reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witijcie mamuski ja siedzialam i nadrabialam wczorajsze nowinki bo napisalyscie tego ze ho ho ja juz niespie o 4.15 bo moja toska wpakowala sie dzis znow na nasze malzenskie loze no co prawda potwm usnela ale jak ona usnela to ja mosialam wstawac tygryska do szkoly wyszykowac narazie uciekam bo musze dzis wazna sprawe zalatwic wiec pojawie sie kolo 10 a co do aury -to dosc juz tego zachmuzonego nieba no i spojzalam w okno a tu zaczyna sypac snieg .boziu zlituj sie nasze dzieci chca SLONCA PA NARAZIE

reklama
No i mocz oddany do badań :):) wynik już bedzie po 10 w rejestracji do odebrania :):)
Fajnie już się bałam że na poniedzialek do lekarza nie bede miała wyniku

Zuza właśnie biszkopta wcina i zachowuje się jaby nigdy nic nie jadła normalnie śmiechu warte :):)

mordziulka musiałam badanie moczu zrobić, mała coś mało zaczeła przybierać na wadze, ostatnio w ciągu 2 m-cy przybrała tylko 400 g, i teraz w poniedzialek mamy kontrole wagi. Jak tylko przeszłam na sztuczne mleko to zaczęła mniej przybierać nie wiem co się stało. Poprostu więcej się teraz rusza a czasami to kupek potrafi zrobić nawet 6 dziennie. No i pediatra kazała mi zrobić badanie moczu

Witam jeszcze raz! Popisałam sie a tu mnie wywaliło i musze zaczyna c od nowa :(
Moja mysza własnie po krótkiej drzemce sie obudziła, ale jeszcze zamkneł oczka :D

Ksena mysmy zamawiali msze za Macia i na niej chcemy go ochrzcić, narazie za nia dalismy 50 zł ale jeszcze dołozymy za chrzest 50 i ksiadz powinien byc zadowolony. Miejmy nadzieje ze do Wielkanocy pozbedziemy sie zimy!

Kunda pisze:
Witam jeszcze raz! Popisałam sie a tu mnie wywaliło i musze zaczyna c od nowa :(
Moja mysza własnie po krótkiej drzemce sie obudziła, ale jeszcze zamkneł oczka :D

Ksena mysmy zamawiali msze za Macia i na niej chcemy go ochrzcić, narazie za nia dalismy 50 zł ale jeszcze dołozymy za chrzest 50 i ksiadz powinien byc zadowolony. Miejmy nadzieje ze do Wielkanocy pozbedziemy sie zimy!
Tp ty szczodra jestes dla ksiedzy
Ja zamowilam chcrzest na 22 kwietnia ale jeszcze nie mam godziny i nic nie placilam, ale jak sie dobre orjetuje u nas ludzie daja po 30 zl

Ja sie pytałam to daja po 100zł i to za sam chrzest, wiec czasami jest chrzest kilku dzieci naraz a my zamówilismy msze i na niej chcemy ochrzcic Macia. A za sama msze u nas daje sie 50zł

Czesc dziewczyny!!!
w koncu moge do wqas dolaczyc :) :) :)dawidka napojilam rano herbatka i jeszcze spi ,a ja juz pije kawe przy kompie bo do Was mi spieszno...... ;D ;D
za oknem mam straszna zime...........brrrrrrrrrrr..........kiedy bedzie to sloneczko...? :mad:

A szukalyscie juz ubranek dla maluszkow na chrzest.....?
ja wczoraj widzialam koszule na 74 z muszka .........normalnie bombowa........ moze na dawidka w maju bedzie dobra....
Milego dnia......

reklama
200503180734360fatspring5oa.jpg

Idzie do nas wiosenka...w mamusiowym rozmiarze. ;D

Do góry