reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gdzie się podziałyscie wszystkie???
majawjeansach2ll.jpg

reklama
ja w ferworze porzadkow..........na chwileczke........

mam dzisiaj gosci, wiec niestety.........trzeba bylo chaupke oporzadzic!!!!!

ja mam taki spiworek z misia.....ale marzy mi sie zeby go juz wyciagnac z wozka........WIOSna!!!!!

No własnie gdzie ona jest bo na spacerek jak idę to Maja upłacze się tyle co niemiara bo ubierać się nie znosi a wiosną tak szybko i w ogóle. BBBBrrrr ale zimno dziś licze dni do 18 marca bo podobno ma byc już ok 10 stopni i coraz cieplej oby ::) ::) ::)
majawjeansach2ll.jpg

biedronka jeszcze ja składam życzonka dle twojego syneczka,wszystkiegoo naj naj.U nas śnieg teraz pada.Wyciągnełam dziś męża na zakupy żeby córci butki kupić na wiosne do biegania po dworku ale jeszcze nic nie ma a ona niema w czym chodzić lekko się wkurzyłam.Gdzie ta wiosna :mad: :mad: :mad:

KUŻWA zaraz osiwieje z tym internetem!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Wczoraj przyszli, naprawili i duuuupa ...POWOLNY JAK ZÓŁW!! Zaraz się normalnie popłaczę :( :( :(

Uciekam kąpac małego, mam nadzieję, ze jak będę już wolna to dam radę cośnapisać :(

reklama
Do góry