MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Kalinka ....bujam , bujam ...i to często, ale nie tym razem :laugh: Gdyby mi ktoś powiedział, ze mam chleb upiec to bym go chyba śmiechem zabiła , ale nie , nie ze to niby obciach, absolutnie nie, tylko, ze ja chleb to umiem ...kupić , zjeść , ewentualnie posamrować :laugh: Co ja lubie? : hm... zastanówmy się.... od pół roku nie mam czaus nawet pomyśleć o tym co ja lubie, a co dopiero sie czymś rozkoszować Wiesz co..... ławtiej bedzie mi teraz napsiać czego nie lubię , a to dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga lista Bo nie lubię, byc budzona rykiem w nocy > , piskiem nad ranem , :laugh: Nie lubię ostatnio swojego męża, bo sie stary zgnuśniały dziad z niego zrobił i nie rozumie , ze człowiek który dużo milczy i ciągle myśli jest wkur.... , a on to tylko ostatnio robi >. Nie lubię jak nie mogę sobie spokojnie oglądnąć ciekawego programu w tv.... ehhhh , bo się zaraz w depresję sama wbiję Koniec wyliczanki. Aaaaaa!!! Nie lubie juz tej zimy i mogłaby sobie juz darować
Kalinka a tak poza tym chlebem to zazdroszczę Ci tych trzech paskud, musisz miec niezły ubaw z nimi ;D Ja też bym chciała juz następne, ale mój wiecznei milczący mąż nawet coś powie jak o tym wspomnę i w popłochu ucieka :laugh: :laugh: :laugh:
Kalinka a tak poza tym chlebem to zazdroszczę Ci tych trzech paskud, musisz miec niezły ubaw z nimi ;D Ja też bym chciała juz następne, ale mój wiecznei milczący mąż nawet coś powie jak o tym wspomnę i w popłochu ucieka :laugh: :laugh: :laugh: