reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my już daaaaaawno po chrzcinach. Ja nei miałam problemu na szczęście z ubrankiem. Dostałam w prezencie śliczny ala małay garniturek dla mojego smyka. Wyglądał bosko, no ale niestey , ani krój, ani materiał, bo to atłas nie pozwalał na dalszą eksploatację ;) ;D Poza tym my chrzciliśmy 4 września więc było jeszcze ciepło i nie musiałam się zaopatrzać dodatkowo w cieplejsze ubranka.

Kalinka do mnie może nawet i taka przyjść upasiona wiosenka. Byle przyszła wogóle o ile zawału nie dostanie po drodze, bo przez jej gabaryty mam pewne obawy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
malutka No ja wolę polarek niz atłaś zwłaszcza biały i dalej bedzie mozna to esploatować :laugh: :laugh: :laugh:

mamalgosia
coś mi się wydaje że dostała tego zawału i dlatego jeszczejej nie ma ::) ::) ::)

Może macie racje że na zapas si martwie ale często są poroblemy. :-[
Dziewczyny kiedy wyrastają ząbki,możliwe żeby już :-[ mały jest strasznie niespokojny nie chce spać,ślini się jak mała fabryka śliny i wkłada sobie do buzi dwie pięści na raz muj palec to by zjadł tak ściska mi go dziąsłami

jsorbek pisze:
malutka No ja wolę polarek niz atłaś zwłaszcza biały i dalej bedzie mozna to esploatować  :laugh: :laugh: :laugh:

JA tez myslalm o polarku albo sztruksie!
U nas jeszcze tylko dziaselka wiec nie moge ci pomoc- sama czekam na zęby

Kalinko "wiosenka" superancka!!!
siedze i wygladam jej za oknem.:))))))

Na chrzciny chce kupic cos praktycznego......nawet myslalam o sztruksowych spodenkach i moze jakac katanka...
ale czy cos takiego dostane.........? kto to wie....

Mija pisze:
Może macie racje że na zapas si martwie ale często są poroblemy.  :-[
Dziewczyny kiedy wyrastają ząbki,możliwe żeby już  :-[ mały jest strasznie niespokojny nie chce spać,ślini się jak mała fabryka śliny i wkłada sobie do buzi dwie pięści na raz  muj palec to by zjadł tak ściska mi go dziąsłami

Mija moj maly tak sie slinie,ze nie wyrabiam ze zmiana sliniakow :laugh: :laugh: :laugh: i tez tak sie martwilam jak Ty ale dowiedzialam sie,ze niektore dzieci juz w wieku 4 miesiecy maja zabki

CZEŚĆ DZIELNE MAMUŚKI
I kolejny dzień przed nami,u nas wczoraj już było tak wiosennie aż miło a dziś śnieg pada brrrrr. moje dziewcze właśnie smacznie śpi i tak zastanawiałam się czy iść na zakupy objadowe czy zajrzeć tu ;D ;D ;D
stpeczka5ba.jpg

to mojej córci śliczna co  ;D ;D

noelia pisze:
CZEŚĆ DZIELNE MAMUŚKI
I kolejny dzień przed nami,u nas wczoraj już było tak wiosennie aż miło a dziś śnieg pada brrrrr. moje dziewcze właśnie smacznie śpi i tak zastanawiałam się czy iść na zakupy objadowe czy zajrzeć tu ;D ;D ;D

to mojej córci śliczna co  ;D ;D
widze ze tez podwija paluszki u nozek jak moj szkrab! A moze kazde dziecko tak robi?

mojej wychodzą właśnie górne jedynki a nie ślini się w ogóle,jakies to dziwne,może takie starsze już sie nie ślinią ???

reklama
Do góry