reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Przystojni ci twoi faceci Kalinko nie ma co...zaklepuję jednego w razie czego dla dziewuch... ;D
byłam w sklepie teraz i wróciłam taka wściekła i mokra że szok...jechał jakis slimak samochodem i mu ciężko było kałuże wyminąc...julka cała w błocie i ja tez nie lepiej...wszyscy widząc mnie kałuże omijali a ten baran jakby specjalnie wjechał...wrrr

reklama
jus20sto pisze:
Przystojni ci twoi faceci Kalinko nie ma co...zaklepuję jednego w razie czego dla dziewuch... ;D
Justo ja chciałam tylko zapowiedzieć, że ten średni już dla mojej Małgosi zarezerwowany! ;D
Kalinko - świetny chłopak, a kurat w mój gust na zięcia ;)
Kochan a kiedy ty bęziesz miała czas pracować? Ten wielki ogród, chłopaki, malowanie kominków.... Ja przy swojej dwójeczce odmawiam zdecydowanie powrotu i mężuś nawet za bardzo nie naciska. Obiecałam, że jak mu będzie gorzej szło to sie nie zastanawiam i będę żoną pracującą.
Małagosiu - a ztą piekluchą to podobno dobrze też robi ponoszenie jej pod bluzką na brzuchu i dopieo położenie koło dziecka, żeby jeszcze bardziejmyślało, że to mama obok. Nie wiem jak to działa, bo moja córuniatak mnie terroryzowala, że już wcale mi się nie chciało nić próbowa i sobie koło niej leżałam i czytałam. :) Ale prawda, że byl to trudny okres w moim życiu, ale na jej usprawiedliwienie dodam, że bardzo często chorowała i wychodzące zęby dawły jej bardzo w kość, a przy okazji nam wszystkim :mad:

Kalinka naprawdę świetni chłopcy.A ja umyłam dziś dwa duże okienka razem z grzejnikami które są pod nimi,nawet lubię myć okna a najbardziej patrzeć na nie jak są już czyste. ;)Emi właśnie zasneła to chwilkę czasu mam.

Uczę się angielskiego jak jestem na wychowawczym i w ciągu 2 lat będę mieć jak dobrze pójdzie średniozaawansowany to może mi się lepsza robotka trafi. :D

just20sto jak ja widzę kałużę i samochód to ja uciekam gdzie piepsz rośnie już się nauczyłam że kierowcy mają pieszych gdzieś obojętnie czy z wózkiem czy bez :mad: :mad:

Ja poczekam aż sie chlapa skończy, bo zaraz mi zakapie z dachu ten rozpuszczający sięśnieg i efekt na krótko będzie ;)
Justo a Ty sie za bardzo nie wyciągaj! Chyba że już masz dość tego brzuszka, co? ;)

Magda na wszystkie sposoby próbuje się już go pozbyc.( no prawie na wszystkie)..niech lokatorka wychodzi juz a ona w zaparte nie chce i koniec tak jej dobrze, marcowe mamy sypią się juz w lutym tylko ja jedna zostane... ;)

reklama
Oj jus20 pewnie torbe masz zapakowaną jeszcze troszkę i już dzidzka będzie z wami.A  ;)okienka zostaw mężowi ;)

Do góry