reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
medeuska a zobacz ten
Graco Wozek QUATTRO DeLuxe+Nosidlo+Pokr+Gratis (675803549) - Aukcje internetowe Allegro.
Ze spacerówki się korzysta najdłużej, a teraz dużo moich koleżanek kupuje spacerówki i dokupuje nosidło dla noworodka. To jest licytacja ale można poszukać innego a może będzie fajny używany. W razie czego te nosidła można dokupić osobni

kurczę ładniutki, że też wcześniej go nie widzialam dla samej spacerówki warto kupić:tak::tak::tak::tak: a szwagier kupil juz nowy :szok::szok::szok:

Jeszcze za moich panieńskich czasów M przyjechał do mnie mercedesem i spytał czy nad jezioro nie pojadę i że jest z bratem i kumplem,oki,pojechałam,to ze 30 km od nas w drodze powrotnej,on do M,żeby go gdzieś zawiózł,mój oki ale nie swoim autem tylko jego VW Jettą, i pojechaliśmy przed 21-ą nad .......Solinę:szok:;-):tak::-D:-D:-D.W tym czasie jego żona była u tego kumpla z dziećmi(jedno niepełnosprawne),a komórki nie mieli,podjechała pod swój dom a tam mercedes a w środku zamknięte klucze do mieszkania:-D:-D:-D.A ona bez kluczy i z fochem wielkim bo musiała u tych znajomych w brudnej pościeli spać,on po drodze z kumplem się ululał i wcale Soliny nie pamiętał:-p:no:.Wróciliśmy przed 8-ą rano;-):cool2::tak::-D:-D:-D.

Witam wszystkie mamy.Widzę,że wiele jest nowych mamusiek, ale mam nadzieję że reszta mnie pamięta??;-)Niewiela czasu mam żeby tu zaglądać, niemniej jednak ciągnie mnie do was....:tak::tak::tak:Przy tej mojej trojcy wiecznie cos do zrobienia, jedynie w nocy mam chwilkę.

reklama
Do góry