reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja rowniuez pieknie witam!
U nas tez zima,narazie brak slonca ale moze sie przebije?
Halcia ja juz kupulam ten wiekszy bo jak dziecko ma zamaly smoczek to cos sie zle rozwija.Wiec nie zwlekaj! Jak robia smoczki do 6 miesiaca to jak dziecko przektoczy ta granice to powinno miec wiekszy1

Witam z rana :):):)

sylwia-lesiak wielkie dzieki pojade po wyplacie i kupie :):)

A teraz ja na mame siedzaca w domu przystalo ide sprzatac :):)

Pozdrawiam

Witam witam wszystkie mamy! Dawno nie było sniegu ze znowu napadało i gdzie ta wiosna ja sie pytam :laugh:

My ze smoczkamy mamy luz poprostu Macius uważa ze smoczek jest be i duzo lepszy do usypiania jest paluszek i nie daje sobie przetłumaczyc ze jest inaczej, Tak wiec leza dwa smoczki, nie wiem poco je od razu otwierałam :p

Zuzia tez ciagnela kcika ale nauczylismy ja ciagnac smoka, dobrze ze sie udalo bo szwagierki corka tez kciuka ciagnela i teraz noci aparat ten za 1500 zl :)

Sylwia dziekujemy :D Nawet nie wiem kiedy te 4 miesiace mineły. Choc tak naprawde to dopiero mina o 18.40 bo o tej sie Macius urodził ;D

Wszystkiego naj naj dla Maciusia ;D ;D ;D

Wpadam sie przywitac i zaraz jedziemy do lekarza ale sie boję mimo iz to tak tylko dla kontroli.
Kurcze ale nas zasypało, a jutro doptradziadka chciałam jechać.

Witaj!
Ja chiba jak Jasia nakrmir to skocze troszke pieniazkow wydac, bo chiba wole jak sobie sama zakupy zrobie nic mam meza ruchac, choc taki mialam plan

reklama
Do góry