reklama
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Jsorbek fajny ten fotelik , kolor wesoły , ogólnie 6 ;D
Dziewczyny może zakończmy ten temat , bo sie zaraz moze i pokłucimy
Gdzie wy zescie były tyle godzin ????? Przyznawac się po koleji :laugh: :laugh: Której mąż na klucz pokój zamknął ?? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Dziewczyny może zakończmy ten temat , bo sie zaraz moze i pokłucimy
Gdzie wy zescie były tyle godzin ????? Przyznawac się po koleji :laugh: :laugh: Której mąż na klucz pokój zamknął ?? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
MaMalgosia
Matko jaki ja miałam dzisiaj stresujący wieczór Mój synek dostał z zagranicy smoczki. Dzisiaj ostatni gdzieś zgubiłam jak byłam w gościach ... Na szybkiego kupiłam w aptece nowy i ..... Na dobranoc dostał cyca, przy nim jak zwykle usnął , no to w zamian na śpiąco mu chcę wcisnąć nowego smoka , a tu RYYYYYYK!!! Ja pierdziele , ale miałam ciśnienie. Te smoczki ktore do tej pory ciągnął maja zupełnie inna budowe od tych "naszych" Dobrzez , ze znalazłam jakiegoś starego który był do wyrzucenia w domu , bo by była kaplica dzisiaj normalnie z nim . Nie wiem co ja jutro zrobię???
MaMalgosia
No i nie ma nikogo
To ja tez uciekam papa DOBRANOC
To ja tez uciekam papa DOBRANOC
L4dY-bIrd
doula
dzień dobry bardzo .... ;D ;D ;D ;D
za oknem piekna zimna zima !!!! bosko :
życze miłego dnia :-*
za oknem piekna zimna zima !!!! bosko :
życze miłego dnia :-*
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
dzien doberek! i znowu jestem pierwsza!!!!!!!!!hubert nie daje mi pospac!
spastyka to inaczej bardzo bardzo bardzo podwyzszone napiecie miesni! moj hubert mial ale na szczescie szybko sie jej pozbylismy bo to bardzo grozne! i dlatego ja robilam USGco to jest ta spastyka, bo brzmi grożnie
mamalgosia ja tez uwazam ze jak nic sie nie dzieje to nie ma sensu robic USG ale lady byla bardzo zdziwiona wiec napisalam ze ma takie prawo isc zarzadac! a skapstwo bo moze lekarze nie placa za to ze swojej kieszeni ale jak tak kazdemu dziecku dadza skierowanie to wiesz ile to kosztuje przychodnie??????? u nas nie chca dawac skierowan nawet internisci!!!!!!!!!!!! moja mame lecza na stawy a kto wie co jej jest bo badan nie zrobili!!!!!!jak jej powiedzialam ze z nia pujde to nastepnym razem jak szla do lekarza to nie przyznala sie tylko w tajemnicy poszla bo sie bala ze ja sie zaraz bede klucic!Mordziulka masz racje z tym , ze obowiązkiem pediatry jest dać skierowanie na usg, ale co ma do tego skąptwo, ze nie dają to nie rozumiem Przeciez oni za to nie płaca Wg mnie to nie ma potrzeby robienia USG jeżeli jest wszytsko ok
Podziel się: