Boziu ja juz zapomnialam jak mialam takie malenstwo ale niepowiedziane ze juz miec nie bede he,he.....!Moze troche pozniej niech toska dorosnie  :laugh: :D

Wiecie co zaczełam pisać taki pamiętnik dla siebie i dla Emilki jak będzie starsza ,właśnie kiedy ząbki wychodzą kiedy raczkowała pierwsze kroki i do tego zabawne anegdotki z nią związane,odbiłam też rączkę co prawda jak miała 5 miesięcy ale jak teraz porównałam to już ma o wiele większa.Schowałam też jej koszulkę, pierwszą pajacyk, smoczki świeczki z pierwszego urodzinowego tortu itp.jak kiedyś to dostanie to będzie jej miło co???

reklama
Do góry