reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JOASIU
I tak bede trzymala kciuki:tak::tak::tak:Zreszta wierze ze sie Tobie uda:-):tak:A wiec głowa do gory:tak::tak::tak:

My juz po obiadku i naczynka pozmywane:tak:Jak nie bedzie padalo to przejade sie na zakupki do reala tak za godzinke:-)

Wypedziłam wlasnie z balkonu mega duzego pajaka kijem od mopa:szok:
brrrryyyyy pająki jak ja się ich boję!!!!!!!!!!!!!!
No ale płynem to znowu pościeram kostki na palcach :baffled:

Fajny ten wózek> Moja siostra jest w ciąży i ma termin na 29 lipca. I ten wózek chce kupić właśnie z fotelikiem jest 100zł droższy ale można go zamontować na stelaż wózka więc wygoda:-D

No ja mam dywan 4x4 więc zawsze na 2 razy prałam-pół dziś pół jutro, a teraz to wogóle mi się nie chce. A ten proszek się wysypuje na dywan i odkurza. Ponoc dobry:-)

Ja tydzień przed egzaminem(drugie podejście) dowiedziałam sie że w ciąży jestem:-):szok: I dzień przed po jeździe ryczałam jak głupia i nie chciałam na egz. jechać, ale mój A, mnie zawłókł prawie siłą i zdałam:-):szok::-D

Z pietruszką???:szok:

Jakaś słaba jestem od paru dni a dzisiaj mdli mnie jak cholera i pot po dupie leci. A upału nie ma. Nie wiem czy to przez te gardło i antybiotyki?:no:
Obiad dzisiaj gwizdany. Parę klopsów w sosie pieczarkowym od wczoraj zostało a dla Zuzki rosołek;-)
pietruszka to mój piotrek:-):-):-)
Obiecałam iiiiiiiiiiiiiii lecieć po talerzyki;-):tak:,bo tortem urodzinowym dzielę:happy2:.
Zobacz załącznik 147360
oj dawaj kochana bo słodkie chodzi za mną:tak::tak:mmmmm pycha:-)
ładny ładny- dzieki :tak: ale ja szuam niedrogiego czli do 400 zł max jakas używkę:sorry2:mnie stac mnie na taki wydatek......:-(

troszkę przejrzalam tylko co pisałyście nie bardzo chce mis ie juz odpisywac, wykonczona jestem:baffled:

okazalo sie ze ten gościu to jakis przekręt-kryminalista az sie balam tam wejśc na salę zeznawac opzy nim:szok::szok:
przyprowadzili go w kajdanach z karnego:baffled::baffled:

najlepsze było- sędzina pyta czy jest pani pewna ze to ta osoba siedziala za kierownica- aja noo.... na 100% nie- ale ten kierowca mial tak samo niemiły wyraz twarzy jak oskarżony:-D:-D:-D:-D:-D
typowa blondynka:-D

ale potem dodałam że tamten był mniej wiecej 30-40 lat ciemna karnacja jak tamten ciemne włosy tyle że ten mial taz ogolone na kilka mm a tamten miał dłuższe, ale to racej nie jest owód dla którego to nie mógłby byc on błeheheh to juz nie patrzyła na mnie jak na idiiotke:-D:-D:-D:-D:-D

najgprsze ze gośiu sie nei przyznaje a wlacicielka samochodu nie pryszła na sprawe i bedzie jeszcze raz wzywana i dostała 500 zl grzywny za niewstawienie sie jako swiadek i przymusowe doprowadzenie na nastepny trmin- szkoda tylko, że nie wiemy jaki bedzie wynik sprawy- chyba że nas poinformują jakoś:tak:

ja juz padam- ide tylko poplacic jeszcze rachunki i spadam spac bo coś mnie glowa dzisiaj wogóle pobolewa:baffled::baffled::baffled:
to ci oszukam tańszy:tak::tak::tak:hi hi:-)
a tekst twój tak samo niemiły wyraz twarzy:-D:-D:-D:-Dno wyję:-D:-D:-D:-D:-D

ja się dzisiaj w pracy szybko obrobiłam i już o 21.10 byłam w domku:tak::tak:
no nadrbiłam wszystko i teraz mogę spokojnie iść spać:tak::tak:

U nas też kuzynka była i jak Olek chorował i przy Julu i nic :baffled:a Jul to 13 dni po Olku załapał:tak:.Ospa zaraża jak u chorego krost jeszcze nie widać:no:.
Zmykam posprzątać i na plac zabaw,bo w końcu wzięli się za niego,na 15 klatek była piaskownica i 2 drabinki i nieogrodzone a teraz mają ogrodzony robić.

wiem, ale maiałam nadzieję :dry::dry::dry::dry::dry::dry:

Witam!!! Ja dopiero teraz. Nocke miałam do d... Poszłam spać ok 1 a po 2 szwagier przyszedł nie wiem po co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Godziny mu się trochę pomyliły:baffled: po 5 Sebastian do jedzeni a po 7 mąż. Potem jescze trochę drzemalam i wyszlam z łóżka ok 9 i przy śniadanku sms że kumpela wpadnie na kawke za 30 min. Więc jak poparzona latałam po domu żeby ogarnąć bo rano to u nas w domu masakra. Niedawno poszła Sebek śpi a Seweryn u babci więc trochę siadłam do was. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaki obiore i już

kurcze fajnie miałaś :sorry2::sorry2::sorry2: a szwagier to już wogóle bomba, a raczej granat:-D:-D:-D

meduska szukałaś nie drogiego wózkka:

ten kosztuje nowy spacerowo głęboki 645zł freestyle sie nazywa:tak:
kolor034a.jpg

śliczniutki wózeczek, zawsze mi sie czerwone wózki podobały :confused::confused::confused:

kciuki chyba nie pomoga :-( nastawienie moje jest do d... nie jezdzialm miesiac i dzis nie najlepiej mi szlo i wogole nie byłam na placu ,2 godziny jezdzialma po miescie jak wrociłam do domu to od razu awantura Dobrze bylo z mężem ale sie skonczylo :-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:najgorsze to ta presja bo m wzial juz pozyczke samochod u siostry jego stoi a ja blokada z tego wszystkiego na calego :no::-:)-:)-(

głowa do góry, blokade w krzaki, i jazda z tym koksem :tak::tak::tak: będzie dobrze ja ci to mówie:tak::tak::tak::tak: a jeśli chodzi o ostatnią jazde, zawsze jest najgorsza, zawsze!!! bo zawsze najwiecej wymagają:tak::tak::tak:

pójde na te`n egzamin jutro ale jest mi wszystko jedno :-:)-:)no: nie wie mjuz sama co ze mna jest nie tak od początku bylo do d....ide bo Gabi histerie uprawia zaraz ja chyba rozerwę a i zrobilam sobie zupke chinska bo juz mam wyrzuty ze mnie mąz utrzymuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-( nastroj do dupy

nie przejmuj sie mężem, znam to z autopsji, niestety, i podejżewam że większość mamus siedzących w domku :tak::tak::tak:

reklama
Szwagier wogólę nie pamiętał że był u nas:confused:

mam podobnego szwagra, przed wyjazdem do szwajcarii (wyjeżdżał w swoje urodziny) troche sobie popił, i przyszedł do mnie na kawe o 23.00 później prosił żebym zrobiła mu drugą, ale ja go na sumieniu nie chce miec, i siedział u mnie do 2 w nocybo bał sie ze jak pójdxie do domu to zasnie i zaspi, a co sie okazalo, nastepnego dnia ze zle sie dogadal z przewoznikiem i dopiero nastepnmegio dnia mial wyjazd o 2:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry