reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u mnie to już trzeci wózek na stanie, w styczniu, jeden idzie do kolejnego pokolenia, a jeden idzie na sprzedaż, po tygodniu uzywania pęknęła tylnia ośka:szok::szok::szok::szok:
niestety kupilam używany wiec gwarancji nie bylo :no::no::no::no:

używam, juz dawno bym u7żywała, ale najpierw mieliśmy inne wydatki wiec kupno spacerówki poszło w las :tak::tak::tak:,
później jak juz kupiłam spacerówkę to się zpsuła :szok::szok::szok:
ale teraz mamy już porządną (przyznam sie szczerze i bez bicia, sama bym takiej nie kupiła :no::no::no: jak dla mnie za drogo)

używam, juz dawno bym u7żywała, ale najpierw mieliśmy inne wydatki wiec kupno spacerówki poszło w las :tak::tak::tak:,
później jak juz kupiłam spacerówkę to się zpsuła :szok::szok::szok:
ale teraz mamy już porządną (przyznam sie szczerze i bez bicia, sama bym takiej nie kupiła :no::no::no: jak dla mnie za drogo)
No cena jest wysoka. My też odwlekamy cały czas kupno spacerówki. W sumie sebek jeszcze mały ale ja potrzebuję, bo ten wózek co mamy jast zaciężki i za duży dla mnie do auta a w tym foteliku-nosidełku strasznie mi ciężko. a do miasta przeważnie sama z nim jeżdze bo mój m w pracy. A i tak ten wózek kupiliśmy używany dla seweryna to już swoje wysłużył. Mi się podobają te graco co medeuskie pokazywałam albo taki NEW ! WÓZEK CONECO TRAPER+2xGRATIS+WYS.0ZŁ (676375320) - Aukcje internetowe Allegro
ale bardziej bym chciała z tacką dla dziecka

a ja sie wam nawet nie żaliłam, jak wiecie padło mi autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dziś był mojego m kuzyn mechanik, zobaczył i...

...o zgrozo to nie jest żaden wahacz, poprostu auto tak przegniło że amortyzator wpadł mi do środka,:szok::szok::szok::szok:
rozzłożył mi tylne siedzenie a tam dziura jak wiadro, normalnie górą można by ten amortyzator wyjąć :szok::szok::szok: mówi że tu już tylko blacharka, trzeba nadkole całe wymienić i przyspawać, a najlepiej od razu drugie też wymienić żeby sie to samo nie stało,
totalna załamka, teraz pewnie pięknie popłyniemy :hmm::unsure::hmm::unsure:

a ja sie wam nawet nie żaliłam, jak wiecie padło mi autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dziś był mojego m kuzyn mechanik, zobaczył i...

...o zgrozo to nie jest żaden wahacz, poprostu auto tak przegniło że amortyzator wpadł mi do środka,:szok::szok::szok::szok:
rozzłożył mi tylne siedzenie a tam dziura jak wiadro, normalnie górą można by ten amortyzator wyjąć :szok::szok::szok: mówi że tu już tylko blacharka, trzeba nadkole całe wymienić i przyspawać, a najlepiej od razu drugie też wymienić żeby sie to samo nie stało,
totalna załamka, teraz pewnie pięknie popłyniemy :hmm::unsure::hmm::unsure:
:szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok:

reklama
No cena jest wysoka. My też odwlekamy cały czas kupno spacerówki. W sumie sebek jeszcze mały ale ja potrzebuję, bo ten wózek co mamy jast zaciężki i za duży dla mnie do auta a w tym foteliku-nosidełku strasznie mi ciężko. a do miasta przeważnie sama z nim jeżdze bo mój m w pracy. A i tak ten wózek kupiliśmy używany dla seweryna to już swoje wysłużył. Mi się podobają te graco co medeuskie pokazywałam albo taki NEW ! WÓZEK CONECO TRAPER+2xGRATIS+WYS.0ZŁ (676375320) - Aukcje internetowe Allegro
ale bardziej bym chciała z tacką dla dziecka

też fajny wózeczek, ja też chciałam taki najlepiej zeby miał tacke dla mnie i dla dziecka, z autopsji wiem ze jak dziecko ma tacke to wszystko z tej tacki wyrzuca :sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry