reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kochana jak mi mąż okna umyje to będe musiała drucianka szorowac, żeby swiatło dzienne dochodziło....a ja mam dzisaij takiego lenia że szok, pocieszenie że mi dziecko nad uchem arie operowe spiewa...ech...
Kalina by mi się teraz przydała i odrobina jej entuzjazmu to moze się zmobilizuje do robienia czegokolwiek...

reklama
Ja wracam...obiad zjedzony, dzień zaliczony.
Oj, umyłabym ci te okna, umyła...nie przesadzaj ze sprzataniem, dzidzius wazniejszy.
Magdalenka..ja ci powiem w sekrecie, że jak nie wróce szkola sie beze mnie zawali...jestem opiekunem samorządu szkolnego, redaktorem szkolnej gazety, szefem szkolnego teatru i robie analizy wyników sprawdzianów dla dyrekcji...
Taki kombajn ze mnie, że ho ho!
A moja mama mówi, że na głupiego konia to zawsze ciężarów naładują... ;D ;D ;D

Kalina a mnie ciekawi bo albo nie doczytałam albo nie wiem...gdzie dokładnie mieszkasz i w której szkole uczysz??

Kalina też ciekawa jestem gdzie tacy pracusie sie rodzą. :) :) :)

Ale nudy obiad gotowy dzidzia śpi.
Podziwiam was ja jedno dziecko i dość nie dałabym rady z dwoma. Zresztą z kasą by kiepsko było przy dwójce.
Kochane moje podsuncie pomysła na tani, szybki, łatwy i dobry obiadek. ;) ;) ;)

Narew nad Narwią....kwintesencja cudnej prowincji.
Głupiego, czytaj GŁUPIEGO konia.
Nie pracowitego.
:laugh: :laugh:

a tam głupiego od razu...ambitna jestes i pracowita ot co...a ja właśnie posprzatałam w domku...dziecię mi przy butli zasnęło ::)
co mnie bardzo cieszy...pije herbatke i wcinam ciasteczka..

póki ja sie dobrałam do klawiatury, pewnie wstaliście, ale moje dla odmiany spi. Wysłałam dzieci na snieg i odpoczywam. Czytam Dicka
" Ubik", doskonałe coś.
Jsorbek, żebyś nie musiała odwoływać...nudy, tez coś. Ciesz się, pędź do łazienki, maseczke rób, czytaj bo ja wiem...co ty robisz jak masz czas? Jak ja lubie mieć czas! O dzis mam czs, kocyk wielbłądzi sobie wyciągnęłam, czytam....

reklama
No a ja rozpalam w piecu bo się chłodno zrobiło...a dziecko moje zajeło się kredkami...maluje.. ::)

Do góry