reklama
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
jsorbek moze takie przymulone te nasze połaczenia internetowe przez to , ze aktualizują forum :
Ja pierdziele, nie przesadzając, ale zaraz osiwieje co z a muł noooo :
Hej Agnieszka , witamy wśród kobiet udomowionych
Lady ty naprawdę jesteś jak jakiś Robokop No , a może pomieszkujesz w jakimś m10 i roboty od groma ? hm...... :laugh: :laugh:
Lady , a moze ty masz jakieś ciężkie sny połączone z lunytakowaniem i dlatego taka wykończona jestęś :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Kalina cicho tam , nie ładnie tak , a feeeee :laugh:
Ja pierdziele, nie przesadzając, ale zaraz osiwieje co z a muł noooo :
Hej Agnieszka , witamy wśród kobiet udomowionych
Lady ty naprawdę jesteś jak jakiś Robokop No , a może pomieszkujesz w jakimś m10 i roboty od groma ? hm...... :laugh: :laugh:
Lady , a moze ty masz jakieś ciężkie sny połączone z lunytakowaniem i dlatego taka wykończona jestęś :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Kalina cicho tam , nie ładnie tak , a feeeee :laugh:
L4dY-bIrd
doula
MaMałgosia baaardzo smieszne a zamiast tego M10 to ja mam M2 i to niedokońca całe nasze : a czyścioch to ja jestem faktycznie , lubie jak wkoło mnie jest wszytko poukładane i czyste a nie jakies kacapuchy na podłogach sie walają :
ale już sie wyrobiłam .
ale już sie wyrobiłam .
MaMalgosia
No czas to ja mam rewelacyjny :laugh: :laugh: :laugh: , ale wykorzystuje moment , ze mi stronę załadowało :laugh:
Ogląda któraś z Was "M jak Miłość" ? Kurde zauważyłam , ze Krzysztof Z. zmarł , tylko cholera na co ??? Mamuśki poratujcie maniaczkę Pamiętacie jak walczyłam z wyborem krzesełka do karmienia Wybrałam i przyszło , oto ono i jego dumny właściciel. Tylko zabawki maja przekichane , bo lądują z wielkim hukiem na kafelkach Obawiam się , ze ich dni są policzone :
Ogląda któraś z Was "M jak Miłość" ? Kurde zauważyłam , ze Krzysztof Z. zmarł , tylko cholera na co ??? Mamuśki poratujcie maniaczkę Pamiętacie jak walczyłam z wyborem krzesełka do karmienia Wybrałam i przyszło , oto ono i jego dumny właściciel. Tylko zabawki maja przekichane , bo lądują z wielkim hukiem na kafelkach Obawiam się , ze ich dni są policzone :
MaMalgosia
Ello . to jeszcze raz ja :laugh: Nie mogę trafić do łóżka. Szukałam czegos ciekawego i wiecie co ? Trafiłam tu :laugh: :laugh: :laugh:
Moj internecik chodzi jak szalony, błyskawica normalnie ;D Mam nadzieję, ze mu nie zostanie tak i nie będę musiała sama tutaj nocami przesiadywac i pisać :laugh: :laugh:
Ładne kwiatuszki dostałam ? Wiadomo z jakiej okazji , bo tylko na takie kwiaty dostaje : Teraz bacznie je obserwuje, zobaczymy czy z serca dane
i jeszcze jeden kwiatuszek... po kąpieli Dobra mina, bo łazienka cała zalana, ja też z reszta
Moj internecik chodzi jak szalony, błyskawica normalnie ;D Mam nadzieję, ze mu nie zostanie tak i nie będę musiała sama tutaj nocami przesiadywac i pisać :laugh: :laugh:
Ładne kwiatuszki dostałam ? Wiadomo z jakiej okazji , bo tylko na takie kwiaty dostaje : Teraz bacznie je obserwuje, zobaczymy czy z serca dane
i jeszcze jeden kwiatuszek... po kąpieli Dobra mina, bo łazienka cała zalana, ja też z reszta
MaMalgosia
8)
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Witam!
JA juz tez na nogach!I nawet po sniadanku, a teraz siade chwile i poklikam
JA juz tez na nogach!I nawet po sniadanku, a teraz siade chwile i poklikam
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez sie witam.........
ale jakos tu dzisiaj pusto....ehhhh
u nas zima za oknem, zastanawiam sie czy wyjsc z Maluchem, bo temperatura plusowa......ale straszne bloto sie zrobilo ze sniegu.....
ale jakos tu dzisiaj pusto....ehhhh
u nas zima za oknem, zastanawiam sie czy wyjsc z Maluchem, bo temperatura plusowa......ale straszne bloto sie zrobilo ze sniegu.....
reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Bloto nie bloto na spacer trzeba isc. wiekszy wysilek wskazany ;D ;D ;D
JA tez sie chiba wybore, bo co ineego robic- chociaz maluch pospi na swierzym powierzu
Wlasnie mo wstal ide zobaczyc co porabia!!
JA tez sie chiba wybore, bo co ineego robic- chociaz maluch pospi na swierzym powierzu
Wlasnie mo wstal ide zobaczyc co porabia!!
Podziel się: