reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wg mnie to tym bardziej nie potrzebnie sie zestresowałaś ;) Napewno jest wszytsko ok ;D

Tak sie teraz zastanawiam czy on sie sam obudził .... :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
L4dY-bIrd NIE OBUDZILAS JASIA?? ;D ;D ;D
J a dzis malca o 17.30 wykapalam i razem sie siedzimy ja przy kompie a on w wozeczku i bawi sie paluszkami

no czesc! dzis mi sie podoba nawet duzo nie musialam czytac!
lady obowiazkiem kazdego pediatry jest dac skierowanie na USG ale w tych czasach jak wiesz lekarze sa skapi! i nie chca dawac ale nawet jak ciebie nic nie niepokoi i nic nie widzisz to mozesz o to skierowanie poprosic. kiedys w tamtych czasach to dziecko musialo miec zrobione! i juz! ale nie martw sie-moj hubert mial spastyke w nogach a z bioderkami ma ok

szok !!! ::) z moim internetem coś nie tak ??? ::) ::) ::) Gdzie wy wszystkie jesteście ?? ::) Jakiś strajk o którym nie wiem , a może męzowie wam kable poucinali :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mordziulka masz racje z tym , ze obowiązkiem pediatry jest dać skierowanie na usg, ale co ma do tego skąptwo, ze nie dają to nie rozumiem :) ::) Przeciez oni za to nie płaca ::) Wg mnie to nie ma potrzeby robienia USG jeżeli jest wszytsko ok ;)

p.s.
co to jest ta spastyka, bo brzmi grożnie ::)

ja jestem ale juz usypiam ...zieeeeewwwww.....

jaka spastyka??
a może sfastyka ?

ide spac ...apappap <tylko niepiszcie zadużo !!
Jutro mnie raczej niebędzie bo mam sprzatanie przed niedzielną "bibką" i ide na mega zakupy ciuchowe na ta też "bibke" :p

dobranoc :-*

Mojej córci robili Usg W szpitalu po urodzeniu i było w granicach normy i dlatego trzeba skontrolować było po 8 tyg. a jak by było dobrze to po 12. ja byłam prywatnie. Mnie lekarz powiedział że teraz sie juz na fałdki nie patrzy bo moga byc równe a bioderka krzywe. Ale L4dY niemartw sie bo to nic strasznego koryguje sie pieluchując podwójnie np tylko lepij kontrolować żeby się bardzo nie pogorszyło. A ja mam poprostu okazje i jade jutro do znajomej wszystko sprawdzić

Nie ma was to tez ide spać. Kupiłam Mamalgosia ten fotelik zaraz zdjęcie wstawie
fotelik4ny.jpg

Dobry wieczor :):) Jak zwykle wieczorkiem jestem na dluzej :):) Zuzia juz spi od pol godzinki stary tez wiec komp moj :):):)

W ksiazece zdrowia Zuzi tej duzje bylo napisane obserwacja stawow biodorowych, no i nasza pediatra powiedziala ze trzeba zrobic USG ale u nas zadnego skierowania sie nie dostaje idzie sie samemu. Na mojej przychodni robia to USG za 35 zł, ale ja znalazlam na innej przychodni za darmo i tam bylismy jak Zuzia miala 2 m-ce - na pierwszym i jak miala 4 m-ce - na kontroli i po tej kontroli juz nie musze jej pieluszkowac bo bioderka wrocily do normy :):) teraz dziecko ma luz a tak tyle pieluch miedzy nozkami :(:(
Ja dostalam tylko skierowanie na USG jamy brzusznej bo Zuzia miala problemy z wyproznianiem sie, ale pediatra powiedziala ze jak zacznie jesc normalne zupki to wszystko powinno wrocic do normy - i tak jest teraz robi 5 do 6 kupek dziennie - nadrabia:):)

Pozdrawiam

Ale sie rozpisalam jak nigdy ;)

reklama
Hej wszyscy tu już śpią?ja tu a mój mężuś kręci ostatniego biszkopcika.odpoczniemy po roczku, :-[
A tu u was jakaś zbiorowa panika z tym usg

Do góry