reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja np wkładam pampersa i na to flanelową ale po 8 tyg na kontroli powiedział że jest dobrze więc nie muszę juz

reklama
Jsorbek fajny ten fotelik , kolor wesoły , ogólnie 6 ;D

Dziewczyny może zakończmy ten temat , bo sie zaraz moze i pokłucimy  :D :D :D

Gdzie wy zescie były tyle godzin ????? Przyznawac się po koleji  :laugh: :laugh: Której mąż na klucz pokój zamknął ??  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Matko jaki ja miałam dzisiaj stresujący wieczór  :( Mój synek dostał z zagranicy smoczki. Dzisiaj ostatni gdzieś zgubiłam jak byłam w gościach ... Na szybkiego kupiłam w aptece nowy i ..... Na dobranoc dostał cyca, przy nim jak zwykle usnął , no to w zamian na śpiąco mu chcę wcisnąć nowego smoka , a tu RYYYYYYK!!! Ja pierdziele , ale miałam ciśnienie. Te smoczki ktore do tej pory ciągnął maja zupełnie inna budowe od tych "naszych"  :mad: :mad: :mad: Dobrzez , ze znalazłam jakiegoś starego który był do wyrzucenia w domu , bo by była kaplica dzisiaj normalnie z nim . Nie wiem co ja jutro zrobię???  :( :( :( :(  

No i wszytkie pouciekaly :):) poszlam tylko z tesciowa chwilke pogadac :):)

Wlasnie jak to jest z tymi smoczkami, szwagierka mi mowi ze jak dziecko ciagnie smoka to smoczek rosnie nie duzo ale rosnie, bo Zuzia skonczyla juz 6 m-cy i juz powinnam kupic smoczek nr 2 ale chyba jeszcze poczekam ???

reklama
dzien doberek! i znowu jestem pierwsza!!!!!!!!!hubert nie daje mi pospac!
co to jest ta spastyka, bo brzmi grożnie
spastyka to inaczej bardzo bardzo bardzo podwyzszone napiecie miesni! moj hubert mial ale na szczescie szybko sie jej pozbylismy bo to bardzo grozne! i dlatego ja robilam USG
Mordziulka masz racje z tym , ze obowiązkiem pediatry jest dać skierowanie na usg, ale co ma do tego skąptwo, ze nie dają to nie rozumiem     Przeciez oni za to nie płaca   Wg mnie to nie ma potrzeby robienia USG jeżeli jest wszytsko ok  
mamalgosia ja tez uwazam ze jak nic sie nie dzieje to nie ma sensu robic USG ale lady byla bardzo zdziwiona wiec napisalam ze ma takie prawo isc zarzadac! a skapstwo bo moze lekarze nie placa za to ze swojej kieszeni ale jak tak kazdemu dziecku dadza skierowanie to wiesz ile to kosztuje przychodnie??????? u nas nie chca dawac skierowan nawet internisci!!!!!!!!!!!! moja mame lecza na stawy a kto wie co jej jest bo badan nie zrobili!!!!!!jak jej powiedzialam ze z nia pujde to nastepnym razem jak szla do lekarza to nie przyznala sie tylko w tajemnicy poszla bo sie bala ze ja sie zaraz bede klucic!

Do góry