reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u mnie też jak żółw ale tylko bb nie wiem o co chodzi własnie
majawjeansach5xj.jpg

reklama
Witam wszystkie mamunie i ich pociechy. My też sobie posiadujemy w domciu i leniuchujemy hehe ;D. Dopiero teraz znalazłam temacik więc może się jakoś wkręce ? Pozdrowionka
Aga i Ola

Witajcie!
Ale jestem zmeczona! Pracowity dzien byl.
Rano na szczepienie- maly nawet nie plakal, pochwalili mi syna ze silny i pieknie rosnie i takie tam.....
POniewaz bylo piekne sloneczko wracalismy do domu okrezna droga, bylismy w domicu po 13, wiec czas na obiadek.
Jeny moje dziecko dzis poraz pierwszy dostalo zupke zamiasta cyca, ale plakalo i patrzy na mnie blagalnym wzrokiem.
Poniewaz do dopiero pierszy inny posilek dostal tylko troszke a dojadl cycem.Po jedzonku znowu na spacer- a co bedziemy w domu sie duszic.Wiec jestem naprawde zmeczona i chiba nie dam rady juz cwiczyc. A co gorsz brzuch mnie boli- czyzby szwy?? a moze @ nadciaga??

czesc laski :p
Witam nowa "mame domową " ;D
ale jestem dzisiaj wyorana ...czuje sie jakbym normalnie niewiem sama co ::) cały dom pomalowała albo zagrabiła wielllki sad ::) :p jezusiczku rece tak mnie bolą że masakra ::) Jeszcze musze spakowac nas na jutrzejszy wyjazd do tesciów 8) ;D , zrobic męzu śniadanko do pracy , umyć sie i umrzeć ::) :p

A w międzyczasie na forum, co?
Znamy takie zabieganie, znamy. Niby nie ma czasu, ale się skrobnie parę słów..
A ja leniuchuję. A co. ;)

jesli chodzi o leniuchowanie to ja dzisiaj powinnam dostac oskara, a raczej moja niunia ;D, caly dzien dzisiaj spimy z mala przerwa na zrobienie zupki. nawet teraz olcia spi u mamy na brzuszku a co tam, a ja gdzie znajde takiego brzuchola do lezenia i to przed kompem hehe bo mężuloto w druigim pokoju juz chrapie :D

Czemu nie...haiku sobie czytam....tea english piję....ogień na kominku, dzieci spią...pozazdrośc troszke Biedroneczko... :D

reklama
Do góry