reklama
witam dziewczyny Kalinko wiosenka extra a dlatego pewnie jej jeszcze nie ma bo sie gdzies podrodze zasapala i sie spuznia.Co do zabkow to moj starszy sym (teraz prawie 8 lat) zacza lsie slinic od 4 nawet wczesniej miesiecy a pierwszy zab wyszedl mu jak mial 10 miesiecy a znowu moja mala wiki miala 7 miesiacy(mosialam sprawdzic bo mam odbite stopki i tam napisane kiedy byl pierwszy zab)
malutka ta pierwsza zupka tak jasiowi smakowala ze jad ja prawie z zamknietymi oczkami -slodki bobas .Boziu ja juz zapomnialam jak mialam takie malenstwo ale niepowiedziane ze juz miec nie bede he,he.....!Moze troche pozniej niech toska dorosnie :laugh:
Wiecie co zaczełam pisać taki pamiętnik dla siebie i dla Emilki jak będzie starsza ,właśnie kiedy ząbki wychodzą kiedy raczkowała pierwsze kroki i do tego zabawne anegdotki z nią związane,odbiłam też rączkę co prawda jak miała 5 miesięcy ale jak teraz porównałam to już ma o wiele większa.Schowałam też jej koszulkę, pierwszą pajacyk, smoczki świeczki z pierwszego urodzinowego tortu itp.jak kiedyś to dostanie to będzie jej miło co???
reklama
Podziel się: