reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MaMalgosia to co prawda bylo pylanie do asi ale chyba moge sie wypowiedziec. mysle ze powinien jescze ze dwa razy spac! z tym ze kazde dziecko inaczej zawsze. ja kladlam hubert dlugo jak mu sie chcialo ale potem ustawilam mu spanie i teraz nie patrze czy mu sie chce tylko wiem o ktorej ma isc i on tez sie przyzwyczail i tak spi. pomimo ze ma juz rok skonczony spi rano o 10 (wlasnie usnol) i potem o 16 po poludniu to nawet ze dwie h.

reklama
czesc laski ;) :p Ja już od 8 na nogach ..popsiątałam <MaMałgosia cicho bądz > >:D domek przed wyjadem . Umyłam łepetynke itp.a teraz pakuje całą hołote i o 13 spadam na załuzony odpoczynek .Wracam w niedziele .
Macie tesknić !! :p

lady nie masz sie co martwic bedziemy na pewno tesknic!!!!!!!
a poza tym dobrze ci jak taksobie mozesz pojechac i juz sie o nic nie martwic tez bym tak chciala! a daleko macie do tesciow?

No właśnie on też tak spał, czyli o 10 , a pózniej na spacerze czyli ok godz 15. Na dworze mu sie śpi znakomicie to potrafi przespać nawet i 2-3 godzinki. Jedną drzemkę ma od momentu jak póżniej idzie spać (z własnej woli) i śpi do 9-10  ::) Może i dlatego.
Mordziulka jasne , ze mozesz sie wypowiadać, bo ja zadałam to pytanie Joasi ze względu na to, ze na dzieci są a takim samym wieku. Ale zdanie każdej mamusi jest dla mnie ważne  :) Chyba zastosuje podobną metodę co ty. Zapewne wszystko powróci do normy jak szybciej będzie chodził spać  ::)

LADY  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: wiedziałam  :laugh: :laugh: :laugh:

No to baw się dobrze kochana  :) My nie tylko będziemy tęsknić , ale i zazdrościc  ;)

co macie dzis w planach na obiadek? bo ja nie mam pojecia co zrobic zeby postne bylo a i za razem zeby mezulek sie najadl-straszny glodomor!!!!!!! ;)

ja mam w planach spacer do babci na obiad ;) ;D Więc nic ci nie podsunę. Moja babci też nie uznaje mięsa w piątki więc czekają mnie pierogi ruskie i zupa szczawiowa mniam mniam uwielbiam ;D Ja w piątki najczęściej robię rybę (z domu to wyniosam ) ;)

reklama
Dziewczyny jak sądzicie, a może i wiecie , czy tekst napisany piórem wiecznym utrzyma sie zawsze czy może po kilkunastu latach zacznei blednąć , az w końcu nic nie bedzie widać ?? Może wyda wam sie głupie to pytanie, ale dla mnie to wazne, bo chcę zacząć małemu pisać pamiętnik i chciałabym to rbić piórem wiecznym , ale niew iem ile ono wytrzyma. Mam zamiar mu dać moje zapiski w dniu 18 urodzin. ;D

Do góry