reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DZIENDOBEREK!
alescie popisaly! ja nie mialam czasu zreszta teraz coraz mniej bo jak mam rehabilitacje to cale popoludnie z glowy, obiadek trzeba zrobic potem jedziemy a jak przyjezdzamy to zmeczeni....
ale dzis posiedze moj luby na pilke idzie to wieczorek mam dla siebie!!!!!
[size=10pt]ZIMO WIO STAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![size=10pt]
CHCE WIOSENKI LATA!!!!!!

reklama
Ja muszę isc na spacerek bo musze isc na poczte.
A pchanie wózek przez ta breje sniegowa to niezłe cwiczenie, przynajmniej spale troche kalori. ;D

moje dziecko wczoraj padlo!!!!!!!! zjadl posadzilismy go zeby sobie beknol a ona zamknol oczy i spi!!!!!!! a tak wygladal![im
imag34699qd.jpg

joaska ale fajniutki! sliczne duze oczka! i klaczki. hubert tez mial strasznie duzo wlosow juz dwa razy od roczku mu obcinalismy a jak pierwszy raz poszlismy go obciac to mu w oczy wlazili i dosc dlugo ze spineczka chodzi! i wszyscy mysleli ze dziewczynka....

mordziulka pisze:
joaska ale fajniutki! sliczne duze oczka! i klaczki. hubert tez mial strasznie duzo wlosow juz dwa razy od roczku mu obcinalismy a jak pierwszy raz poszlismy go obciac to mu w oczy wlazili i dosc dlugo ze spineczka chodzi! i wszyscy mysleli ze dziewczynka....

u nas to samo, Kuba ma juz scxiete wlosy, teraz ma grzyweczke hihihihih

Dzięń dobry ;D

W końcu mój internet przyśpieszył, ale i tak wolno BB się ładuje. Pewnie to przez to , ze aktualizują ::)
U mojego szkrabika nie ma co jeszcze ciąć. Joaska a ja cię już gdzieś widziałam :D :D :D ::) hm... :laugh:

A gdzie Lady i jsorbek??? Ah zapomniałam , Lady pewnie sprząta ;) :D

u nas dzisiaj tez śnieżnie. Czeka mnie dłuuuuuugi spacer , bo sie na obiad do babci wybieram. Stęskniła sie za prawnukiem. Joaśka ty sie nie wymiguj, ze chlapa tylko z Kubeczkiem na spacerek śmigaj ;) Asia ile twój maluch ma drzemek w ciągu dnia? Mój tylko jedna i tak sie zastanawiam czy aby jest wszystko ok ::)

reklama
Do góry