reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja w ferworze porzadkow..........na chwileczke........
mam dzisiaj gosci, wiec niestety.........trzeba bylo chaupke oporzadzic!!!!!
ja mam taki spiworek z misia.....ale marzy mi sie zeby go juz wyciagnac z wozka........WIOSna!!!!!
mam dzisiaj gosci, wiec niestety.........trzeba bylo chaupke oporzadzic!!!!!
ja mam taki spiworek z misia.....ale marzy mi sie zeby go juz wyciagnac z wozka........WIOSna!!!!!
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
No własnie gdzie ona jest bo na spacerek jak idę to Maja upłacze się tyle co niemiara bo ubierać się nie znosi a wiosną tak szybko i w ogóle. BBBBrrrr ale zimno dziś licze dni do 18 marca bo podobno ma byc już ok 10 stopni i coraz cieplej oby : : :
L4dY-bIrd
doula
ja też jestem , ale lipa z tą pogodą , wyc mi sie chce.
Ja chcem słońca i zielonej trawy >
Ja chcem słońca i zielonej trawy >
biedronka jeszcze ja składam życzonka dle twojego syneczka,wszystkiegoo naj naj.U nas śnieg teraz pada.Wyciągnełam dziś męża na zakupy żeby córci butki kupić na wiosne do biegania po dworku ale jeszcze nic nie ma a ona niema w czym chodzić lekko się wkurzyłam.Gdzie ta wiosna
L4dY-bIrd
doula
dzieki noelia
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
KUŻWA zaraz osiwieje z tym internetem!!!!!! Wczoraj przyszli, naprawili i duuuupa ...POWOLNY JAK ZÓŁW!! Zaraz się normalnie popłaczę
Uciekam kąpac małego, mam nadzieję, ze jak będę już wolna to dam radę cośnapisać
Uciekam kąpac małego, mam nadzieję, ze jak będę już wolna to dam radę cośnapisać
reklama
L4dY-bIrd
doula
MaMałgosia zrób GHOSTA albo pełnego FORMATA ....może to nie wina internetu tylko kompa???
Podziel się: