Weźcie przestańcie bo w samouwielbienie wpadnę.
Mija jaka ty dzielna jesteś! ja ze swoim mężusiem nie zostawiłabym godzinę, a co dopiero kilka...
Wiesz, jak mój mąz " pilnuje" chłopców, to siedzi przed komputerem, a oni robia co chca. Pobojowisko w domu. ;D
Nie wyobrażam sobie jakby moje kochanie dzidziołka pinowało....choc on deklaruje, że chętnie...ale lepiej, żebym nie musiała.
mam zaufanie tylko do mojej mamy, dwóch tamtych mi wychodowała....teraz jak od wrzesnia wróce do pracy, tez mi poniańkuje.
A kiedy ja piszę? jak mój maluch spi. Własnie śpi...widzicie, że z przerwami jestem na forum. laptop włączony non stop, więc wpadne od czsu do czasu, klikne nowe odpowiedzi na watki i...juz.
nalogowiec sie zrobiłam. Dobra, rzucam to! Rzucam i już!
....i, pięć minut wytrzymam.
Co ja mam dzis jeszcze zrobić?
Poczytać. tak, poczytać. mam stos gazet Salon i sypialnia. czeka na stoliczku. Siostra mi podrzuciła, ona pracuje w redakcji i dzięki niej mam eksluzywne gazetki Publikatora. Szukam wzoru na witrynke do przedpokoju. Postanowiłam zbierac filiżanki i zażądałam od męża witrynki. nie ma sprawy, odrzekł, tylko daj wzór. No to szukam. Cos ładnego w Black Red White znalazłam..cos podobnego do tego czegos chcę. OBIECAŁ MI!