reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Chyba się juz upiekło i zjedzone, co?
A biedna Kalina głodna... :mad:
No, ale ja mam cos makowitego, nie będę skapić. Częstujcie się, moje ulubione!Wczoraj zjadłam cztery!
(resztę podzielili równo mąz i synowie)

strawberrycreamcake5xf.jpg

ale ciacho,
no to ja zaczełam ostatnio piec i robię często taką bombe kaloryczna.
Piekę biszkopt a na to daję bitą śmietanę zmieszaną na koniec ubijania z capucino, i oczywiście z cukrem można dodać śmietan fixsu żeby się trzymała lepiej ta śmietanka ale u nas znika to w ten sam dzień i nie ma sensu,na wierzchu posypuję jeszcze startą czekoladą.PYCHA a poza tym proste i szybkie

Ja daje tak jedną trzecią opakowania śmietankowego capucino takiego sypkiego prosto z paczki na 1 litr śmietany,ale to trzeba sprawdzić jaki ma smak można zrobić takie bardziej kawowe lub mniej

Hej babeczki :) Ja mam w końcu woooolne ;D Dzisiaj obyło sie bez wieczornych jęków, stęków i całego tego przedstawienia ::) Magdalenko dzięki za pocieszenie, ze póltoraroczne dziecko przesypia w końcu noc ;D O MATKO!!! To mi jeszcze nawet rok grozi??? ;D
Co do opieki mojego męza nad synem to ogranicza sie ona do mniej więcej 1,5 godziny dziennie. Przynoszę mu Oliwiera na wpół śnięta ok 8 rano , bo chcę choć troszkę w spokoju pospać. Najlepsze jest to, ze kiedy ja śpię mój meżuś sie męczy , bo akurat nasz synuś wali kupę , a tatusiowi ręce odpadną jak małego przewinie :p No więc tak sie męczy przez prawie 2 godziny i tak co rano ;D ;D , a Oliwek biedactwo jest ciągle upominany , ze za dużo się rusza tacie na kolanach :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kalinka ja Cię kobitko podziwiam , naprawdę.... :angel:

E tam....bujasz.
;D
Tak się wybieram na herbate i wybieram i zaraz skaczę na kwadransik...ale sieć wciaga.
Mamałgosia... też mam woooolne. Moje paskudy spią...wszystkie trzy!
Męża nie ma, do kolegi się wybral...zrobię sobie kanapke i zaraz wracam, może jeszcze kto sie przyłączy. I napisz w międzyczasie co lubisz: czytac, słuchać, jakie kolory, ciuchy, meble, obrazy, zwierzaki...no, napisz duzo!

reklama
Mój Olek nocki przesypia od 2 miesiąca zycia ;D Kochany skarbek ;D Idzie spac o 19 i spi do rana.
Teraz mam sesje wiec nei mam za duzo czsu na siedzenei przy necie.Ale nadrobie.Czasem podczytuje ale nei mam czasu pisac. :-[
Spokojnej nocy

Do góry