reklama
Agnieszka25w-wa
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie mamunie i ich pociechy. My też sobie posiadujemy w domciu i leniuchujemy hehe ;D. Dopiero teraz znalazłam temacik więc może się jakoś wkręce ? Pozdrowionka
Aga i Ola
Aga i Ola
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Witajcie!
Ale jestem zmeczona! Pracowity dzien byl.
Rano na szczepienie- maly nawet nie plakal, pochwalili mi syna ze silny i pieknie rosnie i takie tam.....
POniewaz bylo piekne sloneczko wracalismy do domu okrezna droga, bylismy w domicu po 13, wiec czas na obiadek.
Jeny moje dziecko dzis poraz pierwszy dostalo zupke zamiasta cyca, ale plakalo i patrzy na mnie blagalnym wzrokiem.
Poniewaz do dopiero pierszy inny posilek dostal tylko troszke a dojadl cycem.Po jedzonku znowu na spacer- a co bedziemy w domu sie duszic.Wiec jestem naprawde zmeczona i chiba nie dam rady juz cwiczyc. A co gorsz brzuch mnie boli- czyzby szwy?? a moze @ nadciaga??
Ale jestem zmeczona! Pracowity dzien byl.
Rano na szczepienie- maly nawet nie plakal, pochwalili mi syna ze silny i pieknie rosnie i takie tam.....
POniewaz bylo piekne sloneczko wracalismy do domu okrezna droga, bylismy w domicu po 13, wiec czas na obiadek.
Jeny moje dziecko dzis poraz pierwszy dostalo zupke zamiasta cyca, ale plakalo i patrzy na mnie blagalnym wzrokiem.
Poniewaz do dopiero pierszy inny posilek dostal tylko troszke a dojadl cycem.Po jedzonku znowu na spacer- a co bedziemy w domu sie duszic.Wiec jestem naprawde zmeczona i chiba nie dam rady juz cwiczyc. A co gorsz brzuch mnie boli- czyzby szwy?? a moze @ nadciaga??
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Witam nowa czytelniczke i pisalczynie ;D naszego watku
L4dY-bIrd
doula
czesc laski
Witam nowa "mame domową " ;D
ale jestem dzisiaj wyorana ...czuje sie jakbym normalnie niewiem sama co : cały dom pomalowała albo zagrabiła wielllki sad : jezusiczku rece tak mnie bolą że masakra : Jeszcze musze spakowac nas na jutrzejszy wyjazd do tesciów 8) ;D , zrobic męzu śniadanko do pracy , umyć sie i umrzeć :
Witam nowa "mame domową " ;D
ale jestem dzisiaj wyorana ...czuje sie jakbym normalnie niewiem sama co : cały dom pomalowała albo zagrabiła wielllki sad : jezusiczku rece tak mnie bolą że masakra : Jeszcze musze spakowac nas na jutrzejszy wyjazd do tesciów 8) ;D , zrobic męzu śniadanko do pracy , umyć sie i umrzeć :
L4dY-bIrd
doula
Kalinka...poleniu.**** za mnie ...cooo? :
Agnieszka25w-wa
Zaangażowana w BB
jesli chodzi o leniuchowanie to ja dzisiaj powinnam dostac oskara, a raczej moja niunia ;D, caly dzien dzisiaj spimy z mala przerwa na zrobienie zupki. nawet teraz olcia spi u mamy na brzuszku a co tam, a ja gdzie znajde takiego brzuchola do lezenia i to przed kompem hehe bo mężuloto w druigim pokoju juz chrapie
reklama
L4dY-bIrd
doula
aj Kalina wr.....
a ja od jutra nic niebede robić NIC !!!!! Nawet Jasia mojego będą dziadki nosić ;D
a w sobote ide z mężem na randke ...a co 8)
a ja od jutra nic niebede robić NIC !!!!! Nawet Jasia mojego będą dziadki nosić ;D
a w sobote ide z mężem na randke ...a co 8)
Podziel się: