reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jsorbek moze takie przymulone te nasze połaczenia internetowe przez to , ze aktualizują forum  ::)

Ja pierdziele, nie przesadzając, ale zaraz osiwieje  :mad: co z a muł noooo  ::)
Hej Agnieszka , witamy wśród kobiet udomowionych

Lady ty naprawdę jesteś jak jakiś Robokop  ;) :D No , a może pomieszkujesz w jakimś m10 i roboty od groma ? hm......  :laugh: :laugh:

Lady , a moze ty masz jakieś ciężkie sny połączone z lunytakowaniem i dlatego taka wykończona jestęś  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kalina cicho tam , nie ładnie tak , a feeeee :laugh:

MaMałgosia baaardzo smieszne :p a zamiast tego M10 to ja mam M2 i to niedokońca całe nasze ::) :p a czyścioch to ja jestem faktycznie , lubie jak wkoło mnie jest wszytko poukładane i czyste a nie jakies kacapuchy na podłogach sie walają :p ::)

ale już sie wyrobiłam .

No czas to ja mam rewelacyjny  :laugh: :laugh: :laugh: , ale wykorzystuje moment , ze mi stronę załadowało  :laugh:

Ogląda któraś z Was "M jak Miłość" ? Kurde zauważyłam , ze Krzysztof Z. zmarł , tylko cholera na co ??? Mamuśki poratujcie maniaczkę  ;) Pamiętacie jak walczyłam z wyborem krzesełka do karmienia  ;) Wybrałam i przyszło , oto ono i jego dumny właściciel. Tylko zabawki maja przekichane , bo lądują z wielkim hukiem na kafelkach  :D Obawiam się , ze ich dni są policzone  ::)

Ello . to jeszcze raz ja :laugh: Nie mogę trafić do łóżka. Szukałam czegos ciekawego i wiecie co ? Trafiłam tu :laugh: :laugh: :laugh: ;)

Moj internecik chodzi jak szalony, błyskawica normalnie ;D Mam nadzieję, ze mu nie zostanie tak i nie będę musiała sama tutaj nocami przesiadywac i pisać :laugh: :laugh:

Ładne kwiatuszki dostałam ? Wiadomo z jakiej okazji , bo tylko na takie kwiaty dostaje ::) Teraz bacznie je obserwuje, zobaczymy czy z serca dane ;) :D

i jeszcze jeden kwiatuszek... po kąpieli :) Dobra mina, bo łazienka cała zalana, ja też z reszta ;)

Oj widze ze ja dzisiaj pierwsza.

Witam wszystkie mamy w ten ostatni dzień tygodnia bo jutro już wekend.
Szkoda tylko ze wekend jest tak samo pracowity jak reszta dni.

ja tez sie witam.........

ale jakos tu dzisiaj pusto....ehhhh

u nas zima za oknem, zastanawiam sie czy wyjsc z Maluchem, bo temperatura plusowa......ale straszne bloto sie zrobilo ze sniegu.....

reklama
Bloto nie bloto na spacer trzeba isc. wiekszy wysilek wskazany ;D ;D ;D
JA tez sie chiba wybore, bo co ineego robic- chociaz maluch pospi na swierzym powierzu
Wlasnie mo wstal ide zobaczyc co porabia!! :p :p

Do góry