reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wózek firmy "Wózkoland" (682382498) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko na stalowych rurkach był i ważył 16kg:szok:.
A teraz takim z Julem śmigam,tylko z tygrysem i są rączki a nie pałąk do pchania http://www.allegro.pl/item680803598_hauck_super_lekka_spacerowka.html
a wcześniej taki,ale plastik między kółkami w tylnym kółku pękł i nie dało rady dokupić,jeszcze daszek w naszym modelu był a kolor ten sam
http://www.allegro.pl/item681129214_spacerowka_parasolka_pro_baby_tanio.html

Ostatnia edycja:
Wózek wielofunkcyjny ELCAR (683355567) - Aukcje internetowe Allegro

znalazłam tylko kolorystyka inna jest, bo jest jaskrawo zielony z granatowym, ale wózka jako takiego nie polecam, co prawda teraz bedzie służył trzeciemu dziecku, ale ja wszystko teraz musze zaszywać bo szelki sie orwały, pasek w kroku też, i koszyk jest popruty, a buda od samego początku jest krzywa (może mi się taki feler trafił :confused::confused::confused:)

no to na mnie też pora :tak::tak::tak:

a to tak dla dobrego humorku od ranka:

Było to lat temu kilka pracowałem na promie, przewożącym samochody przez rzekę. Pewnego razu podjeżdża samochód z francuską rejestracją. Podchodzę do szyby i do kierowcy "Parle wu la france?" (czy mówisz po francusku) Na to kolo w aucie "Parle wu". No to ja mu dla zgrywy odpowiadam "Bo ja ni w ****a" na to dostałem odpowiedź której nigdy bym sie nie spodziewał -"Ja też nie".
Już nie żartuje z "obcokrajowców"

Zachciało mi sie gruszek, ide wiec do warzywniaka i stoje w kolejce. W końcu pora na mnie, sprzedawca pyta: a pani czego sobie życzy?
Na co ja zaaferowana: Ja poprosze ze 3 klapsy!
I cegła!!!!!!!!!!!!

za młodu dzwonię do kolegi i mówię "hej łysy,ty s@@@ysynu" a na to odpowiedź-"to ja już daję syna"

Zagaiłem kiedyś do mojego Pchełka tymi słowami...
- Wiesz kochanie, ja to chyba pantofel jestem...
Na to moja luba z przebłyskiem w oku.
- No dobrze, że mi przypomniałeś - buty miałam sobie kupić!

miłej pobudki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

714
Facet w wielkim markecie kupil mrozonego kurczaka, pewnie pochodzil miedzy polkami jeszcze z pol godziny wiec miesko zaczelo sie powoli rozmrazac. Akurat stalam za nim w kolejce. Wyklada koles zakupy na tasme, a z owego nieszczesnego kurczaka zaczela ciec struzka wody. Kasjerka przez mikrofon (na caly sklep): pani ze srodkami chemicznymi proszona do kasy nr 13, panu z ptaka pocieklo!"

musiałam, poprostu musiałam :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
witam porannie z kawą i tostami:happy2:wstawać:-D:-D:-D
u mnie za oknem piękne słoneczko zaraz nastawim zupkę antoszkową obiorę nam ziemniaczki i jak julia wstanie zje śniadanko to śmigamy na spacerek:tak:

Do góry